![]() |
|
|
#151 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
—Aşk Cinneti-
neden diye sorma; sorma işte anlatamam anlatamam aşk cinnetimi asırlar öncesinden beri; sevmek yasaklıydı her birimize deliyane seven, kalmamıştı geride hem bir acem kızının; baygın gözlerine dalıp sevi kokan ellerinden tek kadeh aşk içme saadetini/ duymamıştık derinden. kim bilir; sebep buydu belki de her neyse işte; neden diye sorma; anlatamam deliyane sevmek de yada kıskançlık ne dersen de/ üsteleme artık saçma bir kuruntuydu sadece nedeni yok belki de... neden diye sorma; sorma işte anlatamam anlatamam aşk cinnetimi hep eksik kalan yanım sevildiğini zannetti belki de. sevdikçe tükendiğini bilmeden hem bir acem kadınının; baygın gözlerine dalıp sevi kokan ellerinden tek kadeh aşk içme saadetini/ duymamıştık derinden. kim bilir; sebep buydu belki de yada kendimce; nedensiz aşklar getirdim dile! 22/Eylül/2006 |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
nedensiz değildir aşklar;
nedensiz değildir ayrılıklar. gideceksen; şu arka kapıdan çık ön kapı rutubet alıyor rutubet en fazla, seni tanıyor dolanır ayaklarına sen iyisi mi gitme gideceksen; şu arka kapıdan çık ön kapı rutubet alıyor rutubet en fazla sensizliğimi biliyor sen olmayınca sen diye; kalbimin içine yürüyor iyisi mi sen gitme ille de gideceksen; kalbimin kapısını kapa aralık kalmasın dışarıda; sıcaklığıma aç binlerce soğukluk duruyor soğukluk en fazla beni; yalnızken vuruyor sen iyisi mi gitme ille de gideceksen çıkar zulasından sıcaklığını -vur yüzüme -vur yüzüme ayaz kaburgalarımda dolanıyor! |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ihtimal ki yolun düşse
heybetinden yoksun bu dağ başına karşına çıkan aç bir köpek görsen utanır; heybendeki azığı paylaşırsın gurur dolanır ayaklarına... ihtimal ki yüzü koyun yerde yatan aşıklar görsen beni ancak sırtımdaki yaralardan tanırsın hançerin pas tuttu hala iki omuz aramda farz et ki ben senim sen bensin kimin canı acıyor anla canım de bana can bulurum kirli ağzında cismim toprak olsa da... ihtimal ki ansan adımı karanlık kuytularda dost bildiklerin pusuda son damlasına kadar akıtırlar kanımı mermer kaldırımlara... sesteş hecelerden sevgi cümleleri kurma kapalı alanlarda yankı yapar sonra sadece yalvar huşu içinde inandığın kutsala ben küfre doydum çığlık çığlığa dört duvar ardında ismini her anışımda... ihtimal ki pişmanlık dolanır ayaklarına her ne kadar aşk kasıklarında harlansa da kefâretin olsun ismimle başlayan bir dua bu son güldür avuçlarımda kopar ışkının dan solmadan batır bağrımın ortasına son bulsun kinim insanlığa kinimin, nefretimin sebebi sensin unutma unutma tek yeşil yaprak kurumuşsa dalında tabiatın kanunudur kıyılmıştır bütün insanlığa acele et vakit çok kısa düşününce anlarsın sevgi olmazsa bir insan nasıl gelir dünyaya nasıl tutunur hayata nefretinle değil şu tek gülü sevginle sula hazanken gün dönsün bahara yüzün gülsün toprağını karınca surat asma işte senin için en güzel dua can vermektir bir kuru dala ben sevgimi emanet diye aç köpeklere bıraktım hiç bir insanda görmediğim vefayı gördüm onlarda kusura bakma artık bir köpek kadar değer taşımıyorsun yadımda... ihtimal ki bir dahaki hayatında aç bir köpek olarak gelmek isteyeceksin dünyaya hadi git akşam oluyor bekleyenin vardır nefretimi büsbütün azdırma hoş çakal sana içimdeki sana ait duygular paramparça işte bak; emanetimi dağa vurdum sonunda 22 / 02 / 2007 |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
o yürek var mı gülüm sende;
