![]() |
![]() |
#1521 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sinivermiş üstüme yalnızlığın kokusu
korkutuyor beni aynalar. gözlerimi gözlerine hasret gözlerimi hiç sorma ağlamaya yer arıyor hep kendine. Bakışlarım kopuyor bakışlarımdan ağlamaya yer arıyor kendine gözlerim beklentisinde yağmurun beklentisinde gün batımlarının solmaya yüz tutuyor kopuyor duygularım duygularımdan. Bu ben miyim hayır bu ben değilim yanımda olmayınca sen ben hiç ben olabilirliyim.
![]() |
#1522 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurumuş bir nehir,
Yolcusuz yol say beni. Yüreğini sermaye yapıp Hayata direnmeye çalışan bir can; Bazen koparılmış çiçeklerde, Bazen ağlayan gözlerde gör beni Ama sorma " sen kimsin? " diye! Benliğini ihanetlerde yitirmiş bir insan... Sana kim olduğunu anlatabilir mi?
![]() |
#1523 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çaresiz düştüm bir aşkın peşine,
Dünyada rastlamadım onun bir tek eşine, Tutuldum bir dilberin bilmem nesine, Ben âşık, ben mecnun, ben divane Tutuldum bir kere bırakmam imkânsız, Daha başındayım terk etmem anlamsız, Seviyorum desem o da zamansız, Ben âşık, ben Mecnun, ben divane Aşığım ben senin güzelliğine, İnmek isterim ruhunun derinliğine, Ver kalbini bana kendi elinle, Ben âşık, ben mecnun, ben divane.
![]() |
#1524 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben mi? evet...
Bir gün çıkıp gideceğim kapıları,evleri,dergileri,hüzünler bırakarak... Bir çiçek merhaba diyecek... Hoş geldin diyecek dağ... Orman gülümseyecek... Anımsayışların,bekleyişlerin,ümitlerin yada ümitsizliklerin Hırsların,yarışların,tasaların kalktığı yerde Tam anlatının kaldığı yerde başlayacak şiir... Hiç kimseye seslenmeyen,kendi kendine yeten sadece... Kendi mantığı;kendi güzelliği içinde tutarlı... Ama halkın yaşantısı girecektir oraya,çünkü yaşayan büyük Bir şeydir halk... Deniz ve ufuk girecek, karinca yuvaları,gökyüzü,kozalaklar Ve kopuk ve artık hasetsiz bir aşk... Yani sevişmek denizle,koşulsuz,önyargısız,hesapsız... Yani uzanmak ve düşünmek binlerce yıl.. Doğan,ölen ve yaşayan şeyleri... Doğumu, ölümü ve yaşamayı Yani dingin ve büyük olan her şeyi anlatmak... Ben mi? evet .çıkıp gideceğim bir gün... Tasasız,gözyaşsız,geride birşey bırakmadan ve birşey beklemeden İlerde... Sadece yağmur sularından pırıl pırıl bir yürek Artik kendi kendinin anlamı ve nedeni olan bir yürekle...
![]() |
#1525 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() (Ağaç saz olur üzerine tel konursa, kamış ney olur içi oyulursa,
ben sen olurum gölgen hep yanımda durursa...) Kalbimdesin titriyorum nasıl söylesem Kar tanemsin ismini her nerede işitsem Yangınım bu şiirimi kimlere dinletsem Şairliğimden utanırım yanında ölmesem Ah isyanını uyut çok çektim ben nazından Bir dinle hicran telimi dert akıyor sazımdan Yaramsın seni ararım nabzımdaki kanımdan Sözüme bağlıyım girdin çıkmazsın canımdan Merhamet et sağlığın benim tek dileğim Bil ki sana bir şey olsa ben orda ölürüm İçim dışım sensizken ben nasıl güleyim Bulutlarla kuşattı gözlerin ben neredeyim.
![]() |
#1526 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni seviyorsam her şeysin
seni sevmiyorsam hiç birşey seninle her şeyim sensiz hiç birşey her şeyim sensin hiç birşeyin benim seni seviyorum hiç birşeyim!
![]() |
#1527 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama gözlerim ağlama artık
Ben o vefasızı çoktan unuttum Oysa ne güzel hayaller kuruyorduk Yıkılan o değil yalnız ben oldum İsterdim benide bir yuvam olsun Ellerimden tutan bir eşim olsun Kollarına alıp sevenim olsun Olmayan şansıma yazıklar olsun Gülmedi yüzüm,hiç gülmeyecek Acılar hep peşi sıra gelecek Bu şansızlık benden hiç gitmeyecek Olmayan şansıma yazıklar olsun
![]() |
#1528 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyanın ben olacağım
Ufacık bir damla olacağım bardağını taşıran Yeşil yanıpta geçmeyen arabalara kızgınlığın Annene bağırdığın o anın Her şeyi fırlatıp yıktığın zamanın Yalnız başına ağladığın anların Masumu suçlu sandığın Aşka inançsızlığın O kendine yenik ,çekilmez pişmanlığın Pahalıya ödetilen ukalalığın Gelecekte ki kaygın Sevdiğini mutlu edemeyen tavrı bir adamın Keşke diye sayıklamaların olacağım.
![]() |
#1529 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir rüzgar olsam, kara saçlarını okşasam.
Yatağındaki yorgan olsam, kucaklayıp bağrıma bassam. Allahın çağırdığı gün, cennettin kapısını sana ben açsam, Ben olduğumu bilirmiydin? İçinde bir his olsam, anımsadığında beni gözlerini parlatsam. Deniz kenarında, daldığın o boşlukta, tepende dolaşan bir martı olsam. Dertlerine derman, içini ferahlatacak bir su olsam, Ben olduğumu bilir miydin? Dağın tepesinde eğik bir ağaç olsam, yanıma geldiğinde dik dursam. Bağda bir salkım üzüm olsam, ağızına aldığında bal gibi erir olsam. Beyaz bir güvercin olsam, her sabah pencerenin önüne konsam. Ben olduğumu bilir miydin? Yanık bir türkü olsam, her gün dilinde dolaşsam. Gökte kücük bir yıldız olsam, geceni ay gibi parlatsam. Bir melek olsam, yatarken seviyorum diye kulağına fısıldasam. Ben olduğumu bilir miydin? Canım oraları seni geride bıraktım, Senden değil ben allahıma kaçtım. Ayrılmadım ama hala seninleyim, Kalbine sor, cevap veren ben olduğumu bilirsin
![]() |
#1530 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben öleyim aşk elinden,
Kalanlar sürsün sefayı... Umutlarımı elimden, Çalanlar sürsün sefayı... Kalp kırıp ta hak yemeye, Aşk yerine kin ekmeye, Bu dünyaya kan dökmeye, Gelenler sürsün sefayı... Mevlam huzuruna çöktüm San'a geldim,boyun büktüm Pişman oldum,çok yaş döktüm, Gülenler sürsün sefayı... Her dem yokluk kaygısına, Yoktan ölmek korkusuna Derin gaflet uykusuna, Dalanlar sürsün sefayı... Hüsam dediler saz ile Kaçtılar işve,naz ile Onca vefasız kız ile, Gelinler sürsün sefayı...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|