![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gece,Ölümü alıyorum koynuma
Kırık dökük ve solmuş, Bir aynanın önündeyim, Gözlerime kan çökmüş, Beyazlamış saçlarım, Ellerim,yüzüm buruşmuş, Parmaklarım titriyor, Dizlerde derman yok, Nefes bile alamıyorum Tanıyamadım kendimi. Umutsuz bir halde, Yatağıma uzanıyorum, Koynuma bu gece, Sen yerine son kez, Sana inat olsun, Ölümü alıyorum.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gece,Yıldızlardan,Fal Tutmayın.
Bu gece, Bütün yıldızları, Topa tutacağım. Kırlara çıkıp, Bütün gece boyunca, Ateş böceklerini topladım, Dizdim sıra,sıra, Topçu bataryası gibi, Doldurdum namluları, Yıldızları bir bir, Vuracağım bu gece. Nice yıllar *******i, 'O'kollarımdayken, Göz kırparlardı bize, Fallar tutardık,yıldızlardan, Kimi kayar giderdi, Uİmutlarımızla birlikte. Ama,inatla ve inançla, Yeniden yıldızlı *******de, Niyet tutardık ikimiz, 'O'dizlerimde yatarken, Şimdi anladım, Yıldızlar bize, Yalancıktan göz kırparmış, Falları hep, Yalan çıkarmış, O nedenle bu gece Ateş böcekleri bataryasıyla, Bütün yıldızlara, Ateş edip vuracağım. Bir bir indireceğim yere, Alacağım ayaklarımın altına, Çiğneyeceğim bütün öfkemle, O nedenle siz, Bu gece yıldızlardan, Fal tutmayın,Emi, Bu gece göklerde, Kapkara olacak zaten, Göreceksiniz
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu *******,Hain *******.
Bu *******, Hain *******, Bitecek gibi değil, Sana olan özlemim de. ******* karanlık ya, Benim gözlerimde şimdi, Kapkara oldu. Bütün *******de, Sen varsın koynumda. Hayaline sarılıp, Yıldızlara bakıyorum, İkimiz için sevdiğim, Yıldızlardan her gece, Fal tutuyorum.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gönül söz dinler mi?
Deli diyorlar bana, Delirmemek elde mi? Sevda gelmiş başa, Bu gönül söz dinler mi? Kar başlıyor yine yağmaya, Sokaklarda kimler kalacak, Eskisi gibi yine,berduşlarla, Ben gibi sevdalı bir avanak.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sevdaya Düşeli
Bu sevdaya düşeli; Ne akıl kaldı,ne fikir, Dolaştı bir birine her şey, Çözülmez bir yumak ettin, Ey mavi gözlü güzel, Bu kadar dert içinde, Benim derdim bana yeter, Birde sen vurdun, Acımadın mı hiç güzel. Gül de şarab da bilene güzel gelir, Aşık olmayan için sevda da nedir? Cebi dolu gönlü boş olan güzel, Her şeyden geçmenin tadını ne bilir? Gökteki yıldızlara bakın, Onlar gecenin süsü değildir, Her birinde bir aşk acısı yatar, Gökteki yıldızlar,tarihteki Aşıkların ışıldayan temsilcisidir. Hayat kolay değil güzel boşnağım, Anlamadım? ama her bir yandan Durmadan tokat yedim; Gelen vurdu, giden vurdu, Bir sen eksiktin; sende tuttun, Yaktın yüreğimi ta can evimden vurdun. Bilirmisin mavi gözlüm, Kırmızı gülüm benim, ******* sensiz geçmiyor, Sensiz yatılmıyor be güzel, Yatak değil sanki yanardağ, Bu nasıl sevdaymış ki,Mecnun gibi, Her daim koca adamın yanar.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu sözüm sana Mİ;
Mine! Bu sözüm sana; Bir aşkı yaşamamak için, Sebebin ne? Hastalığın mı? Nasıl olsa ölmeyecek misin? Şu hastalıktan,veya bu nedenden, Ama,yaşayamadıkların, Ve yaşatmadıklarını, Yaşamak için, Yüreğinle savaşmamak için, Tek bir haklı neden, Gösterebilir misin? Seni seven, Seni sende yaşamak isteyen, Ve seninde sevdiğin, Bende, Kendini yaşamak için, Engelin neydi? Yüreğin mi? Benim koşullarım mı? Hangi toplumsal baskı, Ya da sizin oralardaki töre, Bana anlatabilir misin? Seni kendinde yaşamak için, Her şeyi göze almış, Sana sevdalanmış bu adamla, Veya sana kendini adamış, O belirsiz biriyle? Kendini yaşamamak için, Kendini mahkum etmene Haklı olduğun,tek bir gerekçe, Gösterebilir misin? Hangi badireden,nasıl? Ne şekilde çıktıysan, Seni o halinle, Seni sözlerindeki o muhteşem, Seninle yaşamaya! canını bile, Namlunun ucuna dayamış, Bu koca adamından, Koca adamı yaşamaktan, Kaçışının nedeni nedir? Bana söyleyebilir misin? Herkeste okuyacak bunları, Ya da mail olarak yazacaksın, Yüreğin yoksa o zaman, Aynaya bakacak ve, Ben çok zavallı biriyim, Korkak,Sünepe, Kadın olmayı bile beceremeyen, Hatta; insan bile değilim, Ben zavallı bir kimesneyim, Diyeceksin. Sende o yürek varmı? Yoksa, Bana deki, İstersen şiirlerinde, İstersen mailinde, Ben zavallı bir mahlukatım, Ve zavallı biri olarak, İnsan siluetinde ve bir şirkette, Ceo olarak ve kendimi, İmparatoriçe zannederek, Yaşamaya devam edeceğim, Bende o zaman sana, Vah zavallım benim, Vah zavallı Mine’ciğim? Diyeceğim.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şehrin Sokaklarında Arıyorum Seni.
