![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizliğime Ağlıyorum
Hiç yüreğin ağladı mı? senin Gözyaşların düştü mü? Yağmur olarak yeryüzüne Seviyorum diye haykırdı mı? Sessizce yüreğin Haykırışları yankı yaptı mı? Kalbinin boş odalarında Ve yardım istedi mi senden Kurtar beni bu çaresizlikten diye Ya sevsin ya gitsin dedi mi? Gözlerin boşluğa… Özlemler etrafını sardı mı? Senin Hayalet olup seni takip ettiler mi? hiç Kaçmak kurtulmak isteyip… Avuçlarına düştün mü? Belki bugün gelir diye Uykuya daldı mı? Gözlerin Sabahın ilk ışıklarında Yalnızım kurtar beni! Diye İnledi mi? çaresizliğin Ya sevsin ya gitsin dedi mi? Gözlerin boşluğa… Çaresizce… Takvim yapraklarını kopardı mı? Ellerin Bir gün daha bitti yok diye üzüldün mü? Belki yarın hiç olmayacak Ve… Sensiz veda edecek gözlerim hayata Dedin mi? hiç Şimdi... Sen hala yoksun Canımın içi… Benimse artık dizlerim titriyor Biliyorsun ki; Ben ömrümün, Otuzuncu basamağına çıkmak üzereyim Ve ben sadece Çaresizliğime Ve ben sadece Yalnızlığıma Ve ben sadece SENSİZLİĞİME AĞLIYORUM Nuran Kara
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik Çekilmiyor
Senin gözlerinde gördüm gerçek sevgiyi Öğrettin bana canım sevilmeyi, sevmeyi Senden öğrendim birde bırakıpta gitmeyi Gittiğinden beri bu can öğrendi özlemeyi Belki birgün benim olursun diye bekledim Seni öyle çok sevdim; öyle çok özledim Gece gündüz ben yollarını gözledim Gittiğinden beri bu can öğrendi beklemeyi Haber alamadım senden yüreğim yandı Oysa seni gördüğümde güller açardı Nasıl oldu da canım kalbin benden caydı Gittiğinden beri bu can öğrendi üzülmeyi Ben seni sevmedim sana delice taptım Ya sen ne yaptın beni bir kenara attın Ne haber verdin ne de merak edip aradın Gittiğinden beri bu can öğrendi ağlamayı Değer mi diyorlar bana bu göz yaşlarına Değmez mi hiç sevdiğim değer senin varlığına Bir gün olsa gelsen beni alsan kollarına Gittiğinden beri bu can öğrendi çaresizliği Nuran Kara
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik Ölüm Misali
Nasıl alışacağım senin yokluğuna Sevgimi nasıl duyuracağım söyle bana O kadar uzaksın ki gelemiyorum yanına Biliyorum kalbin yanımda ama yetmiyor bana Sevgimi anlatsam bulutlara Onlar gelirler mi ki senin yanına Yağarlarmı usul usul yanaklarına Bunlar Nur'un göz yaşları derlermi kulaklarına Çok özlüyorum seni ne olur kızma ağladığıma Geleceksin biliyorum bu gece rüyalarıma Yüzünü hayal meyal seçeceğim Belkide özlem gideremeden açılacak gözlerim Sabah uyanacağım aklım sende kalmış Gözlerimde iki damla yaş kurumuş kalmış Gece olsun diye başlayacağım güne Görme ümidi ile geleceğim yine beklediğim yere Sensiz olamıyorum Can'ım yapamıyorum Yemek yemiyor hayattan tad alamıyorum Haftaları değil günleri bile sayamıyorum Candan Can'ı kopardılar engel olamıyorum Nuran Kara
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serserim
