![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşamak seninle
Ben seni sensizde yaşarım gülüm. Seni sevmek beynimdeki bir patlama, olarak kalacaktır.Korkmuyorum gülüm. Seni sensizde yaşarım. Bazen sensizlik bedenimi damla damla eritir. İçimdeki senle tükenirim kimseler bilmez. Ben seni sensiz de yaşarım gülüm. Ama sen beni yaşayamazsın yoksun olamazsın. Gün olur teslim olurum korkularıma. Görmezsin kendini seni korkularımda yaşarım. Gecenin bir yarısı kanter içinde uyanırım. Kimbilir kaçıncı yitirişimdir rüyamda seni. Haketmedigim yenilgilerimde; Seni yanlızlıklarımda yaşarım. Bir kar tanesi düşmüş gibi, rengini unuttugum çiçeklerin üzerine. Bogazımda dügümlenen sancılarda yaşarım. Ben seni sensizde yaşarım gülüm. Bedeli kipriklerimdeki yaş olsa bile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yazık
Sandım sende aşkı bulacagım. Sandım senle mutlu olacagım. Sandım ki yeniden dogacagım. Sana aldanan bu kalbime yazık. Başımı vurdugum taşlara yazık Seni seven kalbime, Aşkıma yazık. Hergün aglattın. Hiç güldürmedin Azrail yetişse; Sen öldürmedin. Rahat bırakmazsın kabre girmeden. Delice seven Bu ömrüme yazık. Yazık adam sanıp baglandıgıma Yazık dostlarımı kırdıgıma Yazık seni insan sandıgıma |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoldaşlara
Ben kendimi anlatamadım veya da ifade edemedim. Yoksulluğun içinden gelen,bir vatandaşım. Ben İbrahim’e yoldaşım,denize kardaş’ım Serhat’a sırdaşım.... Sen neyi sorğularsınki meslektaşım... Gördüm işkencelerde aglayanı,kendini kurtarmak için. Can dostunu yakanı... Yapılmayan şeyleri bile okuyanı.. Çok aşığılanıpta asla konuşmayanı.. Yanında ölen yoldaşının acısıyla ağlayanı.. Oysa bu zayıf hemen konuşur denipte. Asla konuşturulamayanı... Ben ağlarım,oyyyy oyyy ben ölem. İbrahime halile nergize,özgürlük için tüm şehit düşenlere. Deniz’e mahire yusuf’a serhat a Erdal’a... Daha daha nicelerine.. Uyuyun gururumuz yoldaşlarımız uyku sizin hakkınız. Unutmayın daglarda kırlarda ovalarda hep kendinizden, Birilerini bıraktınız.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolun açık olsun
Yokluğundan usandım artık Hüzün şarkıları dinlemekten. Bu kadarmıydı senin sevmen. İnandım nasıl sana nasılda kandım. Bir ömür sürecekti sandım sevmelerin. Kollarında uyanıp,sarılıp öpmelerin Hayal oldu.söyle nerede sözlerin. Bu kadarmı insafsızsın,bukadarmı vicdansız. Gönlümde açtırdığın gülü bırak bırak artık Solsun. Olsun be gülüm senin canın sağolsun. Delice sevmiştim. Bak nasıl aldandım. Git git aşkım yolun açık olsun. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|