![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boş Kalmaz
boş kalmaz akan suyun yeri boş kalmaz boşalanın yeri gelir yenileri doldurulurda durur gaflete mahal verdikçe elbetteki zalim şerrini doldurur |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boş Tuval
sabah saat dokuz otuz sessizlik kaplamış alabildiğine sınırsız gökyüzünü fırça darbelerini bekleyen tuvale dönmüş sanki lekesiz mavi bürülü hava ayaz güneş düşüncelerimde tatlı yalanlara kanmış kaçamaklar gibi gökyüzü duru gökyüzü sessiz kapın fırçalarınızı anlatın derdinizi kurun yeni dünyalarınızı özgürlüğünüzü çizin gökyüzüne sizden uzak alabildiğine gözlerinizin önünde dayanamayacaksa yüreğiniz imgelere dönüşsün çizdikleriniz batırın fırçalarınızı kızıllığa beyaza karaya renk cümbüşü kaplasın her yanı bekliyorum tellerine dokunmayı sessizlik korkutuyor beni vurun gökyüzünü kalemin saplanışı gibi kağıda saplayın fırçalarınızı sahte huzuru sunan maviliklerin bağrına henüz başlamamış bir türkünün notaları çalınsın kulağıma kulaklarım aç Anadolu gibi Dost çağrılarına |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Ver
benim düşlediğim kadar zengin hayallere sahipsin boş ver gerisini fazlası neyine girdiğin yerde yüreğimi zorlama zorlama durduğun yerin çeperini ne kadar yüceltsen de görkemini benim büyüklük kavramım kadar erdemlere büründürebilirsin kendini |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluktasın
çekip gitseydi diyordum ardına bakmadan bakışlarını da yanında götürerek ne mümkün hala esintileri temmuz sıcağının ortasında bir meltem misali düşüncelerimi yalıyor gündüzün orta yerine misket bombaları gibi sessizliğe gömülmeye inat yer bırakmaksızın düşüyorlar geceye boğmak için hayalsizliklerimi en güzel hayaller uykusuz *******de kurulurmuş öğretmeni olmayan yaşamın öğretileri kurgulatırmış o kadar ince detaylı hiç düşünmedim bunları ya vaktim olmadı yada o kadar kıvrak değildi yorgun düşmüş kaç cephede çarpıştığını bilmediğim beni onca badirelerden aşırarak buralara getiren bilincim adını unuttum galiba kimdin sen bakışların bakışlarında olmasa hiçbir şeyin kalmayacaktı geride bıraktıklarının içerisinde ne bir ses nede öylesine yangın yeri artıkları kaldı kabahat aramak boşuna o esintiler yok mu hani duyarsız yaşama bahardan kalma aslına bakarsan eğer sen gitmemişsin gittiğini sanmışsın kurguların içerisinde bende kalan bakışların olsa da her ne kadar sen bütünüyle bırakmışsın kendini boşluktasın |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşuna Büyütmüşüm
gözüme taktığım çerçeve camı cam olsa neyse mercekmiş be amca boşuna büyütmüşüm dünyayı da seni de gözümde |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşuna Demiyorum Ben
Yalova Atatürk Çiftliği Özelleştirme yolu ile Araplara verildi Erdemirin Özelleştirmesine 13 yabancı firma katılıyor Basından Boşuna demiyorum ben Bunların gözü donumuzda Z(S) oros ağabeymiz çok seviyor bizi Ağabeylerimizin ağabeysi Ricaları hiç geri çevirilirmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölük Börçük 01
Bir şeyler gizler Hep bir şeyleri Meraktır seni oraya Çeken Yüreğin sahiplenmeye görmesin Söküp atman için, bin parçanda gider |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölük Börçük 02
BÖLÜK BÖRÇÜK 02 Yüreğine Düşmeye görsün Kor Saman alevi gibi sarar her yanı Bilincin besler durmadan Yeter ki doğru zaman Doğru mekan olsun Pişer gidersin Sıkılan üzümün suyu gibi mahzende Yıllanmaya bırakırsın benliğini Kabına sığmaz olursun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölük Börçük 03
BÖLÜK BÖRÇÜK 03 Gidebildiğin yere kadar git Hiç yalnız kalmayacağım Arkanda bıraktığın, İncilerde bulacağım sıcaklığını |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölük Börçük 04
BÖLÜK BÖRÇÜK 04 Her yerde Bir ilk vardır, Ömründe ilk kez Denizi Görürsün, İlk kez Bir balık tutarsın, Sokakta yürürken Yada bir bahçe de Hiç ummadığın bir anda onu görürsün İlk kez görüşündür Bu Karşı karşıya olsanız da Bir anda kaybolursunuz ufuklarda Unutamazsın. o anı Yeni bir Sayfayı Açmıştır Yaşamın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|