![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçek Ama Hüzünlü
Herşeyin en iyisini hak ediyorsun biliyorum. Sen çok güzelsin güzel olduğun kadarda özelsin. Senin harikalar diyarında kendine ait bir dünyan var. Benimse sana verebilecek neyim var? Sadece bütün bir dünyayı kaplayabilecek, Kuru bir ayaz gibi durmadan esecek, Sevda Yelim. Yağmurlar yağdıkça anlayabileceğin, Sevda Selim var. Sadece uğruna sunabileceğim kocaman bir sevgi. Gerçek Ama Hüzünlü......
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçek Sevenler
Sen sözlerinde sevda adısın, Çok dökülmüş gözyaşların, Ağlanılmayana ağladın diye, Hallerinden belliydi, Gözlerinden anladım, Beni sev der gibiydi. Ben sözlerimle yaşarım, Büyük sevgimle yaşatırım, Seni Ağlatmış Olsalarda, Ben Mutluluktan Neşelendiririm........ Sen dudaklarında sevda tadısın, Gerçek sevilmeye hazır duyguların, Sevilmeyeni sevdin diye, Hüzünlerinden belliydi, Bakışlarından anladım, Beni üzme der gibiydi. Ben gözyaşlarımla sevdanın anlamıyım, Sevginin bir üyesi elemanıyım. Sevilmeyeni Sevmiş Olsanda, Sevdaya Pişman Olmasın Sevgilerin.........., Gerçek sevgi ile yaşayanlar, Gerçekten sevda ile karşılaşırlar......
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() v
Giderim Ben Benim sana sevdalığım gibi, Bir başkası sana sevgili olamaz. Sana olan duygularım yeryüzünde bir tane. Senin için döktüğüm gözyaşlarım, Bir göl olmuştur. Bilirim Ben....... Bir gün beni üzersen, Sevgi dolu yüreğimi inciltirsen, Sana tek birşey demeden, Senin için döktüğüm gözyaşlarım olan, O gölde boğulur, Giderim Ben........
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidişin
Bana gelmelerinde seni seviyorum, Beni görmelerinde sana gidiyorum. Her zaman sana yürüyorum umutlarla, Seni bekliyor yüregim sensiz zamanlarda. Ah bir bilsen, Nasıl yolluyorum sana kendimi çılgınca. Gözlerim yollarda masumca, Her Gidişin bir hüzün bana, Yanaklarımdan düşen iki damla yaşla Ah bir bilsen, Nasıl özlüyorum seni. Sana sunuyorum kendimi sessizce, Ellerim yüregimde. Her Gidişin bir üzüntü bana, Dudaklarımda kuruyan iki öpücükle. Ama biliyorum: Her Gidişinin bir dönüşü olacaktır, Benim seni özleye özleye sevdigim gibi. Her Gidişin Benim Bitişim, Gitme....
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum
Gitmeleri istemiyorum düşüncelerimde, Sana esirim duygularımda, Ağlamak istiyorum çılgınca, Gidersem yüreğimden bir daha dönmem geriye, Gitme dersen kalırım.... Susmaları istemiyorum bakışlarımda, Sana suçluyum davranışlarımda, Söz geçiremedim kıskançlığıma, Gidersem gözlerinden bir daha çıkmam karşına, Yapmayacaksın dersen başımı öne eğerim.... Uzaklaşmaları istemiyorum çaresizliğimde, Sana üzgünüm yaptıklarımdan, Hüzünler içindeyim yalnız kalmaktan, Gidersem sevginden bir daha sevmem yeniden, Affettim dersen özür dilerim.... Kal diye tutmazsan ellerimden, Bu koca dünyayı bensiz sana bırakıyorum, Dön diye bağırmazsan arkamdan, Bu koca dünyada sensiz kendimle ölüyorum, Gidiyorum....
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorum (2)
Güneşli bir günde sevmiştim seni, Seni ilk gördüğümde, Sanki yüreğime hapsettim. Ellerini avuçumda tuttuğumda, Sanki kalbimi eline teslim ettim. Seni tüm duygularımla sevgime istemiştim, Gidiyorum, Habersiz Misafir Gibiyim..... Yağmurlu bir günde ayrıldım senden, Seni son gördüğümde, Sanki bana bir tuzaktın. Gözlerini gözlerimden çektiğinde, Sanki oracıkta canımı teslim ettim. Seni tüm içtenliğimle ömrüme istemiştim, Gidiyorum, Sıradan Yabancı Gibiyim....
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitme Diyemedim
Gözlerim seninle bakışmaya bayılıyordu, Gözlerim sende anlam kazanıyordu, Seni bir farklı görüyordu, Gözlerim seni görmüştü Gitme Diyemedim.... Sözlerim seninle konuşmaya alışmıştı, Sözlerim sende edebiyatlaşmıştı, Seni bir sevda kadını biliyordum, Sözlerim sana sözlüydü Gitme Diyemedim.... Yüreğim seninle sevgili olmuştu, Yüreğim sende yaşıyordu, Seni bir dürüst sanıyordu, Yüreğim sana kalmıştı Gitme Diyemedim.... ' Sonbaharın Kuruyan Yaprağı,Hüzünlendiren Ayrılığısın Sen'
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Giz
Sevgim koyu kırmızı delice, Gönlüm bembeyaz aşık masumca, Gözlerim koyu kara çılgın, Sana sarhoşum sevgine GİZ'li değilim. Aşığım...... Sevdam koyu lacivert özel, Yüreğim sapsarı aşığım hüzünlü, Yüzüm koyu pembe gülüm, Sana deliyim delirdim sevdana GİZ'li değilim, Seviyorum.....
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümden Taşanlar
Gözlerindeki derin duyguda, Sana bakıyorum. Gözbebeklerinin içinden, En güzel günlere dalıyorum. Seni senden isterken, Dostluğuna inanıyorum. Sevgimi Yaşatırken Seni'de Kattım, Gözlerimden Akan Yaşlara....... Sözlerindeki dürüst samimiyetinle, Sana dokunuyorum. Seninle olduğumdan çok, Seni özlüyorum. Yüreğimdeki sana seslenirken, Canımı paylaşıyorum. Hayatımı Yaşarken Seni'de Kattım, Gönlümden Dolup Taşanlara......, Bildiğin gibi değil, Bilmediğin gibi, Seni Seviyorum...
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlümün Tek Arzusu
Yüzü gül pembesi yarim. Dudakları yaprak kurusu. Gönlümün tek arzusu, Sevgime Karşılık Verir Misin? Gözlerimde en anlamlısın, Herşeyden güzelsin kalbimde birincisin. Gönlümün tek arsuzu, Beni Yürekten Sever Misin? Teni beyazım, Soğuklarda ayazım baharım yazım, Gönlümün tek arzusu, Bir ömürde dört mevsim......, Sevdam Olur Musun?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|