![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Laz Uşağı (Beste Gülü)
Geldi yine yaz aylar Açayi yeşil çaylar Tadina doyum olmaz Yaşanırsa sevdalar Olmaz güzelim olmaz Her adamdan eş olmaz Laz uşağı sevenler Vallahi vallahi Vallahi pişman olmaz Billahi pişman olmaz Dereler soğuk akar Baş aşağı aşağı Sevdaluk ne demekmiş Sev da gör laz uşağı Seveceksen bir laz sev Kimse yolda kalmayi Laz uşağı sevenler Mutluluktan uçayi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lilâm
Sari bir hastalık gibi Vucudumun her yerindesin Müzmin de olsa yaşatıyor beni Lilâm doğanın güzel kızı Ruhumun her dem mutluluk sebebi Bazen şafak sökümlerinde Bazen yağmur göz yaşlarında Her akşam batımlarında Pusulasız gönül denizlerimde Bağlarda bayırlarda kırda Beni kendimden geçiren Sadece sensin lilâm Varlığım yaşama sevincim Sebebim hasret yaram |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maltepe Akşamında
İstanbul'u seyrediyorum kuş bakışı Maltepe'den Gönlümde sen gözlerimde sen Yaktım bir hasret sigarası Şimdi alaca bir kızıllık Gök yüzü eteklerinde Sevgini işliyorum kat kat Gönül peteklerimde Bulutların yüzü şu an sana benziyor Bakınca sanki bana gülüyor Hasretin yükselirken içimde Yavaş yavaş karanlık çöküyor İstanbul o kadar sonsuz ki Sevginin yüceliğine benziyor Nereye gitsen nereyi gezsen İstanbul bitmiyor Bendeki aşkına benziyor Yaşadıkça daha çok istiyor İstanbul ruhumda öten bülbül gibi Tadına doyulmuyor Akşam olduğunda yandığında Tek tek odaların ışıkları Sanki güzel bir kadın boynunda Altın gerdanlık gibi parlıyor Bir işim olsa bir yere gitsem Ayrılsam gözlerinden kısa da olsa Sanırım uzun ayrılıklar yaşıyorum Gurbet var aramızda Şu İlkbahar başlangıcında Maltepe akşamında Yine tüttürdüm seni sigaramda Kaynattım duygularımda Ve tam karşımda çamlar arasında Sanatoryum Süreyya Paşa Ne hastalar şifa buldu Ne yıldızlar söndü orada Uzan çamlıklardan in sahile Bulursun kendini Küçükyalı'da Yürürken sahil boyu Uğraşır insan hep hatıralarla Ne mutluluklar yaşandı kim bilir Ne umutlar söndü bu yollarda Bugün günlerden Cumartesi Nisan'ın yedisi İnsanlar mutsuz umutsuz çaresiz İliklerinde yaşıyor ekonomik krizi Aşkım İstanbul'um Belki de tam değilsin benliğimde Hadi yaşayabilirsen yaşa Aşkı sevgiyi yüreğinde bu krizde Suç bende değil affet Seni sever gibi görünenlerde Çok çileler gördük yaşadık seninle Hadi buna da kader de Aşkım İstanbul'um bugünlerde geçer Yarın devadır her derde |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Şiir
Al istediğini git Zaten dünyamı karartan sensin Kalmadı daha başka Sarılacağım hüzün Pembe yaprakları birer birer Yerlerde gönlümün Dün vardın da Ne fark etti Ha buradasın yanımdasın bugün Gönül şatolarının Mavi pencerelerine Hep sevdayla konan Küçük nazlı bir kuş idim Bir kartal gibi vurdun Hain acımasız pençelerinle Gözlerimde bir nokta sen Bir nokta dünya Ciğerlerimde patlayan volkanlar Söndürdüğün hayallerimdi Söyleyin *******in sesizliklerine Artık beni aramasınlar Karanlıkların şarkıcıları çekirgeler Yarım kalmış Yaşanmamış aşkların Çalsınlar şarkılarını Sadece deniz kızları dinlesin Mavi şiirlerimi Anlatsın sevenler herkese Bir zalimin pençelerinde Nasıl can verdiğimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meğerse Senmişsin İstanbul İstanbul Dediğim
