![]() |
![]() |
#1491 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() temel ile dursun bir gun bir maçta köfte satmaya gitmişler temel yer den bir bilet bulmuş ve dursun a demiş ki sen maça gir ne olup bitir maç sonu bana anlat demiş ve dursun maça girmiş geldiğinde anlatır: ortada bir kabak kaba ğın etrafın da 11 kişi koşir iki direk arasına kabak girdimi goool diyi bağırırler birde utnamadabn kısa kısa don giyirler
![]() |
#1492 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arka arkaya gelen onikinci hezimetten sonra teknik direktör oyuncularini topladi ve dedi ki : - Saniyorum, bir kez daha en bastan baslamaliyiz... Simdi, kolumun altinda duran sey toptur.
Arka sirada bir oyuncu konusmayi kesti : - Bir kere yakindan görebilir miyim acaba?...
![]() |
#1493 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() öğretmen matemetik dersinde saatler konusunu işlemektedir. Öğretmen:
sınıfın çok bilmiş ve havalı öğrencisi 1907 aziz yırdırım'a ayağa kaldırıp: -Söyle bakalım aziz akşam üzeri saatin akrepi 9 a yaklaşır, yelkovanı da 9 üzerinde olursa ne olur? aziz neden se utanır sıkılır birşey söyleyemez. -Öğretmen söylesene oğlum, diye azarlar. aziz, utanarak ve kekeleyerek: -galatasaray şampiyon olur, öğretmenim der..
![]() |
#1494 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Real Madrid ekibi istanbula gelir, maç saatine yakın stata girerler.. stata
takımdan ayrı gelen Zidane, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır, - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye sorar. Takım arkadaşlarından biri, - Ne olsun böyle boktan bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için canımız sıkkın, der.. bunun üzerine Zidane: -Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy'ü gezin, ben tek başıma sahaya çıkar oynarım, der.. Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra real madrid takımı stata döner, skor; Real Madrid 1-Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar.. Maç bittikten sonra stata döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen Zidane'a koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler.. Ama Zidane üzgündür. - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim, der. - olur mu öyle şey, der Real Madrid takımı, sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun.. - Ama, der Zidane, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim için utanç vericiydi.
![]() |
#1495 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() fenerbahçe besiktaşı 6.0 yenerken ahmet yıldırım girmiş oyuna besiktas 7.6 yenmis nedeni ise besiktaslı ahmet yıldırım yıldırım gibi çoçukmus ve yıldırım hızıyla gollerini atmıs
![]() |
#1496 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Galatasaray klübü marka olduğu iddiasıyla patent enstütüsüne başvurmuş.Görevli klüp temsilcisine markanın faaliyet alanını sormuş;
Temsilci; -futbol demiş. Görevli; -sizin faaliyet alanınız olarak toplu konut işleri görünüyor üzgünüz demiş. temsilci; -ama nasıl olur biz 100 yıllık futbol takımıyız diye söylenmiş Görevli; -Valla demiş az önce vestel-manisa geldi, fotbol klübüyüz dediler, dünya markası olduklarını ispatladılar ürünleriyle,aldılar patenti.Siz ne zaman bir ürün sunarsanız inşallah evime ilk ben alırım,patentide bizzat veririm demiş.
![]() |
#1497 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() G.Birliği ve Galatasaray şampiyonluk maçı yapacaklarmış. İlhan Cavcav ile Özhan Canaydın iddaa ya tutuşmuş tabii. Yok ben yenerim yok sen yenersin. En sonunda G.Birliği 2-1 Galatasaray'ı yenip şampiyon olmuştur. tabii 2005-06 döneminin acısını çıkarmak isteyen Fenerbahçe'li taraftarlar ertesi gün sokaklara dökülmüş:
-İkinci şampiyon Gençlerbirliği'dir! Nasılsa cimbom olmadı kim olursa olsun hesabı ![]()
![]() |
#1498 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis.Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler.Tanri Hagi'ye;
-"Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demis.Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda,altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis.Hagi Tanri'ya: -"Ben de cok basarili bir sporcu idim.Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis.Tanri da gulmus ve cevap vermis -"O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor.O ev benim"
![]() |
#1499 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahalle insanları kahvede oturuyorlarken tv de alt yazı gecıyor.flass flass flass galatasarayın gunlerdır pesınde kostugu unlu yıldız futbolcu usakspor'dan fatih ile 3+1 yıllık sozlesme ımzaladı.....
![]()
![]() |
#1500 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak
olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir. BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. Süper Ligi Kaçirdiniz. 100'üncü senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" Peki der Galatasaray'li: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskinadöner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi sirtima baglayin"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|