![]() |
![]() |
#1571 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim İsyanlarım
BENİM İSYANLARIM SENİN GELMEYİŞİNE UMUTSUZLUK ÇÖKÜŞÜNE HAZANDA GELİYORUM DEYİP, UYUTMADIĞIN GEZGİNE SAKİN İMBATI, HIRÇIN LODOSA ÇEVİRİŞİNE BENİM İSYANLARIM YAŞLANMIŞ AYNAYA BEYAZLAMAYA BAŞLAYAN SAÇLARA SAKİN ROLDE SES ÇIKARMAYAN DUVARLARA VARIM AMA YOK OLUŞUMA BENİM İSYANLARIM KAPIDAN ANAHTARLA GİRMEMDE DAL KIRILMIŞSA SUÇ YELDE KÖRFEZDE YANSIMA MAVİ GÖKYÜZÜ ŞEKLİNDE YALNIZIM HEP, YOKSA TEK AŞIK BENMİYİM KÖRFEZDE BENİM İSYANLARIM SENİN TUTSAK, BENİM KÖLE ZAMANIN KRAL, YAŞAMIN KUKLACI DÖNÜŞÜMÜNDE AYIN ESİRİ OLAN GEÇMEYEN *******DE HERKEZ MUTLUDA, YALNIZLIK SÜFLÖRÜ BENMİYİM TÜM ŞİİRLERDE BENİM İSYANLARIM KUŞLARIN SEVDALI UÇUŞUNA KOKLADIĞIM TÜM GÜLLERİN HEMEN SOLUŞUNA YAĞMUR BUHUSUNUN GÖZYAŞIMDAN AZ OLUŞUNA GÖNÜLDEN ÇAĞIRMAMA RAĞMEN ORADA DURUŞUNA BENİM İSYANLARIM ARTIK AŞK ŞİİRLERİNE ÖLÜM KATIŞIMA SENDEN ÖNCE, SONRA AŞK ŞİİRİ YAZDIĞIM YALANCI AVUNTULARIMA SENİ BEKLERKEN SABIR SABIKAMIN SİCİL DOLUŞUNA UNUTULURSAM UNUTANI ASLA UNUTMAYACAĞIMA
![]() |
#1572 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha Bitmedi Yarinlar..
Gozlerinde sonmus ufuklar "biraz kuskun ama halen isik var Saklama gonlunu sen Bugun sisli sabahlar Gunes elbet bir gun dogar Dunler zindan olabilir Unutma daha bitmedi yarinlar.. Biri zalim cikti diye Kusmesin gonlun herkese Bir gun sevileceksin Mutluluk sa en guzel hediye Goreceksin Gunler gececek hissedeceksin Doyamayacaksin sevgiye.. Denizler cosar zamanla Ama susmayi da bilir Yurekler kuser.. dalar isyana Sabir etmesini ogrenir Her insanda keder var Sanmaki tek sen aci cektin Bir gun yeniden seveceksin Sevilmeden yasanilmaz Zamanla herseyi goreceksin.. Yarın beni daha çok seveceksin
![]() |
#1573 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() YAKARSA YAKSIN____
son ömrümde yaktı beni bir sıcak esinti kaçtım, güneşinden saklandım gölgelere olmadı kuruluş kapıldım sıcak esintiye tesirinden açtı tüm güller yüregimin kavurulduğu, poyrazın savurdugu sıcaklık kaderimden kalmadı eser ak saçlarım siyahmı oldu ne.. neşe doldu gönlüme kapıldım, bir sıcak esıntiye
![]() |
#1574 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() HASRETİMSİN
aşka hasretimsin sana hasretimsin gelmelere hasretimsin nereye ümit diksem büyüyen hasretimsin gülün istediği bir damla su ise hasretim çöle döndü herkesin hasreti gölse benimki kurudu gitti bir hasret istiyorum gündüzümü uyandırsın gecemi ninnilerle uyutsun hasret çok şey mi istiyorum senden bu hasret oldukça gölgemiz buluşmadıkça dizlerinde uyamadıkça şiirler bitmez hasret bitmez söz versek ellerde huzur bulsak gözlerde ayrılık olmasa hiç dillerde bu hasret nerde
![]() |
#1575 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ben artık sen olmuşum!...