Gidiyorsun Yüreğime yine hançer sokarak Bir masum çocuk gibi Özlemle yüzüme bakarak Kalbime yükleyip o sızıları Yine elveda diyorsun Yine bomboş kalacak İstanbul şimdi Gidiyorsun Demek ki yarın İstanbul'da yoksun Çaresizlik kaderin deyip sanki Kâbusları sırtıma yüklüyorsun Kalbimin sesini dinlemiyorsun Ayrılık mı desem hasret mi bu bilmiyorum Sen varken özlüyordum Sen gidince hasretinle ölüyorum Sınırsız nöbetlere koyma beni *******de İstanbul'u sensiz yaşamayı sevmiyorum Neden yine ayrılık yine elveda diyorsun Sen hep beni yalnızlığa bırakıp Gözlerime hasret bedenime çile yüklüyorsun Sensiz İstanbul ne demek bilmiyorsun İstanbul ellerin İstanbul gözlerin İstanbul'da soluduğum nefes senin İstanul'daki sahiller İstanbuldaki deniz İstanbul o hoş sedan ölesi güzelliğin Seni bu kadar sevmemin gizemi olsa gerek Demek ki İstanbul senmişsin sensiz sevemediğim Şimdi Galata kulesinde yerin boş o masadayım Tarih kuş bakışı altında dört bir yanımda Şu an sensizliği yudumlamaktayım Bomboş gözlerin kumandasında Sen diye İstanbul'u kucaklamaktayım Ne Galata zevk veriyor ne gözlerim gülüyor Bir hüzün resitali bağrımı yakıyor Şarkıların bile tadı yok sensiz söylenmiyor Şimdi İstanbul notalarda gözlerimde ağlıyor Bir anlamı yok sensizlikte sevmenin sevilmenin Sen yokken altın yaldızla bezeseler Bir değeri yok İstanbul'daki güzelliklerin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mimarım Sendin
Gülleri koklarken sen diye koklardım ben Ortaya bir yürek koyarak sevdamı yaşarken Aşkından sevginden önce anlayış beklerken Bir türlü yalansız yaşamayı beceremedin sen Rüzgârlara söylemiştim gelişini ıslıklarla haber verin Bulutlara rica ettim ortalığı yırtarcasına gürleyin Yalancı sevdaların yaktığı yıktığı bu gönül şehrimin Gerçek mimarı sen ol istedim Ne yazık sen de beceremedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Miniciğim
Ne kadar güzel bir meleksin Ne kadar tatlı bir bebeksin Yumuk yumuk gözlerin o tatlı burnun Minicik dudakların o yenesi ellerin Sensin benim bebek yüzlü meleğim Seni seyretmeye doymuyor gözlerim Dalıp gidiyorum seninle yarınlara İşte mutluluk bu diyorum hadi yaşasana O sihirli kelimeyi duymak istiyorum O minnacık dudakların arasından Bana baba diyeceğin günü bekliyorum O gün ömrümün en mutlu günü olacak biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Moskovada Yüreğim
Gecenin tam ortasında Bilgisayarımı tıkladın Moskovadaki evinden Kırmızı bir merhaba yolladın Çok mutlu oldum iletinden Gönderdiğin resminde Parıl parıl parlayan Derya deniz o mavi gözlerinden Peş peşe akıp giden O tatlı sözlerinden Klavye tuşları kadar yakın bana Evinden gönül pencerenden Şiirlerimin yeni peri kızı mısın sen Damarlarımdaki taze oksijen Ah bir bilsen Şimdi kalbimin yükü daha ağır Bu sayfa yeni bir çığır Mutluluk mu yoksamı kahır Soy gecenin üzerinden elbiseyi Yeni umutlara haykır Yine çıkartın kınından uyuyan devimi Aşka buladın ellerimi Uykusuz İstanbul *******imi Moskovadaki yüreğimi İkinci baharla gelen Bu zamansız bebeğimi Söyle şimdi nasıl büyütürüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muradına Erdin mi
Anlamadın beni sıradan sevmek değildi benimki Yağmur akşamlarında damlalar bestelerdi güftemi Hüzünle boşalırken gökyüzü yaşarken hayalini Anlamadım bir veda bile etmeden çekip gidişini Nasırlaşmış halkalara sen de ekledin bir yenisini Akşamlar mavi *******de buluşur yıldızlarla Kayıp giden yıldızlar gibi gömdüm seni bağrıma Tut dedim ellerimi yerimiz olsun bu gönül dağında Anlamadın beni anlamadın duygularımı ne çaba sarf ettin ki Şimdi şarkılar hüzünlendi hatıralar sitemli muradına erdin mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutlu Olman
Gönlün bir bahçesi vardır Seversen yeşerir çiçek açar Sevmezsen boynunu büker Hemen solar Sevgi dediğin kalpten kalbe dolar Aşık olmak çok güzeldir ama Sevgiye değer veren bundan anlar Yaşamak sevmek demek değildir Bazen sevmeden de yaşar insan Değerini bileceksin güzelliklerin O zaman güç değildir mutlu olman |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|