![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Tek Karanfil
- SON TEK KARANFİL- İçimde sararan, yapraklar arasında kalan, Tomurcuklarla yüklü , bir bahar dalı gibisin. İçimde beni...kalbimde seni arıyorum. Eylül artık sona erdi, dökülen yapraklar gibi, Soldu içimdeki, bütün umutlar. İçimde kalan , gönlümde kalan, bir tek sen varsın. Hıçkırıklar içinde , sarsıla sarsıla ağlamayı, Gözyaşımı...içimdeki, bu depremi, bilemezsin ki, Benim içimdeki...bütün sevgiler ağlar. Yıldızlar söndü, söndü bütün ışıklar, Karardı dünyam...hani mehtap nerde, Nerede içimde kalan, son umutlarım? Sana sevgimden başka... Verecek, hiç bir şeyim kalmadı. İçimde bir tek sen... akan gözyaşlarım, Çığlık çığlık bağıran , bir yüreğim, Ve sana kalbimde sakladığım, Son tek karanfilden başka... İnan bir şey kalmadı... Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Soruyorlar Kim Diye
Soruyorlar Kim Diye Soruyorlar Dostlarım, Bu Birtanem Kim Diye, O Kalbimde Yaşayan, Uzun Manzum Bir Hikaye. Çok Değerli Bir Sevgili, Kalemimin Ucunda, Yazdığım Şiirlerde, Her Zaman Baş Ucumda. Zaman Gelir Kızarım, Öfke İle Karışık, Zaman Gelir Överim, O Buna Hep Alışık. Bazen O Kalbimin, En Nadide Köşesi, O Benim Gonca Gülüm, Şiirimin Neş’esi. O Benim Hoş Kokulu, Her Zaman Taze Gülüm, Doğaya Pes Etmeyen, Çile Çeken Bülbülüm. O Benim Beklediğim, Çağırdığım Sevgili, Ne Darılır Ne Küser, Ne De Unutur Beni. O Aşkı İyi Bilir, Sevda İle Doğmuştur, Yazdığım Her Heceye, O Yardımcı Olmuştur. Deniz Olur Dağ Olur, Yankılanır Yanımda, O Benim Birtanemdir, O Sadece Canımda. Sesi Öyle Tatlı Ki, Billurdan Daha Duru, Her Zaman Hüzün Verir, Gözleri Hala Kuru. Saçı Gözü Ne Renktir, Vallahi Bilmiyorum, O Benim İlham Perim, Ben Onu Seviyorum. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susmasını Öğrendim
Susmasını Öğrendim Biliyorsun Bekliyordum, Bir Gün Geri Dönmeni, Hani Bana Söz Vermiştin, Nasıl Aldattın Beni? Anladım Ki Gönül Kuşum, Sen Beni Düşünmedin, Gönül Sustu Yürek Sustu, Susmasını Öğrendim. Günler Bitti Yıllar Geçti, Sen Sözünü Tutmadın, Ne Kadar Da Acı Çeksem, Tek Bir Gün Unutmadım. Bu Kadar Da Kalpsizliğine, Bir Mana Veremedim, Güneş Sustu Yıldız Sustu, Susmasını Öğrendim. Sana Mektuplar Yazdım, Bir Cevap Alamadım, Bir Tek Resmin Kalmıştı, O’nu Da Bulamadım. Anladım Ki Gönül Kuşum, Sen Beni Hiç Sevmedin, Kalem Sustu Kağıt Sustu, Susmasını Öğrendim. Sana Telefon Ettim, Bir Erkek Sesi Çıktı, Sesimdeki Bu Heyecan, Sanki Bir Hıçkırıktı. Soramadım Gönül Kuşum, Soğuk Soğuk Terledim, Kalbim Sustu Dilim Sustu, Susmasını Öğrendim. Dediler Ki Komşuların, O Geçen Yıl Evlendi, Sanki Sen Bir Oyuncaktın, O Seninle Eğlendi. Bilemedim Gönül Kuşum, Belki Tahmin Etmedim, Evren Sustu Hayat Sustu, Susmasını Öğrendim. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairlerin Tarifi
