![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buz Dağları
Nasıl da o düşen ilk kavurucu ateş gibi yüreğe bir anda yığılıverir buz dağları da o 'en büyük' dediğin belki de -sandığın- aşka? .. kendin bile şaşarsın kendine! sanki sen değilsin o akşamları yatmadan önce yıldızlara bakıp yeminler üstüne yeminler eden aşka dair... sanki sen yazmamışsın o inanılmaz, yürekleri hoplatan gözlerde seller yaratan aşk şiirlerini şarkılarını... sen eskitmemişsin sanki defalarca dinleyerek o müzik cd'lerini... ve nasıl da ihanet edersin on dakikada bütün bu mirasına, yeminine ve kalkar gidersin hepsini elinin tersiyle itip! ? 'Gerçek Aşk' olsaydı bu; bunları yapar mıydın yoksa koşup onun peşinden yoluna kul-köle olur sefil-perişan, aşkın için ağlar mıydın? hazır buz dağlarını yığılmışken yüreğine bir kez daha mı acaba bir durup, iyice düşünsen 'aşk' mı, 'arayış' mı? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bütün Gün Klasik
Amanın bu ne? ! dinginlikten öleceğim! bütün gün de klasik dinlenir mi? ! İş yapıyorum ya bir yandan fark etmemişim... bütün klasik camiası hatta klasik alemi klasik varlıkları ve bütün nota yaratım sorumluları kulaklarımdan girip-girip çıkmışlar beynimi talan etmişler dinginlikten 'dumur' etmişler de haberim yok! Amanınn! birileri bir şeyler desin bir şeyler yapsın! verin kulaklarıma 'hardcore'u! verin hatta en bir 'pop'u arabeski! verin ki inceden hayata döneyim! bütün gün de klasik dinlenir mi? ! hah şöyle! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Ağabeyleri Beklemek
Çok doğru... ancak çok büyük bir trajediyi de işaret etmiş ERNESTO ÇEHEGUEVERA CİHE'nin 'Eğer bir yerde bir haksızlık görüyor Ona müdahale etmiyorsanız Kendinize insanım demenizin anlamı yoktur' sözü... Herkesin eli-kolu öyle bağlanmış ki yaşam mecburiyetiyle; kesmiş sesini millet, insanoğlu, ademoğlu, Havva Ana, herkes! .. elinde tutanlar halatları-kelepçeleri öyle biliyorlar ki aslında bu yalancı gizemi, zırva zorunlulukların yalanını; korkuyorlar gidecek diye yalancı krallıkları, yoksa başka bir şeyden değil bu sürüngenlik, sessizlik, sünepelik... süslü-kokulu etekleri altında kralların yağmurdan, fırtınadan korunduğunu zannedip nasibinden edilmenin pişmanlığında ne zaman mutlu olacağını sanır, yatırımını bu kör karanlığa yaptıkça ne zaman aydınlanır bilinci halkların? ! ne desem boşuna hiç fark etmeyecek. öyle alışmış ki herkes kelepçelerin, zincirlerin gereğine ve bir de üstelik öyle inanmış ki konforuna; vallahi de yapacak hiçbir şey yok Büyük Ağabeyleri beklemekten başka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Baş, Küçük Baş
Büyük Baş, Küçük Baş bizim için fark etmez! Bıraktığı pisliğe, ezdiği çimene göre durumu değerlendiririz biz! Zararın büyüğünü de küçüğünü de bir görür gerekenin fişini çekeriz biz! Büyük Baş, Küçük Baş bizim için fark etmez bir kere bu toprağı kirlettimi gafilin teki damgamızı vururuz biz! Biz çoktan iptale uğramışız kendi ortamımızda kaybedecek bir şeyimiz kalmamışken bir baş eksilmiş, bir baş eklenmiş hiç fark etmez gerekenin fişini çekeriz biz! Büyük Baş, Küçük Baş bizim için fark etmez. Herkesin iki bacağı, iki kolu, bir gövdesi ve başı yok mu? ! Sarayda da yaşasa ayağını çamura elini soğuk suya koymasa da sonuçta evine dönmüyor mu? O kapıdan içeri girmiyor mu? Mutlaka bir yerde bulur biletini keseriz biz! İnsan değil misin sonuçta yeğenim? Kendine hakim ol yanlış yapma! Büyük Baş, Küçük Baş bizim için fark etmez… |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük konuşma
