![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korku
Yaşam nedir ki, Bir avuç mutluluk, Acı ve hüzün... Bir de hatıralar. Ben korkmam ölümden, Sevgisizlikten korktuğum kadar... Cansın Er |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Köprü
Bir köprü kurmuşuz sevgiden Işığı gözlerimizden Halatı ellerimizden Sözle vurup yıkmak niye! Geçit vermez kayalardan, Yaşanmış hatıralardan Hepimiz başka zamandan Dostluğu güvenimizden Bağları yüreğimizden Sitemlerle kırmak niye! Henüz dostu anlamadan Sabırla aşkla bakmadan Daha yarı yola varmadan Geçip giden ömrümüzden Yorgun kırık gönlümüzden Bir köprü kurmuşuz sevgiden Böyle çabuk bıkmak niye Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtulamam
Bazen aynadaki gözlerimde hayalin Bazen özlem olur,kalbimi sıkar elin Bazen kadehimde yudumladığım hasret Bazen bir iç çekişte duyarım seni,hayret! Bazen rüzgarın nefesinde duyarım sesini Beni hep çağıran o seslenişi Bazen bir kuşun kanat vuruşunda nefesin Kokladığım bütün çiçekler sanki sensin Bazen hırçın dalgalar da seni bulurum, Gecenin koynunda sensin diye uyurum Bazen kaçmak isterim,kurtulmak senden Dönerim kendime,seni bulurum yeniden. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuru çiçek
Bir gül yaprağı düştü,sayfalar arasından, Pembe rengi..solmuş,kurumuş, Kimbilir hangi anıdan kaldı, Hangi eller dokunmuş. Belki de bir genç erkek sevdiği kıza verdi Bu gül de aşkım gibi,sakla senindir dedi. Belki bir küçük çocuk, Minicik elleriyle en duru sevgisiyle, Vermiştir annesine.. Ya da ayrılırken,iki sevgili, Düştü bir tren penceresinden.. Belki de son yolculuğun, O veda çelenginden. Bir gül yaprağı düştü,sayfalar arasından, Kimbilir hangi günün,sonsuz hatırasından Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kutlu olsun
Armağan verilen ömrünün Geleceğinin,dününün Kıymetini bu gününün Biliyorsan sen mutlusun Doğum günün kutlu olsun Bir dost omuzda yatmışsan Bir kaç yarayı sarmışsan Hele sevgiyi tatmışsan Yaşadığınca mutlusun Doğum günün kutlu olsun Bir göz seni görüyorsa Bir kalp senle çarpıyorsa Biri seni anlıyorsa İnanki sen çok mutlusun Doğum günün kutlu olsun Yaşamın dört mevsimini Sunulan aşk iksirini Bir de insan sevgisini Tadıyorsan çok mutlusun Doğum günün kutlu olsun Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Martılar
Martılar düşerse yolunuz,yar kıyısına. Ona sevgi,selamımı söyleyin, Hasret canıma çoktan yetti ya, Ne olur yine de belli etmeyin. Bıraktığı yar eski yar değil. Bilmesin artık bahtiyar değil. Rüzgarlarım eser deli,deli Acıdır sitemim söylemeyin,kırar kalbini Martılar düşerse yolunuz yar kıyısına, Ona sonsuz selamımı söyleyin. Sitemim hasretim içimde kalsın, Onu hala sevdiğimi söyleyin Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektup
Bak yine yaz geldi bir tanem. Bizim bahardan bile hayır yok, Erguvanlar açmış,akasyalar şen Bizim gönül bahçesinde,gülden haber yok Kuşlar havada,neş'eli,şakrak Sema bir mavi ki delice berrak Sabahlar uzamış,******* ırak Bizim gönül bahçesin de günden haber yok Eski yazlar sanki daha güzeldi Ne bahar hüzündü ne kış üzerdi Sen gideli dallar bükülüverdi Bizim gönül bahçeside senden haber yok Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba ümit
Merhaba ümit,merhaba, Tam kesmişken umudu, Arkadaşken ağlamak Ne güzel bir anda sana rastlamak Yar gideli yıllar olmuştu Kalbim sevmeyi çoktan unutmuştu Eski vefa yok diyordum dostlarda, Sana rastladım çıkmaz sokakta Merhaba ümit,merhaba. , Yeni bir güneşle bitti karanlık Kuşlar sevda ufkuna uçuyor artık Seninle beraber rastladım aşka Merhaba ümit merhaba Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhabam sensin
Merhabam sensin dünyayla. Selam, sabah gözlerinde, Günaydınım sözlerin de, Merhabam sensin dünyayla. Sensiz ümitler kaybolur, Ne bağım,bahçem var olur, Ne bir başkası yar olur, Merhabam sensin dünyayla. Sensin bahar diye gelen, Bana hayatı sevdiren, Sana asla veda etmem, Merhabam sensin dünyayla. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaban değilmiydim
Ben senin merhaban değilmiydim. Sen hüzünlü dünyamın gün aydını, Ben senin gönlünün bütünü,ışığı, Sen değilmiydin yarim arkadaşım, Sevginin damağımdaki tadı. Biz bir büyündük yarımların arasında, Sonbaharda yaz güneşi yarattık. Şimdisuskun şarkılar,sözler kırgın. Sen ve ben bir kuru vedaya kaldık... Ben senin merhaban değilmiydim Sen hüzünlü sabahlarımın günaydını.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|