![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevda Yokuşu
Aklıma geldin gecenin bitiminde Gözlerim geceden sabaha Hasret nöbetlerinde Kuşlar böcekler uyanmış ötüşürken Umutsuzluğa doğuyor güneş Süzülüyorsun bakışlarımdan Yüreğimin yangını Sarıyorum seni Volkan olmuş bedenimle Hayalden öteye geçemeyen sen Sevda yokuşunu çıkamayan ben İşte... Umutların tükendiği an. 20.07.2006/04.35 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdamın Sahibi
Şu dünya düzeninde düştün hayatıma muştularla Sevda yağmurları yağdı üzerime gelişinle *******im bir gülüşünle günüme doğarken Üzerine doğan günüm gözlerinde son buldu. Bir düş kalıntıları değilsin sevdamın sahibi Uzanamayacağım bir hayal hiç olmadın Sevdim,sevdalandım aşk defterimi kapattın Hasreti bağrıma,beni yangınlara attın. Senin için,bir tek senin için katlanırım Vuslata ermek için kaderin cilvesine Biçilmiş bile olsa sensizlik kefenim Aşkın uğruna onu da giymeye razıyım Değer çünkü seni bir ömür beklemeye Hasretin ile koca bir ömrü geçirmeye Sevdamın Sahibi............ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdan Uğruna
Gecenin sessizliğini seninle bozuyorum Karanlıklardan çıkıp gelen hayalinle Seni hasretten coşan gözlerimle sarıyorum Sensizliğe hiç mecalim kalmadı Sevdan uğruna her şeyi terk etmek istiyorum Ne varsa bana değerli,bana yakın Ne varsa bana muhtaç,benim olan Arkamda bırakıp sana koşmak,koşmak... Senin için,bir ömrü, sonsuz bir geleceği Sevdan uğruna yüklenip sana gelmek istiyorum Sevdiğim........... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdiğim'e
Sakladım adını yıllar yılı gönlümde Kimse duyamadı haykırışlarımı. İncitmedim Sevdiğimi dilden dile Hapsettim içimde duygularımı. Gün oldu bekledim, Gün oldu dinledim Kuytularda... Gün geldi ağladım Gün geldi çağladım Dualarda... Sabır pusuya yattı gönlümde Dindirdi tutkun yangınlarımı. İnandım,umudum beklemede Sundum en içten dualarımı. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi
Sevgi.... Gören gözüm. Sevgi... İşiten kulağım... Sevgi bahçesinden aldığım Bir umut,bir ışığımdır... Sevgi uzağımda olup da Hasretime hasret katanımdır... Sevgi ile... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Hazinem
Sevdam bir masal değil kaf dağının ardında Peri kızlarının sihirli değneklerinde hiç değil Olmazların olduğu diyarlarda dolaştırsalarda Saraylar orada kalsın,hazineler bulunmasın Ben bulmuşum en değerli varlığımı Dünyalar dolusu sevgi hazinemi Sensin benim gerçeğim Sensin gülüm..... (Sensiz bir ömrü neyleyeyim.) Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Tılsımım
Sevgi tılsımımsın sen benim Dumanım tütmez hasretlim. Gül dalında güzel bilirim Sana kıyamam kıymetlim. Masum bir bekleyiş benimkisi Çocukca saf ve sadık duygularla Aşk ile beklemek,umutla Olsun varsın razıyım, tek ayak sesi Hasret kıvılcımı düşmeye görsün Kalbim Aşk'tan sevgihane Yok başkası, gayrısı bahane O ki gönlümde Tek Bir Tane... Sevgi tılsımımsın sen benim Gerisi aldatıcı birer hikaye... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili
Aşkına aşık yürekler hasretinle biçare Seni göremeyen gözler aşkınla avare. Sensin gönüllerin tabibi,Sensin Sevgili Sensin ezelden ebede Aşkın sebebi. Ruhumla,canımla ben seninim Ya Resulullah İsmini yazdılar kalbime yandım Ya Resulullah Binlerce Salat ve Selam sana Sultanım Senden gayrısına yoktur dermanım. İzine düçar oldum geldim Huzuruna Kabul buyur,kavuştur beni şefaatına. Ruhumla,canımla ben Seninim Ya Resulullah İsmini yazdılar kalbime yandım Ya Resulullah Tüm Şair Dostlarımın Mevlid Kandilini kutlarım.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer Sevgilisine..
Sevdan üstüne Sevda bilmedim Seni Sevgili Basimin taci bildim. Gülleri seni görürcesine Askinin atesi ile derdim Icimde sönmek bilmeyen Yanginini hasretim bildim Seni sevdim... Mirac’tan gelir gibi gel Sevdali gönülleri Kucaklar gibi gel. Gül yüzlüm Gül kokulum Ruhumu sarar gibi gel. Tasti hasret deryasi Gülüm Firakinla yandim,bittim Sen gönlümün Sultani Sen en güzeli En sevdigim Seni sevdim. Ümmetim,ümmetim diye gel Dudaginda tebessümünle gel Gül yüzlüm Gül kokulum Askina sarar gibi gel. Dogmaz oldu günesim sensiz Ay’in nuru nursuz sensiz Bu can yalniz sensiz Seni Sevgili Cok sevdim. Ay parcam nurunla gel Sefaatin müjdesiyle gel Gül yüzlüm Gül kokulum Gönlüne alir gibi gel. Bicare sevdalara yandim Her yerde seni aradim Kara gözlerde seni buldum Seni Sevgili Cok sevdim. Hasretimi bitirmeye gel Seninle götürmeye gel Gül yüzün göstermeye gel Gül yüzün göstermeye gel Ya Resulullah............ Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim Aklıma Düştü
Duygularım esen yele kapılmış Kanat çırpan kuş misali Kalbimin vuruşlarında Sevgilim aklıma düştü Yaşlı gözlerimden hayalini Alma benden gözbebeğim Ben seni uzaklarla sevdim Ben seni baharlarla sevdim Umutlarımı saçlarında sevdim Ben seni hasretinle sevdim Seninle bir dünya düşledim Tek hatıralarım seninle dedim Sensiz nefeslerim boşunaymış Senin olmadığın hiç bir yeri Senin doğmadığın hiç bir günü Hiç yaşamamış saydım Ben seni cesaretimle sevdim Ben seni engellerimle sevdim Yarınlarımı sözlerinde sevdim Ben seni ölesiye sevdim.. Hasretim,Ruhum,Sevgilim Herşeyim,Gözbebeğim........... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|