![]() |
![]() |
#141 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sitem
Şu meyhane köşelerinde Düşüne, düşüne bu hale geldim Durmadan yaktığım sigara ateşine Baka baka bu hale geldim Havaya baktım hava sisli Yola baktım yol engebeli Yare baktım oda çok nazlı Çeke çeke bu hale geldim Hava sisli, yol ise uzun Sıcakta durduğunu gördünmü buzun Sevdasını eller alırmış mutsuzun Ağlaya ağlaya bu hale geldim Şans yıldızım bir gün olsun doğmadı Kader bir gün olsun yüzüme hiç gülmedi Kaçan mutluluklar geri gelmedi Kovalaya kovalaya bu hale geldim Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Elveda
Beni bırakıp uzaklara gitme sakın Yaban ellerde boynumu bükme sakın Bir çiçek gibi dalımdan koparma sakın Hadi söz ver, bu son elveda olsun Gözlerin başka gözlere bakmasın Ellerin yabancı elleri tutmasın Sonsuz aşkın beni ağlatmasın Hadi söz ver, bu son elveda olsun Sevginden beni mahrum etmeyesin Tüm güzelliğinle yabancı gönüle girmeyesin Başka erkeklere gönül vermeyesin Hadi söz ver, bu son elveda olsun Uzaklarda olsamda sakın unutmayasın Bir kağıt gibi yırtıp atmayasın Sözlerinle beni aldatmayasın Hadi söz ver, bu son elveda olsun Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Son Mektup
Hasretin bağladı kollarımı Özlemin sardı her yanımı Kimse okşamaz oldu saçlarımı Beni öldürdü o son mektubun Bilmiyorum günahım sevmekmi Sevipte özlemini çekmekmi Gece gündüz hep düşünmekmi Beni kahretti o son mektubun Sana kavuşacağım günü bekliyordum Senden uzakta özlemini çekiyordum Resmine bakarak ağlıyordum Beni mahvetti o son mektubun Senden hatıra yalnızca resmin kaldı O güzel günlerimiz mazide kaldı Verdiğin güllerin kokusu seni hatırlattı Yaşama sevincimi kırdı o son mektubun Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Şahidim Olsun
İsmini yazacağım tüm yıldızlara Seni ezberleteceğim uçan kuşlara Sevgimi koyacağım, güneşin ortasına Parlayan yıldızlar, şahidim olsun Kırmızı gül gibi, büyüteceğim sevgini Gökteki bulutlara, çizeceğim resmini Bal gözlerin, aydınlatacak *******imi Uykusuz *******im, şahidim olsun Dünyayı gezdireceğim, aşk gemisinde Hep seni çalacağım, gönül sazımda Mehtaplı *******in, ay ışığında Sensiz giden gemiler, şahidim olsun Kimse girmeyecek gönlüme, senden başka Hep adını kazıyacağım, bahcemdeki ağaçlara Hayalini arayacağım, gece lambalarında Sokak lambaları, şahidim olsun O gül yüzünde güller açacak Her şeyi arkada bırakıp, sana koşacak Morpheus'un kalbi aşkın ile atacak Beden şahidim olsun, dil şahidim olsun Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Şemailin
Kaşların çatılmış benziyor yaya Kirpiklerin ok gibi saplandı bağrıma Yüzün ay misali gönlümü aydınlatan Gamzelerin güneş gibi nurunu parlatan Saçların gül bahçesi kokular saçıyor Bırakmış rüzgara kendini havada uçuyor Gözlerin çiçek özü benziyor bala Derman oluyor gönül yarama Dudakların kiraz gibi tadına doyulmaz Gönlüm aşk sarhoşu, busen olmadan ayılmaz Ak gerdanın bir nur gibi parlıyor Gören gözlerin yüreklerini yakıyor İnce belin benziyor bir fidana Yürüdükce can katıyor bu canıma Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Dileğim
