![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() only you......
Every night in my dreams... I see you ,ı feel you!! That is how ı know you...... Go On!!! YaŞıYoR aMa UzAkTaYsAm....!!! BiL kİ:::: SeNi HiÇ uNuTmAdıM!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sahte Dostlar...
Dost Bİldİklerİm Sirtimdan Vurdu Sevdİklerİm Kuyumu Kazdi KalmamiŞ BÜdÜnyada Delİkanlilik Dostlarimiz Ne YilanmiŞ Yenİ Anladik Artik GÜvenmem Kİmseye BÖylesİne İnanmam Artik Ben Dostum Dİen Dİllere Emanetİmİze İhanet Eden Şerefsİlere Dost Demem Artik Dİlİm Kesİlse ArkadaŞlik YalanmiŞ Sevdaysa Masal Bu Zor Zamanlarda Kİmlerİ Ardiysam Tanimadilar Benİ Dot Bİldİklerİm Merse ParaymiŞ Onlarin Tek Dosttu Paran Varsa Dostunda VarmiŞ Paran Yoksa TaninmiyormuŞsun BÖyle Ddostluk Olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hatırlarmısın...
HATIRLARMISIN YASEMİN! BU GÜNÜ SENİNLE İLK GÜNÜMÜZ SENİNLE YAŞADIGIM AŞKIN BAŞLAN GIÇ GÜNÜ BUGÜN BENİ SADECE HATIRALARIM ÜZDÜ HATIRALAR BİR YANA MAZİM VAR KARIŞIMDA SENİ ASLA UNUTAMADIM KİSEYİ YERİNE KOYAMADIM BENİM TEK GÜNAHIM SENİ TAPARCASINA ÇOK SEVMEKTİ BENİM TEK HATAM SANA CANIMI VERMEKTİ BENİM İLK HATAM SANA ÖLÜMÜNE GÜVENMEKTİ AMA YASEMİN SEN BUNLARI BİR TÜRLÜ ANLAMADIN SANA OLANA AŞKIMI DÜNYALARA HAYKIRDIM KARŞILIGINDA İHANETE UGRADIM SEN BENİ KIŞIN BIRAKIP YAZIN GERİ DÖNDÜN |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sadece yasa...
şu hayatta gecıp gitmeyen ne yok derlerkı yasadıgım hayat bombok kımse bulunmayan hınt kuması degıldır kım benı severse o benım sevdıgımdır yasa yasayabıldıgın kadar bır dahamı gelecen dunyaya dalma sakın ımkansız ruyaya yasa yasayabıldıgın kadar doymadan gıtme dunyaya |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kaRANFİL KOKAN YARİM...
Gözlerinin karası kalbimden vurur Ayrılığın acısı yakar kavurur Dört duvarın içindeyim karşımda sensin Kaaranlıkta aydınlığı düşündürensin mahsun yüzün görünür ay ışığında Penceremden buz mavisi akıp girersin Soludukça tenini coşar yüreğim Ay ışığım kaybolur Bomboş ellerim Karanfil kokan yarim Hüzünlü bakan yarim Sensiz geçmiyor yaşam Yollarını beklerim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kim bilebilirdi ki........
Kim bilebilirdi ki bu kalbin bu kadar seveceğini Kim bilebilirdi ki bu aşkın bu kadar acı biteceğini Kim bilebilirdi ki hasretin bu kadar acı vereceğini Kim bilebilirdi ki sensizliğin öldüreceğini Kim bilebilirdi ki hayatın sensiz anlamsızlığını Kim bilebilirdi ki bu aşkın vazgeçilmezliğini Kim vazgeçebilirdi ki senin sevginden ve o anlamlı gözlerinden........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benimsin...........
Ellerimle seni verdim ben ellere Kimseler üzülmesin buna hakkım yok diye Kimse bilemez anlayam beni İnan ben sadece sevdim seni Herkesin gözünde kötünün biriyim Ama ben sadece senin esirinim. Ellerimle verdiğimi canımla alacağım. Benimsin sen sadece benim |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki acı...
Senden ayrı günlerim hiç geçmiyor. Sevgin içimde her gün daha büyüyor. Karardı dünyam bir umut bir ışık yok ki Gözyaşımı inan hiç kimse dindiremiyor. Sensizlik yetti inan canıma tak ediyor Üzüntümü senden başka hiç kimse bilmiyor. Bir çare yaradanım bir çare ver bize Bu yürek ondan başka kimseyi istemiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Vazgecebilirmiyim Hic...
Beni bazen arayip sormasanda Sana arada bir kizsamda Söyle sana küs kalabilirmiyim hic Aramizda mesafeler olsada Yollar bizi ayirsada Söyle seni unutabilirmiyim hic Gözlerine bakip 'Seni Seviyorum' diyemesemde Sana sarilip öpemesemde Baskasina gönül verebilirmiyim hic Günlerim sensiz gecsede Hasretinden ölsemde Söyle senden vaz gecebilirmiyim hic?! ELA_GOZLUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TÖvbeler TÖvbesİ...
TÖvbeler TÖvbesİ??? Senİ Sevmek Mİ..... TÖvbeler TÖvbesİ Senİn İÇİn AĞlamak Mi Bİr Daha GÖrmek İstemİyorum Senİ TÖvbeler TÖvbesİ Sana YaptiĞim O Kadar İyİlİk BoŞa ÇÖpe Gİttİ BaŞka Bİr İnsana Yapsaydim DeĞer Verİldİ Kiymet Bİlİrdİ Aslinda Senİn SuÇun Yok Kİ Sen AliŞmiŞsin Her Petekten Bal Almaya Hayatin ZÜhpe Kendİn ZÜhpe TÖvbeler TÖvbesİ Senİ GÖrmek İstemİyorum Senİn İsmİnİ Bİle Aİlenİ Bİle GÖrmek İstemİyorum TÖvbeler TÖvbesİ Senİn YÜzÜnden Herkesden Nefret Ettİm AÇtim GÖzl |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|