en saf, en temiz hislerle bakıp gözlerimin içine şöyle yürekten; seni seviyorum diyebilir misin? yoksa; her zamanki yaptığın gibi. kaçacak mısın gözlerimden bakmayacak mısın eserine. merhamet bekleme benden sevgi merhamet değildir; yüce hislerle bezeli/ mahremiyettir sevgi! acılarına saygım var ama sakın ha gülüm. o tanıdığın beyhude insanla/ bir tutma beni... ben onun yaptığı gibi; gayri meşru, *** duygularla sevmedim seni! bil ki ben; camii avlusuna terkedilmiş/ mutlulukların peşinde değilim. çünkü ben gülüm; Yunus gibi! sevmenin özlemindeyim... |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ölçüsü yoktur; sana olan sevgimin
kusurun yoktur inan gözümde öylesine sevmişim ki seni; ecelim olsan düşerim peşine.! |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kara bir yazgıdır;
ölüm denen ayrılık. vakit gelince; tahta bir sanduka toprağa dönüşümün alâmet-i farikasıdır. beyazlar içerisinde; yorgun,solgun bir beden günahla sevabımın paylaşımıdır... biten günün ardından; doğan kurşun-i karanlık yalnız kalışımın tek tanığıdır... vakitsiz verilen sala; vedasız ayrılışımın iflâh olmaz sancısıdır... |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
korkuyorum gülüm;
korkuyorum işte... içimde sen varsın diye; ölüm korkutuyor beni/ delirtircesine.! sen olmasan; benim için ölüm ne ki düğün, bayram sevinci içimde sen varsın diye; korkuyorum gülüm korkuyorum işte... ölüm korkutuyor beni/ delirtircesine.! elimde değil gülüm; yeminle sevmişim seni içimde sen varsın diye; ölüm korkutuyor beni/ delirtircesine.! gülüm; gözlerin ecelimdir biliyor musun hadi; çek kınından gözlerini/ vur yüreğimden vur öldür beni... gelecekse ölüm bu bedene senin elinden gelmeli... vur kılım kıpırdamaz çünkü; ölümüne sevmişim seni.! |
|
|
|
|
|
#158 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ah! sen yokmusun sen!
sen; hep böyle lüzumsuz, zamanlarda gelirsin... bilirim; sen milleti aşna - vişne derdinde/ şiir üzre; yakalamayı seversin! olmadı şimdi; bari bu son şiir, bitince gelseydin! mısralarca gezinmeyi; o vakit sende severdin! |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ölümün son demindeyim;
pusuda bir namlu/ bakıyor gözlerime keskin ve soğuk... kış ortasında; gözlerim/ terli bir mendil gibi; ıpıslak kalınca bir dal sigara/ son tütünümden kalan çiziyorum sevdiğimin resmini dumanıyla/ gözlerimin buğusuna solgun ve renksiz... ölümün son saatindeyim; çelikten bir Malta hançeri/ saplı böğrüme kızgın ve sıcak... yaz ortasında; ellerim/ kuru bir dal çınar gibi; kırılgan... başucumda bir gece kuşu ölümüme şahit olan... bendeki son besteyi; götürüyor sevdiğime ıslak kanatlarıyla... yıldız, yıldız kayıyor/ bu son şiirim, dağ doruklarından ölümün son güftesindeyim... |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
—Seni böyle gördüm-
vurulmuşum; eski bir albüm için de ki resmine tutulmuşum; o eşsiz,efsun-i Venüs gözlerine... öylesine yakın,öylesine uzaksın ki! dokunuyorum ellerimle; şekilsiz bedenine filizleniyor gözlerimde; bin bir düşünce... defalarca soruyorum,kendi kendime acaba; gerçek hayat ta var mısın diye tüm cevaplar suskun, cevaplar işkence! aradıkça; gidiyorsun kahreden bir meçhule... öylesine yakın,öylesine uzaksın ki! buğulanıyor gözlerim; hasretle baktıkça resmine gülüyorsun; mağrur,masum Afrodit’çe gözlerin süzülüyor yüreğime/ derinden, derine bir girdap gibi çekiyor beni karanlıklar içine... defalarca soruyorum,kendi kendime acaba; gerçek hayat ta var mısın diye tüm cevaplar suskun cevaplar işkence! aradıkça; gidiyorsun gidiyorsun kahreden bir meçhule... öylesine uzak,öylesine yakınsın ki! söylesene sevgili; hangi Tanrı çizdi bu resmini! bir Tanrıça gibi... uzat ellerini sar boynuma; 'Folie a deux' de bel ki de sevmek delirmektir; sen ne dersin ey! sevgili... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|