![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senden Başka(anam)
bendeki kara sevda gider senle mezara ağlayanım mı kaldı söyle anamdan başka? anam dertli durma içimi dağlama sevilecek yar,mı var söyle senden başka? yaş mı kaldı gözümde dertleri sara sara öyle bir yar sevdim ki senin yerin bir başka? anam dertli durma içimi dağlama sevilecek yar mı var söyle senden başka? Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Buldum ya...bırakmam
kırma birde sen kırma sevem kalbimi onaramam bir daha durma öylece durma karşımda öleceğim bu suskunlukta kanma vefasız sözlere aldanma isteselerde seni ben gibi sevemezler sevemezler kalbin senin gir isteselerde seni benden edemezler kırmam yemin olsun Allah(c.c) ıma seni buldumya bundan sonra kırmam durmaz seven kalbim durmaz aşkına methiyeler sayar susmaz seni buldumya yıllar sonra bırakmam seven kalbe günahtır yazıktır seni buldum ya sonunda bırakmam Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Saklayacağım
seni saklayacağım puslu bir geceden tüm zamanlardan arınmış bir halde öylece koyacağım kalbimin tam merkezine seni saklayacağım bilsende bilmesende Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevmek Güzeldi
bazen düşünüyorumda,yıldızlarla başbaşa senin yerine hayalin olan sensiz bir deniz kenarında sensiz yakamozlu *******de senin için yıldızlara boşa çene yorduğumu, uykusuzluktan daha doğrusu seni düşünmekten gözlerimin uyku yerine kan dolduğüunu ama ne yazıktır ki bunlara değmediğini yeni yeni farketmeye başlıyordum. bazen düşünüyorunda neden her dertli şarkılar dinleyişimde sen aklıma gelecekmişsin gibi anlamsız bir his kaplıyor beyin hücrelerimi. bazen senin sevdiğini sevebilmek kinle beslediğin duygularına ulaşabilmek aradığın karaktere sahip olabilmek için herhalde senin gibi aşağılık bir karaktere bürünmek gerekiyordu. bazen düşünüyorumda senin için düşündüklerimin ne kadar anlamsız, hiçbir manaya gelmeyen lafların ağzımın içinde yoğunlaştığını, bir lav gibi beslediğim kini sana püskürmek yerine bense kendim için en zor yolu seçtiğimi 'seni sevmek'gibi sana duyduğum nefretin içinde sevgiyi aşkı aramaktı benim için zor olan. neden seni düşündüğümü sanki bir zorunluluk hisseder gibi beynimde tabulaştırdığım seni vazgeçilmez sandığım seni paylaşılmaz sandığım seni kendimde arayıpta bulamadığım beni neden sana esir yaptığımı hala hada anlamış değilim. zor olsa da bu kelimeyi söylemek benim için acı olsa da seni sevmek güzeldi... Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin İçin Ağlattım *******i
ağladım yıllar yılı ardından küsüpte sana boyunmu büktüm tüm günahını vurup sırtıma birgün olsun yolundan gerimi düştüm senin için harcadım gençliğimi senin için ağlattım *******i senin için kitleyip kalbimi mühürledim bir senin için Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senmisin o?
sen misin o yıldırım gibi aklıma vakitsiz düşen? selamı sabahı kesen.. sen misin o közlenen anıları kora döndürmeden çekip giden? sen misin o yalnızlığımda sarılmaktan korktuğum? hayalinle avunduğum, sen misin o vakti dolan yaprak gibi içimden kopan? zamansız ecel gibi yakama yapışan... Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Mevsimler
sen buralarda yok tadı yok tuzu yok ha varmışım ha yokmuşum sensiz anlamı yok.. gönlüme ektiğin hasretlerle bu mevsimde gözyaşı biçiyorum kolay değil kolay değil! sen sağsın ya gerisi mühim değil Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz Olmuyor
sen yoktun ya buralarda emanetin hep saklıydı ta şuramda bırakamadım bir kenara hani olmaz demiştim ya senle sensiz de olmuyor .. adını sildim karaladığım yerlerden sana ait her ne varsa çıkardım bir bir çekmecemden resimlerini atarken kor ateşlere bir hayalini atamadım gözlerimden Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizlik Bu...
sensizliği gel bir de bana sor sensiz geçen bu kasım akşamında. gel bir de bana sor sensizlik mi ölüm? ölüm mü sensizlik? ne yi neden ayırt etsem gel sen söyle bana. acılı bir şarkı misali dilimdesin yine bu gece feryat mı etsem? isyan mı? yoksa sessiz sessiz sensiz bir köşede canıma mı kıysam? hadi gel sen söyle bana bu karamsar halim sensizlik mi? varlığını hissedememek mi? yitirdim aklımı divaneyim desem yalan avareyim senle aklını bozan. gel sen söyle bana ölümün son olmayacağını gel sen kurtar beni sensizliğe alışmadan... Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgili
ey sevgili kelimelerden çok düşümde varsın içimi açsam oluk oluk dışıma taşmazsın Bahadır Karaağaçlı |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|