![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seviyorum Seni...
Duraktaki yolcuyum sevgiliye giden kıpır kıpır Elimde buketlerle seller gibiyim bekleyişlerimde Gözlerimde hasretin ezgisi var süzülüyor sana dogru Durmadan bakıyorum sağa sola anlamsızca Sesini duyar gibi kokunu okşar gibiyim hasretimle Biniyorum sana varan metrodayım ışık ve karanlık Sanki çok uzaktı ömrüm gözlerimin önünden geçiveriyor Telaşlı ayaklarım basamaklarında Vardım girdim açtım kapıyı sen vardın Hasretim vardı gözlerimde nede olsa özlemiştim Senin ezgilerin akla inat güzel sözlerin Seviyorum seni aydınlığımda karanlığımda gülüşlerini Seninle el ele uyumak sabahlara kadar huzurla okşamak Hoş geldin sevgilim Otur dinlen deyişlerin Bana değerinde Sevişlerin Seviyorum Seni … |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sızım ve stem sevdigim...
Sıgmıyorum *******e ve aya Hasretim ben senle olan yıllara Yoksun ellerimde sovruluyorum Uzaklara taa'ki cok uzaklara Öyle gittin ya ey sevgilim! ! ! Yanıyor yüregim benim sızım Ne ******* bitiyor düşlerimde Ne yangınlarım ateşinde Anlamadım gidişini bir gece Ey derin bakışlı yarim Gözlerin yok dayanmıyor sızıntım Akıyor durmaksızın hasret sana Bıraktın ellerimi öyleki bom boş Dinmiyor övkelerim limanlara Yine de seviyor işte yüregim Neylim sensiz tükenmiş yılları Seni adını aklıma yazdım ben Aklım yetmiyor gidişine Her gün anıyorum yoklugunu Tamı tamına yıllar oldu gidişin Hiç geçmedi sanki sızımda Yanında neleri seviyorum da Yoklugunda bakıyorum yıldızlara Aya ve mavi gökyüzüne Oralarda bir yerdesin öyleki Anıyorum her dakikamda zamanı Unutamadım ben seni be yar Seni ne cok seviyorum... anla beni uzakta olsa sevdigim Seviyorum işte bu stem sana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Bahar'da...
__________________________________ Baharı bekledim mahsenlerde Anılar coğalttım yaşanmış hikayelerimle Gittiğim geldigim ufukta kaybedtim benimi __________________________________ Kapıları aradım mahsen duvarlarında Tutunmaktı amacım senin ğüneşine Yaşamaktı hayalsiz bütün gerceğinle __________________________________ Sevmekti adı vardı vuslata inattı sevmek Yeni yüzler gördüm yeni sesler işittim Ben hep birini aradım benim gibi birisini __________________________________ Olmadı imkansızlarım umutsuzluklarım Faniydim yaşamımda yaşanmışlarla Aşka acıya sevdaya duaya actım __________________________________ Baharı cok bekledim yorğun *******imde Uyuyan bendim akıp giden aşkla anılara Son bahardı fani bir yaşamın sonunda __________________________________ Geldim ğidiyorum herkese elveda baharda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son olsun...
ansız döküldü yaşlarım sensizlik geçti gecemden zaman caldı seni ellerimden döndüm durdum duvagında yarım ve diger yarımdayım baktıgım aynada yanındayım derin gözlerinde bir yerde içimin serinliginde aşkınla güller serpiyorum yollara sözler veriyorum sana döndür şu kalbini bana dokunsun bütün canımlara aşk tan olsun yan yana seviyorum işte sadece anla son sarılışım belkide sana ver elini sevdigim canımlara gönüllerle dolsun güzlerim unut geçmiş bütün sözleri son sarılmamız olsun dünyaya aşkla sevgili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son&ilk defa...
Koşmalıyım rüzğarında Gitmeliyim seninle uzağına Zor gelmez inan bana Seviyorsam seni Ne bakışlarında nede uzaklarında Hep yanında aşkın adıyla Seviyorum seni sonsuza İnan lütfen bana Git dersen düşünmem Titresede ayaklarım Başım dik beklerim Gene sevecektir bu yürek İçinde yılların bekleyişinden sonra Cıktın karşıma vaktinde Valizimle dolu bu yürek Bırak dokunayım saclarına Tut elimden ışığa gidelim Sonsuz olsun sevdamız Yaşanmamışlar la Mutluluğumuzun son damlasına Aşkla sevdaya merhaba Son ve ilk defa… |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Stem sevdigim...
Tut ki yanmasın yüregim sevgilim Sende kaldı gözlerim emanet degil Destana hasret ellerim savaşıyor Sana tutsak mühürlü ellerinde Ben sana tabirim sözlerinde Seviyorum herşeyinle bu dünyayı... Sevdigim beni hiç anlamadın... Ben hala bu sevinçe umuda macburum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sustuğum Hüzün...
Bir başka umut sevdiğim İçimde uzaklar sensizlik Yaşıyor kelimelerde özün Kimi bakışlar anlatılıyor Kimi anlatışlar duygularımızda Mutlu ve umutlu yaşamda Darlıgımı unutuyorum sözünde Bazen kelimeler susuyor Bazen bakışlar dalıyor umut etmelere Yaşam oluyor soludugum dünya Hüzün mü? hasretmi? Bildigim özünden gelen mutluluğum Yeni bir gün yeni bir umut ve sen Seni sevmek hüzün ve mutluluk Koklayamam duyarım en derinden Bu yollar sana varır gizli dünyamdan Nasipse yaşarım hasretrini Susarım sustugum mutlulugum olur sevdigim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sürüp Giden Yaşam...
Düş gördüm dünden bugüne Sürükledi heybemi&yüregimi Cocugum oldu benligimden Sevinç koydum adını senden Şehirler korkuttu sevinçlerimi Nedensiz gittim ufuklarıma Bir keder bir sevinç düşlerimde Düştüm yola güzel duygularla Sürdüm adımlarımı yaşama Yankılarda uyandım düşlerimden Careler ummadım dualarımda Yaşadıgım benden&duygularımdan Sensizlik acıttı canımı sevdigim Yaktı bagrımı ve duygularımı caresiz Geceyi aldı gözlerinden bir parca sevinç Sahipsiz ellerimde kaldım yaşımla Yürüdüm yollara son umudumla O benim son sevinçim sevdigim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şafak Vakti...
Yürürken yanlızlığımın yolunda sensiz Kaldırımdaki güllere takıldı gözlerim İcimde buruk bir sevda ateşi yaksada Mırıldatıyor sevda türkümü dudaklarımda Şafak vaktini bekliyorum korkularımda Satin beşinde ğüneşimin doguşunu Ürkütüyor yanlız gecen *******imi Hafif esen rüzğar vuruyor böğrüme Bahcemdeki güllerin boynu bükük Su istiyor sevgi istiyor benligimden Lalelerin renği soluk yanlızlığında Şafagımı bekliyorum vakitsizce Şarabım köpürmüş taze kafesinde Bekliyorum sabahımın kan kırmızı cayını Sevda yüklü düşlerim yanlızlığında Yeni dogan bir güneş yeni bir ben... Yeni bir şafak yarına umutlar ve arzularla dogacak bir daha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şefkatin...
Ellerini gizleme yüregimde Daim sevgim gözlerinde Selam et gönül ki sabır Şeydam aşk yolunda hak Dön yollardan ardına şefkatla Bak yüregim sana emanet Sevdigim... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|