![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yıllar Sonra
Dönüpte baktığımda yıllar sonrasında Ne vermiş sanki acılardan başka Bir güzel göz uğruna çekilirmiydi sanki Nasıl dayanmışım bilmem ki ona İnanma sakın böyle konuştuğuma O kadar çok sevmişim ki dayanamam Katlanamam beni bırakmana Dön gel ne olur hadi allah aşkına Adem Tetik
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yolun Hep Açık Olsun
Sana bu defa dur demiyeceğim Dilediğin zaman gidebilirsin Kalıpta canımı yakana kadar Nereye gidersen git yolun açık olsun Başından beliydi daha gideceğin Bu sevigiden zaten hep ezileceğin Kalıpta bir defa sabır edemeyeceğin Gözlerinden beliydi git yolun açık Kal deyip kendimi ezene kadar Boş hayallere dalıp yana kadar Matem ki aklında ayrılık da var Git canım yolların hep açık olsun Matem ki aklında hep şüpheler var O zaman gidersin kabul ederse yollar Sana diyecek bilmem ki neler var Aklıma gelen sadece bunlar git canım YOLUN HEP AÇIK OLSUN
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yillari Bosa Harcamisim Ben
Yuregim coller gibi yanip duruyor Meger bosa gecmis yillarim yazik oluyor Sen gidiyorsun canim canim yaniyor Hasretin gonlumu deli ediyor Gonlumde yanginlar alev sariyor Gitme demek istiyorum da sesim cikmiyor Gururum onumde engel oluyor Mutluluk gunesim artik batiyor Sen gidiyorsun ya sesim cikmiyor Nefesim kesilmis yar kalbim duruyor Neden diye soruyor gonlum hesap Yasanacak yillar vardi hani yarinda Simdi yolculuklar benim ufkunda Ayrilikllardan canim yanim yaniyor Sen gidiyorsun ya hasret sariyor Tovbe ettim artik sevmeyecegim Senin gibi bir kalpsize gonul vermeyecegim Cileler icine salmisin beni Gonlumde kasirgalar cehennem yeri Bir kalpsiz icin yasamisim ben Yillari sana bosa harcamisim ben
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yorgun Yüreğime
Ne yazık bu sevda kaptansız bir gemi Kim bilir ki nerede demirleyeceğini Ben çilere yelken açarken sensizliklerimle Sen gül oyna sana yanılgılarıma Zaten hayat hep böyleydi ağlamak yakışıyordu yalnızlıklarımda Yok beklemez artık bu gönül kimseden sevgiyi Ağlamak kaderimdi zorlayamam ben böyle bir talihi Bize yakışın çekip gitmek yar dağlarken ayrılık yüreğimizi Bakarsın güler hüzün şehrinin o zaman boynu bükük gülleri Şimdi senden uzakalarda nedenler arıyorum ya Senin gidişin koymuyor artık bana koyan Kaderin oyunları neden diyorum hep sonlarındayken Acaba sahiden yakışmıyorma bana gülmek Gerçekten yakışıyor galiba yorgun yüreğimize acı çekmek Adem Tetik
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimden Bir Sızı
Yüreğim söküp atacağım seni artık yerinden Varsın cam kırıkları da saplanacaksa saplansın Herzaman olduğu gibi ayaklarım çıplak Yüreğimin yorgunluğundan olsa da böyle dalıp dalıp gidişler Sakın kendine sen bay biçme Ben doğarken kaybedenlerden Bir zamanın boşluklarında kalmış zaten bütün ümitlerim Ne geleceği var nede soracağı var zaten mutlulukların Ondandır zaten bu kadar dalgın oluşum Sana git demek kal demekten daha kolay geliyor Çok geç kalmış bir ayrılık olsada kapıyı çalan İnsan yinede üzülüyor dalıyor zaman zaman Boynu bükük görünce sabi sübyanı İyide şimdi sevinmelimiyim üzülmelimiyim Hala anlamış değilim bir yanda kaybedilen zaman Öte yanda günahı olmayan tazecik bir fidan Şimdi anlıyorum sayende yaşadıkça Acıyıda sevmesini öğreniyor ya insan Adem Tetik
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zamansız
İsyan edip dağa çıkarsam eğer Bırakın mezarım dağ başı olsun Mutluluk nedir görmesem eğer Mezar taşında bari tarifi olsun Baharı görmeden kışlar yaşadım Vefasız alemde bir dost aradım Gülmedi kaderim ben neden ağladım Anlamadım ki neden bunca yıl yaşadım Bazen isyan etmek istedim kaderim sana Yıllarca çektirdiğin söyle hakmıdır? bana Sürükledin durdun ne yaptım ki kaderim sana Rüzgarın önüne düşürdün beni Vakitsiz sarartın soldurdun beni Adem Tetik
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zemzemmisin? Yar Ahu Şerbet mi..?
Zemzemmisin? yar ahu şerbet mi..? O badem gözlerinde yoksa yoksa bir hayal mi...? Hani o tatlı dillerin var ya bilmem ki bir nadide şeker mi..? Uzatsam ellerimi bilmem ki yüreğine değer mi...? Yıldırım aşkı dediğin demek yar böyle bir şeydi O güzel gözlerini gördüm ya canım Heyacandan kalbim biranda duracak sandım Gözlerine kaçamak bakerken gizlice canım Anlamadın mı heyacandan zarları hep yerlere attım İlk görüşte yar kara sevdana yakalandım Bir gün kalacakken günlerim doldu Hani dönecektim oysa bana ne oldu..? Aklım şimdi aşkınla çalışmaz oldu Aldığım her nefes inan seninle doldu Ey nadide çiçeğim Zemzem adını sana kim koydu..? Adem Tetik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|