En 'seksten elimi eteğimi çektim' diyenin bile 'özel tuşu'nu bulup sihirli elleriyle ona dokunduğunda yerleri yerinden oynatacak göklere alevler kusturacak şimşekleri ardı ardına sıralayacak 'bir anlayanı' vardır. büyük konuşma bu yüzden hele 'melek' hiç adletme kendini. belki en baştan beri kasıyorsundur kim bilir? sığınma böyle kapağını kapattığın kutuya kendi kendine. belki lazımdı, tamam! .. ama tadını çıkarttıysan kutunun, yeter... birgün sıkılacaksın, suçlayacaksın kendini. kolay değil inmek bu küreye türlü tatlarla donatılmışken etrafın ve benliğin; tadını çıkartmaya bak bir süre nas'olsa veda edeceksin büyük konuşma en baştan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canavarla Evlenmişti
Bir canavarla evlenmişti. çevreye zararsız iyi huylu çocuksu... Tam bilmiyordu o zamanlar. gülen yüzüme vuruldu biraz da seksiliğime... benlik tümüyle dışa sızmamıştı. bana biraz izin verdi. bekledi... sabretti... yıllar geçti alev içeride büyüdü patlamalar güneşe denkti. önce kendi bedenimde alarm zilleri çaldı. tenim yandı... bu arada en uygun çoğalma ortamını sevgisiyle hazırlamıştı bana. herşey hesaplıydı hiçbiri rastlantı değil! sonunda tenime başka bir kılıf giydirdi benim parçam oldu koparılamadı. her türlü duyguya karşı beni çelikledi. zaman zaman çok geçirimli zaman zaman tam bir yalıtkan... içimdeki alevlerse birgün benliğime tam olarak sahip oldu geçici kimliğimi eritti zaten onun işi sadece teslim olmaktı ve bunu yaparken zevk almak... Şimdi canavar çok büyüdü görünmez alevleriyle etrafa katalizör yağmurları yağdırıyor. şiddete daha çok şiddet... nefrete daha çok nefret... sevgiye daha çok sevgi... döngüyü hızlandırıyor alabildiğine! sonuç ne ise, çabuk göstermek istiyor bu da onun hizmeti... tembellikse hiç onun işi değil! .. tüm üzeri örtülü benlikleri görüyor neye meğilli olduklarını, neden nefret ettiklerini neyi sevdiklerini... görünmez alevleriyle üstlerine üflüyor. yumurtalar kırılıyor içlerinden çıkan çıplak civcivler soruyorlar: Aaa? ! Niye böyle oldu şimdi? .. Canavar gülümsüyor çünkü o biliyor çoğunu o veriyor. ölçü değil ki görünen yanı! ? para ile iman misali... Bir canavarla evlenmişti o... hala farkında değil ateşle cicili-bicili oynuyor hala ayakta, hala hayatta çünkü gerçek sevgiyi besliyor. Canavarsa görünmez aleviyle katalizörler yağdırıyor halkın üzerine uyanan uyanıyor bünyeleri ne isterse onları büyüterek... Zaman çok hızlanıyor! Canavar sonuç ne ise çabuk görmek istiyor! |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Benim!
Ah canım benim şiddeti kaçmışım hiddeti tatile çıkmışım! ne oldu? bir tane ruhunu okşayan şiir yazdık diye o kadar mı mutlu oldun o kadar mı şevke geldin de, bana 'bak işte artık şiirlerin ruha iyi gelmeye başladı' diyorsun? ! güldürme beni canım benim hiddeti tatile çıkmışım! arada olur öyle şeyler yumuşarız, duygulanırız gevşeriz, hatta yılışırız, yavşarız yosmalar gibi. ama yani hemen bunu genel'e bağlama canımı sıkma cicim benim! kibarım... ah canım benim oturduğun yer çok mu rahat? kıçınının yüzeyleri hergün kremli mi? ! yürürken de kıvırtıyor musun hatta sahte plaza gayleri gibi? ! kanma sen bir günlük yumuşamış şiirimize; hep de dizelerde adam kesecek değiliz ya! tartaklamayı severiz imansızları ama arada cıvırız da insanız; - bir derece- o da... Ah canım benim şiddeti kaçmışım hiddeti tatile çıkmışım! böyle yumuşama düşkünü olma hayat bu, koyar adama ummadığı anda! her dakika sana gösterilene kanma eğilip, bükülme sadece gülmek için yaşama, şekillenme sümüklüböcek gibi de kendin ol! hadi bakayım seni ısırmayacağım devam et oturmaya! canım benim! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canlısı ve Resmi, Hangisi?