Şairlerin gönlünde, parlar bütün yıldızlar, Aşk onları yakmıştır. kalbinin içi sızlar. Şair mekan tutamaz, şehir şehir dolaşır, Şairin dostu olmaz, dost bulmaya uğraşır. Şairler asla susmaz, onu susturamazlar, Şairde kalem sivri, bükmekle kıramazlar. Bazen güzellik yazar, bazen hiciv döşenir, Bazen gözyaşı sunar, bazen de neşelenir. Aylar boyu düşünür, bulamaz tek bir hece, Beyninde kelimeler, uçar geçer binlerce. Uykusu haram olur, oturur bütün gece, İlham perisi gelse, yazar belki günlerce. Şairler hassas olur, hep güzellik düşünür, Kışı bir anlatır ki... yaz ortası üşünür. Şairi dertsiz sanma, şairin derdi çoktur. Şairin gönlü zengin, cebinde para yoktur. Şair yalnızlık sever, en büyük zevki budur, Elinde kağıt kalem, günler boyu oturur. Şairler hassas insan, her zaman düşünceli, Şairler mecnun olur, bir çoğu zaten deli. Şair doğuştan vardır , bu allahın lütfudur, Şairin yardımcısı, onun geniş ufkudur. Düşünür hece hece, günlerce bütün gece, Bu böyle devam eder, aylarca senelerce. Şairler titiz olur, sık dokur ince eler, Sevgi konulmamışsa, oturmaz kelimeler. Böyle şair kalmışsa, kilolarca alalım, Şimdi mevsim sonbahar, turşusunu kuralım. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şarkı Gibisin
Şarkı Gibisin Bir Sen Vardın İçimde, Birde Beyaz Zambaklar, İlk Günün Işıkları Gibi, Kirlenmemiş Sabahlar. Serinlikte Erkenden, Açılırken Goncalar, Sen İçinde Çok Eski, Mahur Şarkı Gibisin Oturarak Kumlara, Dalgalarla Tanıştım, Bembeyaz Köpüklerle, Uzun Uzun Konuştum. Geçen Yıl Ben Seni, Yine Burda Bulmuştum, Sen Yeni Bestelenmiş, Hüzzam Şarkı Gibisin. Sen Değil Miydin Bu Sabah, Gördüğüm Güzel, Yoksa Yine Mi…Yine Mi…O Eski Rüya? Uçarken Gönlümde, Mutluluk Kelebeği, Sen Dilimde Nihavent, Şarkı Gibisin. Sen Benim Birtanem, Sen Benim Gönül Kuşum, Seviyorum Seni Ben, Aşkınla Ben Sarhoşum. Sen Benim Geçmiş Mazim, Sen Benim Geleceğim, Sen Benim En Son Bestem, Hicaz Şarkı Gibisin. Güllerden Daha Güzel, Mor Gelincik Olur Mu, Dalgalanmayan Deniz, Hiç Sahile Vurur Mu. Bu Gönlüm Seni Görür, Duygulanmaz Durur Mu, Sen İçimde Son Şarkım, Beste Nigar Gibisin. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükendim
Tükendim Sanki Bir Yaz Yağmuru, Sevda Senin Gönlünde, Anımsanacak Kadar, Sevilmedim Birtanem. Kalbimde Çırpınışlar, Beynimde Bir Uğultu, Senin İçin Tükendim…Tükendim Ben Birtanem. Kaybetmiştim Yolumu, Bu Kör Akşamlarında, Gözlerinin Işığı, Aydınlattı Birtanem. Yükselirken Göklerde, Bu Işık Perde Perde, Sevgim Tükenmedi Hiç…Tükendim Ben Birtanem. Kanattı Tüm Dalların, Kanattı Dikenlerin, Seni Gülüm Sanmıştım, Değilmişsin Birtanem. Seni Bülbülden Fazla, Bin Kat Fazla Sevmiştim, Sevdama Yazık Oldu….Tükendim Ben Birtanem. Ağaçlarda Söylenirken, Hep Sevdalı Türküler, Şimdi Kuşlar Sustular, Benim İçin Birtanem. Beni Bana Unutturan, Ölüm Denen Bu Uyku, Geldi Sensiz Ansızın…..Tükendim Ben Birtanem. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uğurlar Olsun
