![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() D i y a r b a k ı r - 11
İndim çayın başına Kurban karakaşına Köprü üstünde durdum Bakmışım kardaşına Hıtaları tuzladım Sinandır benim adım Yarimin babasına Beyaz mendil yolladım Oy diyarım diyarım Diyarıma hayranım İkimiz bir bütünüz O dur elbette yarım Karpuz yedim dilimle Gül topladım gülümle O yarin çevresini Düzeltmişim elimle Saray kapı önünde B u gün cuma gününde Niyaz ettim Allaha Kurbanım var düğünde Eğilden yar sevmişem Çok seviyem demişem Babasından isterken Önünde eğilmişem Diyarbekir Amittir Belgelerle sabittir Kimseler demesinler B u hüdayı nabittir Dağlarda orman meşe Çok yakındır güneşe Çiğköfte iyi olsun Bulgur gelmesin dişe Yazları sıcak olur Kışları soğuk olur Karasal iklim derler Kendini burda bulur Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() D o s t a
Bir dost tanıdım metin mi metin Önemi yok yanında servetin Onda gördüm ınsanlığı kıymetin Selam olsun sana ey güzel dost Sırlarımı gizler toprak misali İnsanlıkta yoktur onun emsali Periye benzer efali kali Selam olsun sana ey güzel dost Ben ona abi o bana kardaş Sıradan değil gerçek arkadaş O bir metin dost hemi de sırdaş Selam olsun sana ey güzel dost Efali:Hareketleri Kali: Sözü Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() D o s t u m
Dostun bahçesinde ayrıklar vardı Ayrığın dostuma zararı vardı Temizledim bahçeyi ben ayrıklardan Daha sonra dostum bahçeye vardı Dosta layık bir dost değilim amma Dostluğum zahirdir değil muamma Postu deldirmeden dosttan geçemem Dostluğum bütündür değildir yama Dostum bana dedi gitme kal emi Uzattım dostuma verdim kalemi Yıkılmaz sevgimiz benden yana bil Muhkem korumuşum sevgi kalemi Pervane olmuşum Onun nuruna Ne yüzle çikarım ben huzuruna Girmezsem eğer Kuran havuzuna Yuvarlanır giderim uçuruma Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() D ö n A r t ı k
Gurbet elde ahvalini duyarım Her duydukça yüreğimi dağlarım Sensiz viran olmuş gönül bağlarım Dön artık dön Allahını seversen Çocukların her gün seni ararlar İçin için inan durmaz ağlarlar Akrabalar her gün seni sorarlar Dön artık dön Allahını seversen On günde bir bize mektup atardın Fakirliğe kızar durmaz çatardın Sabrımızı zorlar sabır katardın Dön artık dön Allahını seversen Sinan Karakaş edebiyat.org Edebiyat.org 'da yer a |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() D ü ş ü m
Benim için ne düşünürsen düşün Allah sana,bana hidayet versin Senin de benim de olmalı düşüm Akıldan gayri musallah etmesin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlar
Bu dağlar ulu dağlar Etrafı sulu dağlar Bana engel olmayın Yol verin bana dağlar Ferhat delmişti seni Vermemiştin şirini Mecnun da leyla için Aşmadı mı çölleri Dinlemem dağı çölü Aştım denizi gölü İnan sevdiğim için Bana desinler ölü Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha Dün Beraberdik
Daha dün beraberdik şimdi uzaklardasın Bilmem hangi şehirde hangi sokaklardasın Senin içi ağladım akıttım göz yaşımı Belki de bir köşede şimdi ağlamaktasın Sensiz dünyam karanlık sendin güneşim benim Yüzüm nasıl gülsün ki sen oldun hüznüm benim Nefes bile alamam solumam mümkün değil Sensiz nasıl yaşarım her şeyimdin sen benim Ne olursun dön geri kabulumdur her şeyin İstersen ben önünde hemence diz çökeyim İstersen öldür beni sensiz zaten ben yokum İçimden kan akarken söyle nasıl güleyim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Darê darê (Ağaç ağaç)
Darê darê bın darê ziynê............................Ağaç ağaç ağaç altı Ziynet Tenı mamı pır sarê ziynê..............................Tek kalmışım çok soğuk Ziynet Huna te hunı germê ziynê............................Sen sıcak kanlısın Ziynet Bıjım tera tu yarê ziynê.................................Sana yarim diyeyim Ziynet Cari cari çen cari ziynê.................................Kere kere kaç kere Ziynet Bankırımı tü nayi ziynê...................................Çağırm ışım sen gelmiyorsun Ziynet Ronayiyı rüyı te ziynê.....................................Yüzün hep aydınlıktır nurludur Ziynet Ez nerime tu mari ziynê................................Ben erkek sen bayansın Ziynet Germe germe pır germe ziynê....................Sıcak sıcak çok sıcak Ziynet Destı te çüka nerme ziynê............................Elin nasıl yumuşak Ziynet Mina bayı zozanı ziynê...................................Yayla rüzgarı gibi Ziynet Bıje ez bankırıme ziynê..................................Söyle ben çağırmışım Ziynet Sarê sarê pır sarê ziynê.................................Soğuk soğuk çok soğuk Ziynet Mamı bê dostu yarê ziynê...............................Dostsuz ve yarsız kaldım Ziynet Kes nızani halımın ziynê..................................Kimse halimi bilmez Ziynet Pır gırane vi barê ziynê...................................Benim yüküm çok ağır Ziynet Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dayanamam
Kaybedecek te olsam seni inan Seni paylaşmaya hiç katlanamam Bana zor gelse de sensiz yaşamak Benden bir başkasına hiç dayanamam Hiç yüzüm görmesin senin yüzünü Farketmesin yüzün bende hüzünü Kendimi yiyerek tüketsem de ben Vaz geçmem dövsemde her an dizimi Ben varsam yanında bilki sen varsın Şu garip gönlümde yalnız sen yarsın Bilmeni isterim yok başka biri Biri var gönlümde yalnızca sensin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değişmem
Yagmurlara yalvardım ıslatsın her yerimi Şeker gibi eritsin topraga bedenimi Boşlukta kalmaz bir ruh gidecek yeri vardır Cehennemi istemem,isterim Cennetimi Temizler mi acaba yagmurlar günahımı Duysunlar istiyorum tevbemi ve ahımı Bir kez değil bin kere yine tevbe ederim Allaha inanmışım değişmem ilahımı Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|