![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana
Yine uykusuz *******im Yine sol yanım boş Martı bile çığlık atmıyor Öyle soğuk ki burası.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana 2
Bu aralar senli dizelerim, senli düşlerim Kayıp zamanlarda, yitirdiğim sen e Zamanlarda yitirdiğim diyorum da Aslında yitirmediğim demem gerek Özledim Öylesi oturuyorsun ki bu aralar yüreğime Yüreğimde olan kıskanma emi Sen sevdiğim, sen yaşam yoldaşım Sen birlikteliğimsin Oysa Eski Arnavut kaldırımlarında yaşadığım Gizi,gizemi hep içimde sakladığım Hani sen saygı duyduğum Hani kanım hani unutamadığım Bu aralar artar olduğun yüreğimde Özledim belli seni Beni sevdiğini bilmem yeter Yeter bu ömrüme __Eskilerde kalan sen e idi Unutmadığım.. _____ Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Dair Ne Varsa İçimde
Sen beni sarhoş edenimsin, İçkim sen, Mezem sen, Aşk şarkılarındaki kahramanım sen, Seninle bu denli bütünleşmişken, Gel hadi.. Gözlerindeki menevişler, Tıpkı bahar gelmiş ağaç dalı gibi. Ellerin ise, uzanan yol bana Güvenin, bebeğin teslimiyeti Yüreğin, sevmenin huzuru Tutkun ise beni benden eden Gel hadi.. Hani kalemimin ucunda Belirir ya sensizlik Hani ben ateşler içindeyken Özlemlerinden. Bazen sözcükler bitiverir ya, İşte, öyle suskun kalır kalemim Öyle keder içindedir ki; Işığa hasret sabahı bekler Seni beklediğim gibi Gel hadi... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Gelsem
Sana gelsem ip ip,sicim gibi Sana gelsem, damla damla yağmur gibi Sana gelsem,martı kanadındaki kızıllık gibi Sana gelsem, ben gibi sen gibi.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Aşk Gibisin
Sen kadeh kadeh Sen yağmur damlası Güneş ve kum Martım gibi gelensin Yüreğimin sızısında Şarkımda sazımda Sonsuzluğun hülyasında Sen Aşk gibisin Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bana Bak Yazamadıklarım Gözlerimde
Ben sana bakıyorum, sen yazdıklarıma Ben seni dinliyorum yazdıklarında Sen beni dinliyorsun yazamadıklarımda Yazamadıklarım yaşadıklarım Dilimin ucunda biriktirdiklerim Sen bana bak, yaşamadıklarım gözlerimde. Kalemim yazmış kendince yüreğimde Yüeğimdeki sen e Kurutmuş oymuş Kurtulmuş sonra hasretlerden Onca izlerden yazılanlar Sen bana bak, yazamadıklarım gözlerimde Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Başka Bir Aşkın
Dün gece resmine baktım.Konuştum seninle, şarkımız çalıyordu. Sen başka kollardayken hiç aklına geldim mi? Mutluydum seninle derken, elvedayı mı saklamıştı dilin? Gündüzlerim geceye döndü. Kahredici bekleyiş hapsetti içine beni. Ne yapsam ne yana çevirsem başımı aklımdasın. Ne çare ellerimi kilitledim, susturdum sözcüklerimi, içim acıyor. Gözyaşlarım akmıyor. Ağlıyorum aslında için için. Yanan mum gibi dibine veriyorum kederimi. Sigara içmeme kızardın ya, arttırdım zift sarsın diye beni. Sen nakış nakış işlemişsin kendini bana. Yalnızlığımla darmadağınım, şaşkınım üzgünüm. Beklemek karanlıklarıma itti beni. Kör kuyulardayım,kor ateşlerde, sensizliklerdeyim. Dedim ya içim acıyor. Bu gün yeni sayfa açtım hayatıma Bembeyaz değil Onca yaşanmışlardan sonra Hep yanımda olan Vefakar dostum,damarımdaki kanım Yalnızlığım, yine baş başayız Gönlüme düşen binlerce yıldız söndü Ay da terk etti beni Oynaşmıyor denizle yakamoz Yoklardayım, yokluklardayım Tükettim içimde kendimi Anlamı yok artık doğan günlerin Bu gece kadehimdeki beyazım Sigaram ve yalnızlığımla Kutlamak istiyorum Siyaha dönen sayfamı. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Benim Gizlimsin
Sen benim gizlimsin, Sen benim gösteremediğim Sen benim sevgimi satıraralarında Hissettirdiğimsin Ağladığımı güldüğümü Özlemlerinin beni Öldürdüğünü Hep bu satıraralarında Okudular Haykırdım sessiz Ağladım yaşsız Güldüm haykırışsız Sevdam ise Derya deniz Hep satıraralarında... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen En Çok Salacak'tasın
Rıhtımdaydım bu gün, Yanımdan insanlar geçip gidiyordu Dalmıştım denize bakıyordum öylesine, Birden kokun geldi burnuma irkildim İçime çektim derinden,başımı çevirdim Onlarca yüzde senin yüzün yoktu Ama, kokun vardı. Sevdiğinin kokusu başkadır sevilene Ondan bir parça sanırsın,sanki yanıbaşındadır Oysa.. Sen uzaklarda, Sen denizin öbür ucu Sen martı kanadında, Gri turuncu akşamlarımda Sen en çok salacak'tasın Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olsanda Olmasan da
Her seste, her nefeste tüketiyorsun bendeki seni. İstediğin bu belki beklide söylemediklerin dilinde Kır dök ne varsa senden içimden kalanları sil götür Denizdeki kumlara ver, martılara at simit yerine İstanbul, sevdayı barındırır sen olsan da olmasan da İstanbul sevdamdı benim unuttun mu İlk aşkım, ilk ağlayışım Sen de içinde olsan ne fark eder Seni de taşır bu gönlüm Sağnaklara teslim eder belki seni sonbaharda Ya da kışın ayazında dondururum yüreğimi Mevsimlerin dönüşümünde seni yaz diye saklamayacağım İstanbul sevdamın şehri idi Öyle kalacak hep bende Sen olsan da olmasan da Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|