Bu şehrin sokaklarında, Seni aramaktan yoruldum. Kaç köşe başında, Sen diye koşturdum, Sen olmayan yabancıların ardından. Her köşe başında, Seni bulamadığımda, Göz yaşlarım sel oldu aktı, Şehrin sokakları, O yüzden ıslak. Bu şehrin sokaklarında, Seni arıyorum hala, Gözlerimden yaş yerine, Kan damlıyor artık, O yüzen bu sabah, Tan yeri kıpkırmızı. Bu şehrin sokaklarında, Gözlerim görmez oldu ama, Seni arıyorum hala. Soğuk mu soğuk hava? Buz tutmuş göz yaşlarım, Tan yeri kızıl güller gibi kırmızı, Ve sen güzelim, Yağan yağmurla,karla, Islanmaz mısın hiç? Ellerin donmaz mı soğuktan? Seni bulduğumda sevgilim, Ellerini ellerime alıp, Bir güzel ısıtacağım. Sana sıkıca sarılıp, Arzularımla ıslaklığını, Bir güzel kurutacağım.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şehrin Sokaklarında.
Bu şehrin sesi, Çınlıyor kulaklarımda, Düşlerimi yanıma alıp, Çıktım sokaklara, Sokaklarda evler, Kiminin camında ışıklar, Kimiyse çekilmiş uykulara, Şarkılar söyleniyor uzaklarda, İnanırmısın sevgilim, Bizim şarkımız dillenmiş, Tüm dudaklarda. Bu şehrin sesini dinlerken, Gecenin örttüğü sokaklarda, Bir ben geziniyorum yalnız, Birde aşkımızın şarkısı, Sen olmasan da yanımda, Aşkımızın şarkısıyla kol kola, Bu şehrin sesini dinleyerek, Dolanıyorum sokaklarında.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şiir Sana Mi.....
Kendimi hiç bu kadar, Saf bilmezdim,amma, Anladım,bu yaşıma kadar, Hiç bir şey öğrenememişim. Serde erkeklik var ya; Sıktım mı yumruklarımı, Şişirdim mi pazularımı, Dünyayı yenmeye hazır, Dünyayla savaşmaya can atan, Yeni bir dünya kurmak için, Mutluluk cennetini,yeniden, Yeniden yaratmak için, Her şeye,her güce karşı savaşmaya, İmanımda,inancımda yeterdi. Ama; bir güzelin tek sözüne, Nasılda? Saf,saf kanmışım? Böylesine saflığın,ben bile, Olabileceğine inanmazdım, İşte önünüzde duruyorum dostlar, Bakın bana,o saf Koca Adama, Yine de saflığımdan mutluyum, Böyle saf bir Koca Adam olarak, Saf bir yürekle hemde, Saf ve tertemiz aşkın eline, Bırakmıştım tamamiyle kendimi, Dilerim saflığım benim, Aptallığım olmamıştır ‘’O’’na Belki de şimdi arkadaşlarıyla, Alay da ediyordur,saflığımla, Ne olursa olsun,inan güzelim bana, Ne yaparsan yap,ne söylersen söyle, Vallah kızmıyorum yinede sana.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Veda Mektubumdur Sana.
Sevgili şiir dostlarım, Anladım bana ağır gelen, Yükün ne olduğunu, Sevdalanmak, aşık olmakmış, Aşktan ve sevgiden vazgeçemem, Ama senden vazgeçiyorum güzelim, Aşkımı, sevgimi taşımak, zor gelmiyor da, Seninle birlikte taşımak zor geliyor. Nasılsa, aşk gibi, sevda gibi, Bir sorunun da olmadı senin, Bu veda seni üzmeyecek bile, Kendi sevdamın ateşinde, Aşk ocağında, bir demircinin elinde, Çekiç altında dövüle, dövüle, Prangalarım çözülecek artık, Kurtulacağım taktığın kelepçeden, Özgürlüğe ve yeni aşklara doğru, Aşka aşık olmak için kanatlanacağım, Uçacağım enginlere, sevda bulutlarına, Yeni aşk sarayımı yapacağım. Yaşayacağım sevdamın sarayında, Aşkım ve sevdamla birlikte Ve sen olmayacaksın yanımda Bir tek şey için bağışlarım seni, Dediğin gibi, o menhus hastalık, Sarmışsa, ’’o naçiz bedenini’’ O zaman güzelim, bekleyeceğim seni, Aşkın ve sevdanla birlikte, Ölüm meleğinin kucağında geleceksin, Cennet’ü alada benim yanıma, Ve hasretle sarılacağım sana, Saçlarını koklayıp, okşayacağım, Gözlerinin mavisinde kaybolacağım, Ve sevdiğim, suyun öte yakasından Gelen güzelim, Teklemeye başladı bu koca yürek, Seninle buluşuncaya kadar cennette, Çekemeyeceğim, ve gidiyorum, İstemesem de, sana veda ediyorum..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|