![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürek Acısı
Ben senden uzaklaşabilecekmiyim, Silebilecekmiyim yüreğimden. Hep korkusunu duydum ayrılığın, Adımlarımı sensizliğe attım, Alıştıramadım ama kendimi, Sensizliğe hiç alıştıramadım... Tiryakisi oldum ayrılıkların, Bugüne kadar derdime dert kattım, Birtek sensizliği hiç istemedim, İlk bugün kadehi elime attım... Üstüne gittim aşk tuzaklarının Bir sevgin için ben bin sevgi kattım, Sebebi sensin saçımda akların, Bir sevgin için ben aleme çattım... Eline başka eller dokunacak Saçına başka eller,gözlerine Benden başka gözler bakacak,bugün Elin olup gideceksin,ölmezsem... Düğününe gelebilecekmiyim, Ve seni ben silebilecekmiyim Sende beni tamamen yüreğinden... |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürüyorum
bu şiirimi Cihan'a ithaf ediyorum yürüyorum... bugün bana benden başka dost yok işte ey sonsuzluk buldum seni bir kuşun kanatlarında hayatın manasını ararken...bir yılan kıvraklığında,bazen bir gülün habersiz açması gibi sabahın altısında, bir yılan gibi kıvrılırken yakaladım seni ey sonsuzluk buldum seni........ yürüyorum taşlara aldırmadan ve dikenlere bir ağacın yapraklarında damlayan suyu elimle tutamadan, toprağa düşen dipsiz bir kuyu içinden bir kovayla çıkıp gelen mağlup eden susuzluğu işte buldum seni bir damlalarla deniz yapan denizin içinden güneşi çıkaran doğduran her gün güneşi doğudan kuzeydeki bir karıncadan doğudaki sinekten haberı olan işte ey sonsuzlık buldum senı artık korkmuyorum son-dan korkmuyorum belkı yarın belkı yırmı yıl sonrasından ey hakikat gizlendiğin yeter artık herseyın bır sonu var ve hiçbir şeyin sonu yok diye... avazım çıktığı kadar bağırayım artık yürüyorum bugün bana benden başka dost yok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zalim Yüreğim
Be zalim yüreğİm, En çıkılmaz yollara saldın beni.. Dipsiz bir kuyu içine Yusuf misali attın beni... Mısır dan tüccarlar gelmedi Ve bir kova salınmadı aşağı Işıksız bıraktın beni, Be zalim yüreğim... Aşkın adresini sapıtmışsın bir kere Şimdi beni aşksız Sanki ayaksız,elsiz Uçsuz bir çölün ortasında susuz... Birbaşıma bırakmışsın gibiyim.. Ayaklarımın altında ipten ince Sanki tüyden bir köprü Haydi yürüyebilirsen yürü Dünyada sırat köprüsünü Göstermişsin.düşmeyeyimmümkün mü? Haydi Mecnun anlasın seni Be zalim yüreğim, Kayaları delen Ferhat Karşında pes ederdi,geçerdi Şirin den... Zindan ettin bana aşkı Zehir ettin hayatı Kaçamadım Seni atamadım Öyle içimdesin ki, Be zalim yüreğim Geç dedin elekten,mümkün mü? Ve ben her günümde Elekten geçmiş gibiyim... Olsun. Seni birgün ellerimin içinde bulursam Köpeklere atarım Yemin olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaten Kaybettim Aşkta
son defa gözlerimin içine bakta git... yakta git yüreğimi, bir enkaz gibi beni bırakta git... gözlerimin içinde sana sitem yok mu? orada kendine ve yüzsüzlüğüne, bakta git... git haydi bir saniye daha durma buralarda.. arkana bakmadan, aşktan kaçta git... ben zaten hep kaybettim aşkta git... sanma ağlarım siyah saçlarına siyah gözlerine ben ağlarım sadece sana yazdığım şiirlere ve senin gibi kalpsize gönül verdiğime... son defa gözlerimin içine bakta git yakta git yüreğimi, bir enkaz gibi beni bırakta git... gözlerimin içinde sana sitem yok mu? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|