![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Güllere uzanamaz eller.. Matemde, imkansızlıklar içindedir güller.. Yalnızlığın kendini tellediği zaman.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Gittin, yollar bile sensiz şimdi.. Boş mekanların ıssız sesleri, ve yalnızlık.. Terk etmek mi? gitmek mi? bunun adı.. Belki inceden sızlatır canı.. Bekleyen vardır belki, gidenin ardından bakan gözler ağlar belki.. Bir giden bilmez, ne acıdır, ne kanlıdır hüzün ve ayrılık.. Solmuş bir gülü anlatır, bakışlarım, yüzüm ve sayrılık.. Bir giden bilmez, terk ettiğine bıraktıgı tek şey: Yalnızlık.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Tutuklandım, gönlün mahseninde boş bakar gözlerim.. Yoksun, susukunum; umutlarım hazan yaprakları gibi, tutmaz ellerim.. Çaresizliğimle ışığına susamış bir ben var tenimde.. Yalnızlığın mührü, kopmayan zincirlerle sarılı burukluk var kalbimde.. Yalnızlığın kendini karanlıklarda gizlediği zaman!.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Gidişin içimi böldü, yokluk içinde bir ben.. Muhtac oldugum gözlerin yok, yalnızlık içindesin sen.. Yalnızlığın kendini kırdıgı zaman.. ![]() Seni anar seni düşlerim İcimde Özlemler taştığı zaman Sana sitem eder Öfkemi sana estiririm İcimde Fırtınalar koptuğu zaman Göz yaşlarım Şerden akar AKlıma sen geldiğin zaman .. Bir sigara daha yakarım Seni İcimde bitirmek istediğim zaman Bir mektup yazarım icimde kırık ümitlerim Bir Türkü tuttururum saklı durur icinde yıkık düşlerim Yere eger boynumu yürürüm aldatılmıstır hayallerim Yinede Seni Düşlerim Duygulandığım zaman ![]() AYHAN SÖYLEMEZ (Mevsimsiz_Kar) |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Demlenmiş *******de, siyaha döner ahengim.. Karanlıklar içinden süzülür ışığım, güllükten çıkar tenim.. Kırmızılar, maviler, yeşiller can cekişir; siyah beyazdır rengim.. Bir mum gibi erir yalnızlığım.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Belki özlemdir, pencereler önünde bekleyen.. Yalnızlık şahittir, mırıldanır kulağıma: insafsızdır gidipte gelmeyen.. Caresizlikler içinde umutlarımı anlatırım, dinler beni bir kelebek!.. Arasıra dalgalar vurur yüreğime, gidişindir gönle hep acı veren.. Camlar gibi kırılmaya meyillidir yalnızlık.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Hep aynı duygular.. Mıhlanmış, düğümlenmiş bir boğaz var, hep aynı kaygılar.. Aynalar söyler, haykırır yüzüne.. Bilmek istemezsin, can sıkıntısıdır kimi zaman.. Yargıclık taslar, üzüntüyü hesaba ceker bazen.. Harp eden aklın kumandası onda.. Çiledir adı, ona gider dermansız dert ceken.. Kilitlenmiş sinenin anahtarı onda.. Taş kalplerin bekcisidir yalnızlık... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Fersiz bakislarim gecenin sessizligini bozarcasina gezindi kuytu koselerde. Bir ara gozlerim takildi bir adim daha yitirilmis duygularin golgesine. Mehtabin altinda yudumladim once,bana miras biraktigin o hasreti, o elemi,o kederi... Sonra bir durak otede beklesen umitlerim ilisti gozume,kalakaldim... Oyle yorgun,oyle urkekti ki sevda, oyle bitap dusmustu ki bedenim;uzanamadi ellerim biraz oteye... Umitlerim hep orada,hep benimle umutlar.Aska siper olmus kelimeler gecti zihnimden ilkin,sonra yine ozlemler ve yine sevda cikageldi otelerden. Bekledim....Bekledim yine gecemi suslersin diye... Donusu olmayan saatler ve gecmek bilmeyen dakikalar hizla eriyip yok oldu; ben pesinden kostum... “Zaman” tuttu beni kollarimdan,cekti aldi bagrina ve kulagima birsey fisildadi usulca,urktum,korktum... Yine de bekledim...gecenin karanliklarinin siyahinda.. sen Geldin... Ben,benden gittim.. Sende Var olmaya Geldim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek..
Namlunun ucunda sirt sirta vermis iki mermi, kanatlari pir pir eden serce yuregime hasret tetige basmis, vurulmusum. Yarami saracak ellerini tutmak istedikce, hayalimdeki sen guluyor zavalli halime! Biliyorum Seni Sevmek: Mevsimlerin hep ayazinda titremek. Gunduzlerim geceyle, gece- lerimde sensizlik ve sessizlik. Biliyorum seni sevmek: Limansiz gemi gibi, okyanuslarda hircin dalgalarin akintisina ka- pilip hoyrat firtinalarda seni aramak, bikip usanmadan!... Sen...Ahhh sensizlik....Hasret... Vuslata hasret urkek yuregim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun…
Yoksun sevdigim. Kanadi mi kirildi haber kuslarinin? Bilinmedik turkuler soyluyorlardi Kanatlarinda mavisiyle gokyuzunun… Yoklugunun acisiyla aralanmis yuregi gogun Agliyordu Agliyordum Sevdigim Yollara vurdum kendimi Durgun zamanlar arasi seyrederken duslerim. Kirdim… Duvarlarda yoklugunu yansitan aynayi Mevsimin son yagmuru olsun yagan gozlerimden Son damlaları olsun istedim Yuregimden suzulen… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|