ne varsa ardığım bil ki sende bulmuşum senden öncesi yoktu seninle var olmuşum sende bütün ümitler,sende bütün özlemler beni bende arama artık ben sen olmuşum
![]() |
#1576 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ANLIMA MIHLANMIŞ YOKLUĞUN
Gecenin kalbinde hançer olmuşken Gözlerin yüreğime Titrek bir tebessüm dudağıma dokunur Ağrıyan yanım Sevda sana Hasret sana Özlem sana oyy Alnıma mıhlanmış yokluğun Birkaç parça daha döküldüm gene Biraz daha savruldum bilinmeze Kırılmış adımı gençliğimin Kuytularda yiğitliğim Umut sende Hayat sende Aşk sende oyy Koynumda terkedilmiş yokluğun Daha bir sıktım yumruklarımı Daha bir sert vurdum karanlığa Her köşe yangın yeri Her yangın en baştan harlandı yüreğimde Alnımın ak yanı Yürek sende Yarın sende Muştu sende oyy Buyruk olmuş Dört yanda dillenmiş yokluğun... Aynada bakamadığım tarafısın yüzümün...
![]() |
#1577 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLEM SAKLIDIR GÜLÜŞLERİMDE
Özlem, Bir çift çukurdur yanaklarımda beliren Her tebessümde saklı, Yüreğimin derinliğinde Sevdan, Hala içimde kanayan yara Acı, Gözbebeklerimde duran birkaç damla, Sen, Sense, Yüreğimden söküp atamadığım Büyük bir aşkın katili Kolay kolay ağlayamam ben Hep bir savaştadır yüreğimle beynim Bakma boşuna gözlerime Sevdan, gözlerimde yitirdi anlamını Söz dinlemez yüreğimse, hala sende Bakma böyle durduğuma Sık gülüyorum bu aralar.
![]() |
#1578 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() HASRETİN BENİ YAKIYOR
Hasretin beni yakıyor Küllerim hayallerimi karartıyor Eriyor tenim Titriyorum, her an birimizin kaybolacağı korkusuyla Nefesin bir daha yüzüme vurmayacakmış, Kolların boynumu sarmayacakmış, Dudaklarından sevda akmayacakmış gibi geliyor Haydi sevdiğim! Tek bir kirpiğine eridiğim! Gel artık kenarlarında güller bitmiş yollarından Gel artık!!! Ağaçların arasından, çimenlerin üstünden, akasyaların içinden Gel, güzel kokunu güllere, nergislere bağışlayıp Gel, ışığını ayın ışığıyla, Güzelliğini güneşin batışıyla paylaşıp Gel, ne yapıyorsan bırak artık! Bırak esmer boynunda kaybolayım Bırak umutsuzluğumu katayım rüzgara Bırak şu an ne yapıyorsan ve gel Gel hissedelim yeniden yağmuru Bırak gül göğsünde bulduğum huzurla Günden güne tenimi kanatan Dikenli yastığımı yaralayayım Gel artık!!! Gel, ne yapıyorsan bırak Bırak nefesini yüzümde hissedip Kendimden geçip teninin kokusuyla Gül göğsünde coşkun sellere dönüşüp Terini ekleyip terime Ölümsüz sevdamıza akayım
![]() |
#1579 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZLİK sensizliğe yürüyorum bu şehrin sessiz, sakin, ve ürkütücü sokaklarında... Birden "sen" geliyorsun aklıma Derin derin bir nefes alıyorum sigaramdan Ciğerlerimi parçalarcasına... Durup dinliyorum Sensizliğin; yankılanan sesini gecede...
![]() |
#1580 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() AŞKTA İSYAN
Aşk'ta İsyan Yüreğim yanıyor bugün yine, Tarifi olmayan acılar çekiyorum. Gözlerimden akan her damla yaşla birlikte, Saçlarımın tel tel beyazladığını hissediyorum... Soluduğum nefes içimde ızdıraba dönüşüyor, Ve ben daha fazla nefes almak istemiyorum... Çok değil bir kaç gün sonra gideceksin ya Beni bırakıp, İşte o gün ölmek istiyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|