kadın güzeldir bu okey... ama kadın resimleri de ayrı bir güzeldir! Canlısı söz konusu olduğunda peşinde koşarsın pervane olursun sırf o ilk tanışma için bile... tabii yetmez bu da erkek kısmına ille devamı lazım aşama aşama! öyle sığ sularda yüzmek ne demek! ? hemen ardından, o ilk dokunuşu nasıl etsem de yapsam dersin. akla karayı seçersin çünkü kadın pek de belli etmez alttan almaz hep üstte oturur, kraliçedir çoğu zaman senden bekler. niyeti olsa bile açık etmez yerinde durur, köpürür. hadi dokunuş işi de tamam diyelim. arkadan daha derin amaçlar motive eder yerlere vurursun gururunu erkekliğini tam teşekkülle ona hizmete açmak için! mekan ararsın en uygunundan eh eli boş gitmek de olmaz 'ne alsam' derdine de girersin. adeta bir törene sürükler en kıro erkeği bile bu derin dalış ihtimali. hadi geceyi de muhteşem şekilde geçirdin diyelim. zafer madalyan sendedir artık. yine bitmez ki? olayın sürekliliği için bedenlerin karşılıklı alevlenmesi için, söndürmeler için yepyeni çabalar yepyeni roller atılan mesajlar, e-postalar ardı kesilmeyen telefon konuşmaları! .. sürekli bir alıp-verme çabasıdır gider. pervane olursun yani bunların canlısı söz konusuysa! kanlı canlı olmak kolay mı bir bedeli var! .. kadın Resimleri de ne güzeldir halbuki! sessiz, sedasız abideler gibi, heykeller gibi dikilir karşına o sayfalarda... açarsın fon müziğini, yanında içkin veya çayın, kahven... arkana dayanmışsın elleme, ikna etme, indirme-kaldırma dertlerin de yok oooh mis gibi takılırsın dünyanın en güzel kadınlarıyla! .. nazı yok, niyazı yok restoranı yok, evi yok, oteli yok... ne zaman dırdırından, canlısından sıkılsa erkek kısmı bu reçeteyi veririm eline var mı daha güzel terapi? ! Canlısı güzeldir okey de, ağırlığı da boldru. resmi ise herzaman başka bir tedavidir. Kötü zamanların isimsiz, fedakar çaresidir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cd'nin Duruş Derecesi
Cd'lerimi sık sık kontrol ederim evde. ben yokken kadınları evin nasıl davranmışlar, nasıl bozmuşlar düzenlerini veya bozmamışlar... En çok sinirimi bozan şey sevdiğim bir cd'min kapağını açtığımda yerinde yeller esmesidir! deliririm etrafa yanıcı, yakıcı tehditler savururum! kendimden geçerim içimdeki canavar özgür kalır hem de evimin sıcacık salonunda! .. tasması ve zinciri inanılmaz kalın olsa da parçalar atar hepsini böyle bir durumda! .. bir diğer düşüncem cd'lerle ilgili ise şu: kapağını açtığımda bir cd'min ya içindeki diskin dümdüz doğru diklikte başlığının düz okunur halde olmasını isterim, ya da tam tersi, yani 180 derece ters, tepetaklak... ama kesinlikle ara bir açıda değil! bu karşılaşabileceğim en büyük kararsızlık karaktersizlik ne bok yediğini bilmezlik ve korkaklıktır! nefret ederim bundan! hele bir de o diski kutuya öyle koyanın izini bulursam; benden çekeceği vardır! 3 gün, 3 gece benden psikoloji ve felsefe derslerine mahkum edilir! acısı büyük olur yani! doğduğuna pişman olur! aynı evdeyse zaten kurtuluş şansı yok! ha! bir aralık eve gelen bir misafirse; kaderine küser, yoluna bozuk zeminde devam eder zaten bana ne! ? gitsin burnunun dikine! .. ah şu cd'lerim ah! bari siz dirlik-düzen içinde olun da akşamları rahat uyuyayım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cemre
'Cemre-memre nedir baba? geç Allahaşkına böyle şeyleri! bahar geliyorsa gelir dümdüz işte! ' derdim umursamazdım ama bu akşamüstü işten dönerken eve yürüdüm ve olan oldu! sanki Cemre benim kucağıma düşmüştü! ? havadaki koku -daha da bir alıp, götürücü- rüzgarın tenime dokunuşu daha bir yumuşak yıldızların o akşamüstü parıltıları daha berrak sanki gözgöze gelmek için sarhoş etmek için beni hepsi elbirliğiyle uğraşıyorlar! .. sallana sallana eve vardım neyse ki. şiir yazacağım yazı yazacağım, maillerime bakacağım güya! nerdeee? ! almışım kucağıma Cemre'yi kolay mı öyle her planladığımı yapmam? ! öyle bir binmiş ki Cemre'nin ağırlığı üstüme kolumu kıpırdatamaz olmuşum, haberim yok! bu ne güzel gevşeme bu ne sarhoşluk bu ne keyif Allah'ım! ? Peki Cemre: büyük konuşmamayı bilmeden konuşmamayı artık öğrenmem lazım. şimdi bugün seninle ilk defa tanıştım. kim bilir yarın daha kimlerle tanışacağım! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|