![]() |
|
|
#151 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Filiz
çalkantilar baglar bizi yasama hani çiçekler vardir ya sanirsin ki.. hep tomurcuk kalacaklar uzun sürmüstür gelismeleri serpilip olgunlasmalari sürek vermeleri oysa gün gelir inanmadigin hizla piril piril açiverirler öylesine birden bire yasamin anlami ve bir hayat güler tomurcuklanan filizlerde mahmur gözler gibi alinca günesi rengi mutluluk rengine dönüsür kiskandiran aydinlik basaklar boy boy o zaman kaybetsende kendini umdugun.. buldugun yerdesindir mutluluklar içinde toprakta bereket yagmurlarla basak olur hayat verir dogaya ana olur filiz olur umut olursun yarinlara Cemal Karsavran
|
|
|
|
#152 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Geceye Gebe Sevgimiz
sana geleceğim sevgilim geceyi yırtan islik sesimle kapiyi aralik birak esikte bekle ayak seslerimden tani beni düseyim yildiz olup üzerine hos geldin demeyi düsünme saril öp kokla gecenin gizemiyle yirt karanligi orta yerinden sevinç gözyaslari dökülsün yagmur ol özlemin hasretiyle sen bana yag ben sana cigliklarimiz birbirine karissin paylasalim geceyi umarsizca ay ve yildizlar sahidimiz olsun kapama gözlerini askimiz canli kalsin bitmesin sonsuz anlar bizim için dolu dolu yasayalim sevgiyi aski dilden dile destan olsun yasanan sen benim ben seninken kiskansin ay ve yildiz güne dogurgan olsun geceye gebe sevgimiz 03-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#153 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Geceyle
günese vurgun kediydi kapi araligindan içeri giren sicakligi gözlerinde haindi gülüsleri içtenligi yalan asinaydi artik her güne misafirim ol dediginde avini yakalamis kedi sevinciyle gittim gördüm elleri ayakları dolanıyor dili sürçü lisan edecekmişcesine sahteydi yalandi sevgileri öpüsleri gülüsleri gözlerinde avi ayaklarinda eglendirdi aklisara kadehler boşalıp doldu kelimeler kekeme yalandı sözcüklerde dili bir çirkeflikti an be an artan zaman içinde kalkma zamani geldiginde o gülüs o sicaklik bir anda ölünün soguk yüzüydü penceleri kan içinde geceyle 20-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#154 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Geceyle Gülen Gözlerim Var
simdi sensiz dalacagim geceye havalarda o kadar kötü ki yavas yavas yagmurla islanaraktan konusmadan yürüyecegim sehir isiklariyla sen bana kalacaksin benim küçük bebegim seni dizlerimde tasiyacagim sevgiyle basini kucaginda gözlerini gözlerimde seni sevmekten korkmayacagim kanimin her damlasinda paylasmasini bilirim baharla benim yüregim sevgi dolu ve yüregimde sen sevdigim kadar seviyorum senide ikimizin arasinda bir sey ince bir iletisim istemiyorum kiskanilmak kader birligim yok kimseyle mutlu olmadigim içindirki insanlari seviyorum siirler kader dostum karsilikli tutkular gerektirmedikce seni seviyorum diyorum bu benim seni insan olarak yüregini seviyorum anlamina gelmeli kendi duygularimla aski kendimde yaratiyorum hayalimde göklere cikariripta beni ben yapan duygusalligimi kendi kendime olan aski yüregimi sevmeyimde kimi seveyim düslerinde mutluluklar geceyle gülen gözlerim var 25-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#155 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gel Düş Olma Hislerimde
sismik bir ömrün sonbaharındayım ağır aksak ilerliyor yelkenlilerim takatım kalır mı gelecek bahara ıskalar mı düşlerimi yezidin biri ağlar sarmış her yanımı birebir kalpaklı jandarmalar dolaşır etrafımda dönüşümsüz bir yoldayım ne çare aşk sarmış ruhumu deli divane gergef işler yüreğim kime ne sazları inletir yürek yangısı ağlar sevgilerim sen olmayınca türbemsin tapınağım dileğim ışığımsın yolumda gün ve gece avutmuyor beni şimdi sensizlik kırat yolun tutmuş koşuyor rahvan dağlar tepeler ve de denizler aşmadan güneş doğmadan ay gel gurbetlim gel hasretim seni istiyorum sokağın kedisi gibi arzularım çağlayan olmuş tsunami yaşıyor tenim *******de ıslak bir öpüş hayallerim aldırmıyorum artık dedikodulara kazan kaldırıyorum hayata durduramaz beni zaptiyeler bile ah ömrümü adadığım sevdam gel düş olma hislerimde 19-10-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#156 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gemi