Yüce Rabbimden Tek Dileğim Sende Benim Gibi Olasın Sende Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevesin Fakat Senin Sevdiğin Seni Senin Beni Sevdiğin Kadar Bile Sevmesin… Yüce Rabbimden Tek Dileğim Sevdiklerine Ulaşamayasın Göresin Ama Konuşamayasın Ellerini Tutup Hissedemeyesin Sende Benim Çektiklerim Kadar Acı Çekesin… Yüce Rabbimden Tek Dileğim Gözlerine Bakıp Seni Seviyorum Dediğinde Senin Yaptığın Gibi Yüz Üstü, Kimsesiz, Biçare Bırakıp Gitsin Sende Benim Kaldığım Gibi Yapayalnız Kalasın… Sana Beddua Etmiyorum Sevdiceğim Sende Benim Gibi Yanasın Uğruna Güneşi Getirsende Hep Yalnız Kalasın İşte O Zaman Belki Morpheusu Anlarsın. Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Teselli İçin
Uzandı kollarım sensiz boşluğa Tut ellerimden teselli için Hergün mektup soruyorum postacıya Bir mektup yaz teselli için Beni gurbetellerde habersiz bırakma Sana gönül veren garibi fazla ağlatma Hayalini görüyorum her gün ufukta Bir resim gönder teselli için Uçan her kuştan haber bekliyorum Dünyada yalnız seni seviyorum Seni hatırladıkca hep ağlıyorum Bir hediye gönder teselli için Halbim herşeyiyle sana bağlandıI Gözlerim senden başka kimseye bakmadı Ellerim yalnız senin saçını okşadı Saçının telini gönder teselli için O kara gözlerine canım feda olsun İnşallah bir gün sende benim olursun Dünyada mutluluğu benimle bulursun Düğün davetiyemizi gönder teselli için Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Turnam
Turnam selam söyle ceylan gözlü yare Beni bu diyarda sakın unutmasın Bir selamını, bir mektubunu, resminide Fazla bekletmesin hemen yollasın Turnam sen bilirsin benim sevgimi Söylede korusun o güzelliğini Bir yüzünü, bir gözünü, teninide Sakın ha sararıp soldurmasın Turnam bekleme tez haber eyle Onun aşkı ile döndüm divaneye Selvi boyunu, güzel huyunu bir de İnce belini sakın bozmasın Turnam senden haber bekliyorum İnan onu ölümüne seviyorum Gece rüyalarımda bile görüyorum Söyle morpheusu hep hatırlasın Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ulaşılmassın Sen
Sana bu dünyada ulaşmak ne mümkün Gecenin parlayan yıldızlarındasın Yanımdan geçsende tutmak ne mümkün Bulutun hüzünlü damlalarındasın Öyle tatlısın, öyle güzelsin Dünyayı aydınlatan güneş sensin Seni görmeyenler tadını ne bilsin Çiçeğin bal olan özlerindesin Gülüşünle mevsimsiz güller açıyor Gözlerin cihana neşe saçıyor Saçların rüzgarlarda dalgalanıyor Dünyanın en güzel yerlerindesin Tanımı yok, tarifi yok güzelliğiyin Dağ başında yaralı ceylan gibisin Hayallerimde büyüttüğüm meleğimsin Morpheus'un kalbinin saraylarındasın Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Unutma
Aşk hem mutluluk, hem acıdır En katı kalplerin sevgisi vardır Belki yanı başında, yada uzaktır Seni seven bir kalp var, UNUTMA Güneş sabah doğar, akşam kaybolur Gönül araya araya sevdayı bulur Eğer yağmur yağmasa denizler kurur Uğruna ağlayan gözler var, UNUTMA Bahar gelince çiçekler açar Dünyayı ayrı bir huzur kaplar Eğer dinerse gözümde yaşlar Aşkınla ölen biri var, UNUTMA Uzaksın, belki duyamassın sesimi Aşkın ile alıyorum her nefesimi Dünya dertleri eğer üzerse seni Hüzünlerini alan biri var, UNUTMA Güneş battığı yerden doğarsa Araya araya su yolunu bulursa Gözlerindeki hüznü soran olursa Hasretinle yanan biri var, UNUTMA Çiçek açmassa gelsede bahar Gittiği her yere sevgini koyar Coşkun seller gibi hep sana akar Aşkına hasret bir kalp var, UNUTMA Dünya kandili bir gün sönerse Aşk gülleri eğer boynunu bükerse Sevenlerin seni bırakıp giderse Sana gelen Morpheus var, UNUTMA Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|