O güzel gözlerinde, kendimi gördüm bugün Sana olan aşkımı, fark etti yandı gönlüm Sesini duyduğumda; benim yüzüm gülüyor Seni çok seviyorum, sevdiğim sensin gülüm Yaptığın şakaların, beni mutlu ediyor Senin yanında olmak, içimi ısıtıyor Sen olmadığın zaman, seni çok özlüyorum Anla beni sevdiğim, seni çok seviyorum Sen benim diğer yarım, eş ruhumsun sevdiğim Sen yoksan bu dünyada, yoktur benim hiç yerim Sana aşık oldum ben, sürekli özlüyorum Anla beni bir tanem, ben seni seviyorum Yanında olabilmek, bana huzur veriyor Bu kalbim çok seviyor ve itiraf ediyor Sen nefes alıyorsan, bil ki ben yaşıyorum Canımda can oldun, sen kalbimde taşıyorum Sen geldin aydınlandı, benim hayatım gülüm Ben sensiz yaşayamam, sensiz geçmesin günüm Bana huzur veriyor, o gamzeli gülüşün Seni çok seviyorum, sensin her gecem günüm Geldin şükür yanıma, beni sensiz bırakma Ne olur bir gün olsun, canımdan canı alma Sana aşık oluyor, seninle yaşıyorum Ben senin hayalini; kalbimde taşıyorum Bir gülüşün yetiyor, yüzümü güldürmeye Senin varlığın yeter beni mutlu etmeye Ben artık yanındayım, bunu böyle bil artık Seni çok seviyorum, sende beni sev artık Aşığım seviyorum, sende beni sev biraz Sana olan aşkımı, anla canım yapma naz Ben senin bir gülüşün için var oluyorum Bu dünyada bir tek ben, seni çok seviyorum Gel benim şu gönlüme; huzur dolsun bu gönül Seni sevdim ben canım içime gelmez hüzün Hayalinle yaşarım sen yanımda olmazsan Bu can sensiz olamaz; hayatımda sen yoksan Nuran Kara
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sev Beni
Ey Sevgili... Tut nefesini Sakın konuşma Kaybetmeden gücümü Anlatmalıyım sana Sevgimin büyüklüğünü Lütfen Sus... Konuşma bir süre Uzun zamandır Bekliyorum bu anı Bozma ortamın büyüsünü Anlatmalıyım sana Sevgimin büyüklüğünü Sen gülüp geçerken Beni garip halime Sürekli sevdim seni Sen bilmesen bile Şimdi sıra bende Ben konuşacağım Sen ne olur dinle... Seni seviyorum Uzun zamandır Belki farkındasın Belki hiç anlamadın Hak vermiyor değilim Nasıl anlayacaksın ki Söylemesem sevgimi Farkedemezsin ki... Seni gördüğüm anda Dünyam sanki duruyor Ortalıkta bir tek sen Ve Birde ben kalıyor Kalbim gece gündüz Hayalini arıyor Ne olur anla artık Bu Can Seni Seviyor... Ey Sevgili... Bu kadar mı zor Anlamak sevgimi Zor oldu ama Söyledim işte Sana olan sevgimi Açtım kollarımı Çevirme ne olur geri Sende sev beni Benim sevdiğim gibi... Nuran Kara
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğimsin
Gece inince tüm heybetiyle Güzelliklerin üzerine Hayalin gelir Çekingen bir edayla Benim gönül bahçeme O anda canlanır eski anılar Dönerim sevdiğim Senli günlere Gözlerin pırıl pırıl yine Saçlarının rengi Güneş ışıklarını hatırlatır Teninin yanıklığı Gelince gözler önüne Anlarım özlemin Sarar tüm varlığımı Çocuksu tavırların Gelir deli gönlüme Benim çocuksu ruhum da Çıka gelir birden bire Şakalaşır koştururlar Yorulunca durulurlar Bulunca birbirlerini Hayatı hep unuturlar Gülümserim hep yanın da Mutlulukta senden gelir Bir tanemsin sevdiceğim Sensiz hayat bomboş gelir Bir gülüşün yeter bana İçimi titretmeye Hayal bile olsa canım Sensizlik geçmez yine İsterim sıcaklığını Teninin kokusunu Dilerim ki; Bu hayalin Bırakmasın ömür boyu… Seni özler deli gönlüm Görmektir tek dileğim Gelmeyecek olsan bile Bil ki ben seni beklerim *******i rüyamdasın Gündüzleri hayalimsin Bu can sensiz nasıl yaşar Sonsuza dek sevdiğimsin Nuran Kara
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim Seni Gamzeli
Kalbimin sözlüğüne Baktım bu sabah Adının karşısında Can yazıyordu Düşündüm durdum Bütün bir sabah Can deyince kalbim Hep ağlıyordu Adını duyunca İçim hoş oldu Sen gidince kalbim İnan boş oldu Senden sonra bana Bir şeyler oldu Cevabını aradım Bulamadım ki... Oturup ağlarım Hatırladıkça İsmini sürekli Tekrarladıkça Seni çok özlediğimi Sayıkladıkça Görmek istedim seni Çok uzaktasın... Kim derdi sevecek Bu kalbim seni İsmin anıldıkça Olacak deli Bu yürek seni Sevdi seveli *******i rüya Gündüz hayalsin Gamzeli... Bu kalp inan bana Seni unutmaz Kim ne derse desin Yolu şaşırmaz Bakma el sözüne Bize yakışmaz Seni seveceğim Yalnızca seni Bu can sana feda İnan Gamzeli... Nuran Kara
