![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sabah Güneşimdin
Sabah güneşimdin, Kahvaltıma aşkını koyuyordum masaya. Bütün saatleri ileri ayarlamak istiyordum, Bir an önce akşam olsunda Belki sabah güneşi gibi aydınlanırım diye. Günün tam ortasında düşüncemin oltası Hayalini çekiyordu sevgi ırmağından, Saygı gölünden. Akşam oldu mu kapımın zili gardiyan olurdu Zil çaldı mı yüreğimde kıvılcımlar uçardı Ta gökteki yıldıza Yağmur yağar,şimşek çakar, Bulut gelemezdi göğe. Gökteyken aşağıdaki dert selini göremezdim. Öyle bir bulut geldi ki Maraş dağından *******im yıldıza hasret, Sabahlarım güneşe yetim kaldı. Fatih Güler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sadece Kalbimde Yazarım Adını
Uykumun rüyasısın sen, Gündüzümün hayalisin sen, Gecemin uzaktaki yıldızısın sen. Şarkıların dilinde hep sen varsın Şiirlerim ilhamsız, İlhamlarım sensiz olmuyor. Mutluluklarım sensiz kısalıyor, Acılarım sensiz çoğalıyor, Gözlerim seni arıyor, Kalbim senin için çarpıyor, Beynim seni düşünüyor, Dil bebeğim adını anıyor. Çiçekler sensiz soluyor, Karlar sensiz eriyor, Ömrümün yaprakları sensiz dökülüyor. Kadehlerimde seni yudumluyorum Gülen yüzlerini hatırladığımda, Gözlerimin neminde gizliyorum ela gözlerini, Avuçlarımda hep tutuyorum Pamuk gibi ellerini, Papatyaları gördüğümde Saçların geldikçe aklıma Sanki aklar dökülüyor saçlarıma, Gülleri gördüğümde Yüzlerime bin parça düşüyor Çünkü göremediğim Gül yüzlerin geliyor hayalime. Adını yazamam bu sayfalara Sadece kalbimde yazarım adını. Duvarlara aşamam resimlerini Sadece anlıma aşarım anlımın yazısı. Yara kremi bulamadım yaramı saracak, Seni yok edemedim hasretimden. Bendeki aşk değil Bendeki saygı,sevgi Saygımda,sevgimde şelale gibi hep berrak Saf,temiz aktı, Akıyor,akacak sana. Fatih Güler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Nasıl Güveneceğim Hayat
Çiçek başkalarına açıyorsa, Papatya başkalarına fal bakıyorsa, Hanımeli başkalarına kokuyorsa, Bulut başkalarına ağlıyorsa, Güneş başkaları için Bulutu kovalıyorsa, Gökkuşağı başkalarına çakıyorsa, Aşk mevsimi başkalarının Kalplerinin kapısını çalıyorsa, İlkbaharın nesini koklayım. Deniz başkalarına mavi bayraklıysa, Sahil başkalarına cıvıl cıvılsa, Gök başkalarına gündüz masmavi, Gece yıldızlıysa, Yaz yağmuru başkalarını serinletiyorsa, Yazın nesine yanayım. Ağaç yaprağını mezarıma döküyorsa, Çiçek bana boyun bükerek soluyorsa, Gök bana gürlüyor, Şimşek bana çakıyor, Sağanak yağmur beni sellerde boğuyorsa, Umutlarımı tırpan sonbaharı ne yapayım. Mutluğuma karlar yağdıran, İçimde fırtınalar kopartan, Ömrümün takvimini değiştiren, Kara kışın nesine ısınayım. Duygu deryamı dalgalandıran, Beklentilerimi solduran, Gençliğimde saçlarıma aklar düşüren, Aşk yarınlarımı yeşertmeyen Sana nasıl güveneceğim hayat, Nasıl seveceğim,nasıl dayanacağım. Fatih Güler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sanki Bir Ay Parçası
Dün güzele rastladım Sanki bir ay parçası Masumluğu o biçim Sanki bir ay parçası Gözleri masum bakar Yüzleri güller açar Yüreği sevgi saçar Sanki bir ay parçası Ceylana kıyılır mı Kızgınca bakılır mı Saf duyguyla sevilmez mi Sanki bir ay parçası. Fatih Güler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Fatih,Ben Fatih