bana deme deli dolu gülünce senin yüzüne içimde binbir gami yüregim sevgilerle rotasini kaybetmis gemi 21-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#157 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gerdanın Deniz
resmine bakıyorum bir kara melek kaç kez büyülttüm resmini mercekle inceliyorum kaşların yay gerilmiş kirpiğin ok kestane bombası atıyor gözlerin elmacıklarında konaklarken dudağım elma şekeri yemiş dudaklarda ve gözlerde masumca bir tebessüm kıldan ince kılıçtan keskin saçların kuştüyü yastık dudaklar zarif kibar bu lezzet bu tad babadan mı anandan mı miras gezinirken hayalinde avlandım gerdanında gerdanın deniz 04-11-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#158 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Girdabındayım Kabusunun
bu gece bana sürpriz yap seni öyle özledim ki yaban sarmaşıkları getir yanında sarsın sarmalasın bedenlerimizi bir bütün olalım aşk adına çıplaklığını özledim gülüşlerini mor dudaklarını gözlerini gerdanında benlerini soyun geceme kadınlığını özledim seviş benimle kimliğimi ver özgürlüğüm benim kadınım yüreğim feryat eder senin yokluğunda bir sürpriz yap bekliyorum soğuk yatağıma yıldız gibi düş düşlerime güneş doğur gel hadi seni bekliyorum yatağım dağınık ve de soğuk sar sarmala ısıt beni yangınım ol ateşine yanayım külün olayım girdabındayım kabusunun 05-02-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#159 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gizlerim Şiir Doğurur
öyle anlar vardır ki kime niyet neye kısmet bazen dalar gidersin sürüklenip bir rüzgarın önünden kendin bile bilmeden derler ki su testisi su yolunda kırılır kah yorgun ve bitkin kah neşeli ve de matrak uzun bir yolculuk aslında hayat yön verebildiğin ölçüde kaybolmamak karanlıklarda kurt dumanlı havayı sever bazen bir dost merhabası bazen muştulu haber ılıman iklimler doğurur sen de akdeniz ben diyeyim meltem heyecanımı bağışla düş gibi her şey ve de yelkenler fora hırçın olamadım hiç karadeniz gibi kıyıları yalayıp yıkamadım sanırım kimliğimde yazılı duygusallığım ve de şiir gönül bağımda yeşerir hep bahar özlemin dili olsa da söylese göçmen kuşların mevsimindeyim gidenler geri dönmese de hep bir umuda açılır kapım kısır döngülerimde bile seviyorum hayatı yaşamayı gizlerim şiir doğurur 15-09-2005 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#160 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Göçmen Kizi
seni aradim yoktun mutluluk çemberiydi basimda dönen senli saatlerde zaman göçmen kizi varligin huzurdu her kelimeyle heceler yürekten parmaga akarken göçmen kizi yoktum mesguldüm bir seyler yazmissin giderken dileklerini aldim yürekten göçmen kizi gözlerinde öbek öbek baharlar yesermis umutlara açilir içtenligin tebessümünde görülür göçmen kizi bekliyorum durakta senin için sana dönük bakiniyorum an an sagima soluma göçmen kizi gelip gecersin gölge gölge mavileri yirtarak biraktigin yerdeyim görürsen göçmen kizi yüregimin en nadide yerinde yerin ulasilmaz sandigin sevgiler her kalp atisinda atar göçmen kizi nezaketin içtenligin yürekten niyetlerin dileklerin tanridan sen varsin senden öte yok cemal göçmen kizi kirmizilar turuncuya dönerken cehennem kadini ol gel bana ansizin göçmen kizi 17-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|