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgim
Gökyüzünde ki yıldız kadar bana uzaksın Ezberledim adını sanki bana tuzaksın Bu büyük sevginle sen biliyorum yasaksın Sen benim yüreğim de sürekli olacaksın Beni yanlış anlama inan çok seviyorum Gece gündüz demeden hep seni düşlüyorum Yanımda olmayınca hayaller kuruyorum Sana olan sevgimi ben hep haykırıyorum Üzüyorum seni çok bunu da biliyorum Sesini duyduğumda ben huzur buluyorum Seni var ya hayatım candan çok seviyorum Rüyamda bile görsem çok mutlu oluyorum Deniz kenarı anlar benim deli halimden Senden başka birisi geçmedi ki gönlümden Belki beni düşünür haber salar bir yerden Unutma hiç hayatım kalbim vazgeçmez senden Boş sokaklar sürekli görür beni yollarda Hiç kimse görmeyecek asla başka kollarda Olurda deli gönlün bir gün beni ararda Bulamazsa sevdiğim bil ki yokum dünyada Nuran Kara
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye
Beni uğurladığın günü Bilmem hatırlarmısın El sallarken birbirimize Söz verdiğimiz halde ağlamıştım Ağlamam üzüntüden değil Bir daha görüşemeyeceğimizi Hissettiğim içindi... Kelimeler bitmişti o anda Sadece gözlerimiz konuşmuştu Dilimiz lal olmasaydı Duysaydı içimizdeki haykırışları Dünya ağlasaydı bizimle Ama dedim ya Dilimiz lal olmuştu Gözler gözlere kilitlenmişti Aşk böyle birşeydi sanırım Ve biz aşık olmuştuk.... Kendimizi düşünmeyi bırakıp Birbirimizi avutmaya çalışmıştık Çünkü sevmiştik can Çok sevmiştik Hayat durmuştu o anda Sen ben yok olmuştu Biz olmuştuk Birde sevgimiz varolmuştu El sallarken birbirimize Göz yaşlarımızı içimize Akıtmaya söz vermiştik Yapamadım tutamadım kendimi Sen gayet ciddi bir şekilde Durmuştun karşımda Ben ağlamıştım Hıçkıra Hıçkıra... Herkes sevdiğinden ayrılan Biri olarak baktı bana Ben tamamen kaybettiğimi Hissettim seni... Sen kıyamadığım dayanamadığım Sen ömrünce aradığım Sevgili... Şimdi çok zaman oldu Seni göremeyeli Sesini duyamayalı Unuttuğumu düşünme Deseler de inanma Yalan koca bir yalan Seni unutmak mı asla Bu can ne seni unutur Ne de senin sevgine Bir kilit vurur... Sadece seni bekler Ve sadece senin olur... Nuran Kara
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgimi Gör Artık
Gözümün önünden gitmez hayalin Gece gündüz inan kalbim de yerin Senin sevgin bende ne kadar derin Görmek istemezsen anlayamazsın Senin bir kelimen emirdir bana Gel de kuş olurum gelirim sana Bu can feda olur senin yoluna Görmek istemezsen anlayamazsın Sesini duymazsam çok özlüyorum Yüzünü görmezsem çıldırıyorum Bilmem ki ben sende ne buluyorum Görmek istemezsen anlayamazsın Anlamak istersen anlarsın beni Kalbim çok seviyor inan ki seni Bilmezsin ki bu can sayende deli Görmek istemezsen anlayamazsın Ne olur anlasan karşılık versen Birşey kaybetmezsin birde sen sevsen Canımı veririm eğer istersen Görmek istemezsen anlayamazsın Bu can seni sever divane olur Sen beni seversen kalbim kuş olur Unutma dünyada eden hep bulur Görmek istemezsen anlayamazsın Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|