Osmanlının padişahı, İstanbul un sultanı, Sen fatih,ben fatih. Selamlar olsun adımızı koyanlara, Helaller olsun ismi laik görenlere, Sen fatih,ben fatih. Sana yan bakan varsa şaşarım, Senin hatan varsa kusarım, Sen fatih,ben fatih. Şükret Allah a Köprün sağ daha, Sevgi kalemiz yıkılmadı henüz, Sen fatih,ben fatih. Fatihimiz ruhun rahat olsun, Gönlünüz ferah dolsun, Sen fatih,ben fatih. Uyu ey sultanların sultanı uyu Açma gözlerini nem dolmasın, Uyu ey gönüllerin sultanı uyu Kılıcına sarıl çalınmasın, Sen fatih,ben fatih. Silinemiyor yazdığın destanların, Unutulamıyor fatihler,muratlar, Sen fatih,ben fatih. Adımı söyler göğsümü delerim, Adını anar başımı eyerim, Sen fatih,ben fatih. Bana bu ad ağır geliyor, Üstümdeki gömlek bol geliyor, Sen fatih,ben fatih. Yaktığın ateşinden alev geliyor, Dört bir yandan fırtına kopmuş geliyor, Fırtınaya karşı mehterin geliyor, Sevgi ateşimizi söndüremiyor Fatih sultan Mehmet. Fatih Güler
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gittin Nefret Geldi
Sen gittin nefret geldi İnan ki sana değil Şu sızlayan kalbime, Ağlayan gözlerime. Sen gittin çile çektim Temiz kalbinden değil, Ela gözünden değil, Karşılıksız sevgimden. Fatih Güler
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen,Sen,Sen
Yollarda sen gezer, Ayrılık benzinini sen alır, Yollara hasreti sen akıtırsın Hayatımın yolunda hep Sen,sen,sen. Denizde senle savaşıyorum dalgayla, Sahilde senle uzanıyorum kumsala, Yıldızın kayısını seyrediyorum senle Zevkimin yanında hep Sen,sen,sen. Ciğerim senle kavruluyor, Üzgün senle uzuyor, Ruhum senle ölüyor Acımın tuzu hep Sen,sen,sen. Fatih Güler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Ayıramadım Sevdiklerimden
Beni ruhumdan ayrıldın da Seni ayıramadım sevdiklerimden. Adını yollara yazdın da Adını silemedim yollardan. Ayrılık bulutuyla gelen yağmuru durdurdum da Senden gelen hasret fırtınasını durduramadım. Kendini gurbete kaçırdın da Sevgini,saygınlığını,aşkını,gönlünü, Hayalini kaçıramadın benden. Çaresizlerin yıllarını yendim de Güzelliğin gücünü yenemedim. Çiçeklerin kokusunu değil de Terinin kokusunu özledim. Kalbimin yerini dolduracak Altın kalpli aradım da Bulamadım altın kalbinin ayarından. Her zaman haddimi bildim de Hiçbir zaman aşkın adaletsizliğini bilemedim. Fatih Güler
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Rüyamda Gördüm
Seni rüyamda gördüm Bana papatya verdin. Papatya sanki sendin Kalbime seni diktim. Ama solmayacaksın, Hiç eskimeyeceksin, İncitemeyecekler kalbimin çiçeğini. Fatih Güler
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevdiğimi Söyleyemem Sevgilim
Her yere bahar tomurcuğu saçsa da Her şeye birazcık sevda koksa da Herkese mevsim,bahar aşısı vursa da Seni sevdiğimi söyleyemem sevgilim Hasret yorganımın iğnesi yüreğime batsa da Ağzımdan yastığa ecel kanı aksa da Aşkın odunuyla ateşlerde yanıp tutuşsam da Seni sevdiğimi söyleyemem sevgililim Çilekeş gezerim çöllerde,yokluğuna alışmak için Su bulsam içmem,sana dilenmemek için Toprağa gömüp kellemi isteseler söylemem için Seni sevdiğimi söyleyemem sevgilim Bilsem ki bir daha dönmeyeceksin bana Nikah masasını kurup imzayı atacaksın ona Çocuk sahibi olup koyulacağım en sona Seni sevdiğimi söyleyemem sevgilim Kalender o kitabı kendine yakıştıramaz can Bir taşla iki kuş vurmaz gurban Belki gözleri senden güzel göremez gülom Seni sevdiğimi söyleyemem sevgilim. Fatih Güler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|