Uğurlar Olsun Kapılmıştım Aşkının, Sevda Seline, Aşıktım Saçının, Her Bir Teline. Ayrılamazdım Yanından, Bir Tek Gün Bile, Terk Edip Gittin, Uğurlar Olsun. Değmezmiş Uğruna,Döktüğüm Yaşa, Değmezmiş Bağrıma, Bastığım Taşa. Sonunda Gelirmiş, Ayrılmak Başa Değmezmiş Sevmeye, Uğurlar Olsun. Değmezmiş Uykusuz, *******ime, Yazdığım Şiirde,Hecelerime. Yazmakla Bitmez Ki, Nicelerine, Değmezmiş Sevmeye,Uğurlar Olsun. Değmezmiş Bir Ömrü, Bağladığıma, Pınarları Kurutup, Ağladığıma. Hani…Aşk Sözü, Vermiştin Bana, Değmezmiş Sevmeye, Uğurlar Olsun. Halbuki Ne Kadar, Sevmiştim Seni, Okşardım Elimde,Hep Ellerini. Yok Ettin Giderken,Hayallerimi, Dönme Bir Daha, Uğurlar Olsun. Değmezmiş Sana, Verdiğim Değer, Karanlığa Karıştı, Buluştuğumuz Yer. Bir Gün Pişman Olur Da, Dönersen Eğer, İstemem Aşkını, Uğurlar Olsun. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutlar
Bir fırtına yükselir, göklerden dalga dalga, Hüzün yolculuğunda, ağlar bütün bulutlar. Sonra yağmur kesilir, ağaçlar sessizleşir, Gecenin ortasında, yere düşer umutlar. Denizin ortasında, yakamozlar görünür, Martıların çığlığı, dalgalarla bölünür. Böyle bir güzellik, yaşanmazsa ölünür, Gönlümün bahçesinde,yeşerir tüm umutlar. Bazen bir ses duyarım, belki de senin sesin, Bazen yanımda gibi, gelir ılık nefesin. Söyle bana sen aşkım, söyle şimdi nerdesin, Kaybolmasın içimde, kıpırdanan umutlar. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmak Mı?
Unutmak Mı? Aramızda Dağlar Olsa, Sır Vermeyen Yollar Olsa, Geçmiş Uzun, Yıllar Olsa, Unutmak Mı… Mümkün Değil Sevdiğim. Gönlümün Sana, Aktığı Yerde, Sensiz Acıyı, Tattığı Yerde. Akşam Güneşinin, Battığı Yerde, Unutmak Mı…Mümkün Değil Sevdiğim. Sen Gideli, Yıllar Oldu Hastayım, Gülmek Bana, Haram Oldu Yastayım. Kavuşmamız, Sadece Bir Varsayım, Unutmak Mı…Mümkün Değil Sevdiğim. Nasibim Ayrılmakmış, Gülemem Artık, Son Bir Defa Görmeye, Gelemem Artık. Senden Başkasını Da, Sevemem Artık, Unutmak Mı…Mümkün Değil Sevdiğim. Aşk Yıldızlarının, Olduğu Yerde, Kalbimin Sevdayı, Bulduğu Yerde. Her Gece Mehtabın, Doğduğu Yerde, Unutmak Mı…Mümkün Değil Sevdiğim. Sevdamın Su Olup, Aktığı Yerde, Dizinde Başımın, Yattığı Yerde. Güneşin İmrenip, Baktığı Yerde, Unutmak Mı…Mümkün Değil Sevdiğim. Ümitler Tükenip, Yittiği Yerde, Gönlümün Kuş Olup, Gittiği Yerde. Ruhumun Eriyip, Bittiği Yerde, Unutmak Mı….Mümkün Değil Sevdiğim.. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmam Seni
Bekledim gelmedin, elimde gülle, Kalbimi kapladı, bir siyah perde. Unutsan sen beni, gelmesen bile, Hasretle beklerim...unutmam seni. Çileyi çeksem de, bu dar alemde, Sevdayı silemem, tek bir kalemde. Yıllarca seni hiç...hiç görmesem de, Unutmam birtanem...unutmam seni. İhtiyar bir ömrün, sonbaharında, Hayalin yanımda, bu son anımda. Ölürken yanımda, sen olmasan da, Aşk çiçeğim vazgeçmem...unutmam seni. Güneşi söndürsek, geceyi yırtsak, Bu kalbim hala, hep sana tutsak. Mümkün mu birtanem, sevip unutmak, Anılar bırakmaz...unutmam seni. Hayatım birtanem, ömrüm aheste, Sevdamla yüreğim, dar bir kafeste. Ömrüm biterken, bu son nefeste, Unutmam adını, unutmam seni. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 22 (0 üye ve 22 misafir) | |
|
|