![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni İzlemekteyim
Gücüm en çok hayallerimdedir benim. Bir masalda, Düşlerimde kahraman nedense hep benim. Ve budur bana lazım olan düşlerimde, Cesurca, Seninle gözgöze gelebilmekteyim.. Ardından korkmadan bağırabilmekte, Ve, Hatta karşına çıkacak kadar da ileri gitmekteyim. Metal,keskin bir nesnenin ağırlığındadır bedenim, Yaşamak ve ölmek gibi, Tutarsızca med-cezir bencilliğindeyim. Bir gece vakti düşümde yine kahraman benim, Yine kankırmızı,yine sessiz, Yine korkusuzca seni izlemekteyim. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni susuyorum
Olmadığın günlerin hepsini yok sayıyorum... Kilit vuruyorum adının uğramadığı ağzıma. Gülmüyorum, Konuşmuyorum... Ve ben, Avazım çıktığı kadar seni susuyorum. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Yağmur Diye Sevdim
seviyorum seni, bulutun yağmuru sevdiği gibi. istersen süzülerek git bilmediğim diyarlara, istersen bırak beni gökyüzünde yalnız başıma. oralardan sevemez miyim sanıyorsun yağmuru mu? göremez miyim sence yokluğunu? benden kopup gitsende her defasında, yağsan dursan da bir başka kuraklığa, tekrar bende doğarsın sen her yok oluşunda. unutma, ben bulutum,sen yağmurumsun yakın uzaklarda... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Yaşadım
uzun zaman oldu kıyıya vuralı. bindiğim gemi daha limandan ayrılmadı. saate baktım, bir kaç dakika olmuş ayrılalı. biliyorum gözlerin şimdi ağalamaklı. denizde kaybolmadan ben, en deli fırtınaları yaşarsın sen. yalnız sen mi, yaşadığın fırtınanın sahibiyim ben. neleri batırıyor bu yürek bir bilsen. işte bu fırtınada savurdum kendimi yanına. kırık dökük bir sandalda seni taşıyabildim. kendimi boğdum seni yaşadım canımda. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Yüzündendir...
Uzaklığın anlamını yitirdiği bir yerdeyim. Hiç olmadığın kadar, Hiç olmadığım kadar da senim. İşte, Dönülmez olmuş yolların taşı toprağı, Sana ulaşamayan sefil bir seferiyim. Biliyorum, Gittiğim yerler uzaklara bile uzak. Ayaklarımın bastığı yer,yer değil tuzak. Görünmez kalelerin ölüm zindanlarında, Gardiyan hayalinin bakışları altında, Müebbet mahpusluk yazılmış ömrümün ta ilk başında. Ve ben kalmışsam benliksiz bir hiçliğin kucağında, Ve alıp götürmüşse seni yaprağın bile kıpırdamadığı bir havada fırtına, Senin yüzündendir bu gerisini artık hiç sorma... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninim
Unut beni... Zaten unuttun da, Yine de unut beni benim gibi. Unut beni... Annenin yavrusunu unuttuğu gibi. Bırak beni... Yağmurun çölü, Çölün yağmuru bıraktığı gibi. Bırak beni... Salıver gitsin aklından, Çeksin gitsin bu beden,firari. Bırak boşver gitsin bu deli. Ne olur ki zaten? Dünya dönmez mi? Zaman yetmez mi bir damla suda boğulmaya, Ya da bir damla su bulunmaz mı okyanuslarda. Unut beni... Unut olduğun uzaklarda. Görmeyi istemediğin bir kötü olayım. Duymayı istemediğin bir ses. Ama ne olur sen yine de, Darağacındaki ipimi kes. Sızlıyor içim inan. Ne sesim var şimdi duymak istemediğin, Ne de ben kötü biriyim. Boynumdaki iple ben, İnsanların en sefiliyim. Ve, Seninim... 09/12/2005 cuma Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sesiz Haykırış
en güzel sesler sessizliklerde gizli. avazın çıktığı kadar susuş, belki de düştüğün kuyuların en derini. ya çıkarsın o kuyudan, sağır olursun karmakarışık hiç aralıksız seslerde. yada çıkabilme şansın varken, çıkmazsın, herşeyi duyarsın o sessizlikte... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Bulunmaz
Hiç bir vakit bıraktığım yerde bulamıyorum sevdayı, Bir gün arzın merkezine uzanan bir uçurum kenarı, Bir gün ellerimle yetişemeyeceğim bir yıldızın yanı. Yani, Hiç bir vakit bıraktığım yerde bulamıyorum sevdayı. Bir,iki üç... Diye saysam dönüp arkamı, Biliyorum, Hiç bir vakit bıraktığım yerde bulamayacağım sevdayı. 08.12.06 cuma Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi
Yetmez bir insanı herkes sevse... Artar bile sevgi, Bir insan herkesi sevse... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevin(e) mem
Ne yapsamda,içimde yanar durur bir ateş, Küllenmeye yüz tutsa da,beni sırtımdan vuran aklımdır kalleş. Bir türkü yakıp yağmur bulutunu çağırsam içime, Seraptır görünen her daim gözüme. Nihayet bir okyanusa rastgeldim diye sevinsem, Ben bu ateşle,bu kadarcık ıslaklığa sevinemem... Ve yokluğunla alev alev yanarken, Varlığınla asla yetinemem. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|