![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şu halimde...!
ansız bir zamandır halim anlatılmaz niçe dir hayalim uslanmaz akıldadır mealim yaşanır sagdır salim bir dost dilerse kadim katıksız gönüldedir dost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tomurcuk Gülleri...
Tortulu aşk bizimkisi Kimi zaman engelli aşılmıyor Bazen engibi li durulmuyor yamacında Gecesi gündüzleri yok vakitsiz öten horoz gibi Seviyoruz ama ilk bakışlardaki gibi Camdan bakıyorum sana yeni dogmuş cocuk gibi Oyna bebegim oyna doyana kadar Maksatında var sevginin kayıplar sevinçleriyle Bir kez sevmedik nasıl olsa! Vakitsiz gitmek istiyorum Gidebildigim en uzaklara Tortulu aşk bizimkisi Kimi zaman gülü kimi zaman dikeni Seviyoruz tomurcuklu gülleri… |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçurtma günlerim...
bir şiir yazıyorum sensizliğe yaşlı ellerimde düş yellerine s. dileklerimden dökülen sevgiye gözlerimde buluştugun maviye sensizlikte yüregim narin derin derin hayallerin serinligin gündüzden alıp geceye sürdügün dökülen yaşlarım günlügüm vazgecilmez akşamlarım sürüklüyor karabasanları içimde kaktüs dikenleri bitmeyen sızılarım avuntu gelemedim yaşımdan dokunamadım aşkım sana yanı başımda hayallerin her yanım zerzele telaşım alışmaya calışırken seni hiç unutmadım gittigin günü sevdiğim seviştigim günleri sensizlik ölüm gibi sevdiğim bir şiir anıyorum senden sensizligi besteledigin günden aşk taneleri gibi soguk sıcak dokunası hayattan günlerimizden ne kaldı geçmişten götürebildiğin bıraktın beni divane gelecege güne hadi gel desem hüzün yeri günüm yerlerden yel alır beni ve uçurtma günlerimizi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umu'da...
Bir dü? müsün sen? Rüyalarymy hapseden Bende olan a?k’ty sana Neydi korkmana sebep? Tortulu bir a?k benimkisi! ! ! Buralarda sana tutsak Suçmu i?ledim sana? Bir kez olsun beni anla Kelimeler yetmedi anlamynda Ya?anmadan baharda Ne kadar anlamsyz bir veda Sev yada lütfen sev! ! Sevseydin! Olmazdy senin ?iirin Sensiz tutunamayan bu beden Bulut’lu gök yüzünde kyryk Yylgyn ve koca dü?leriyle Sana olan hasret bitsin Ya?ansyn bu a?k ba?akta Sonsuz ilk benimki’si Binlerce daha s,s,e,i,b… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut...
Bu sabah pencerendeyim Yorğun bedenim düşlerimle Bekliyorum yarım aşklarımı Aydınlık bir gün gelirsin belki Kusursuzu aramıyorum ben Ama bekliyorum gelmelerini Son durağında mahsumum Kopsun fırtınaların dön artık Gitmelerim yok artık benim Ağlayamam artık binler daha Seviyorsan sessiz gel bana Dayanamaz yoksa yüregim Penceremdeyim umudumla Konuşmuyorum kimselerle Dokunmuyorum yoklugunda Seviyorum seni her ğün daha Yılğınlığında sensizim Sevğisizim sokağında Gelmelerini bekliyorum Umutla durağında... Benim adım umut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutamam...
Gidiyorsun! ! ! Arkanda bıraktığın yanğın Seni sorgulamıyor gidişinde İçinde yeller var durulmuyor Seninle yaşıyor yokluğunda Gittin! ! ! Sorguluyor kendini? ? ? Doğru olan bir aşktı bu Yaşanmasada yüreklerde Ağlıyor icinden derince Seviyor... Yokluğunda seviyor seni Olsanda olmasanda Anlatamadıklarıyla Yaşanmayanlarıyla Ağlıyor... Gerceklere ağlıyor durağında Kusur yada seni aramıyor İcinde olan tebessümü arıyor Sevinçlerinle seninle ilk defa Aşık... Unutmaksa yaşanmışları Hatıra değildir koybolan yılları Unutulmamalıdır duyguları Seviyor derinden sürğünlerinde .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutma...
Gözlerim isli bahardan Sargılıyor duvarlar bedenimi Aradıgım huzur ve şefkatin Bakıyorum hasret kokusu zamana Sevdigim hatırla beni buralarda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzak Düş...
Unuttun sandıysan uzaklarında Buralarda baharı bekliyorum Senin yokuşunda dolu bu yürek Konuşursam ağlarım vakitsiz Gitmekse aşktan öte kaçışın Geldiğin yıllar olmalı baharda Bu serseri gönlüm vurğunsa sana Yılları boşa eskitmedi yüreklerimiz Duruydu yaşam yaşanmışlarıyla Anlamak isteyene zordu yaşanacaklar Sen kolayı seçtin kaçışınla uzaklara Unutmamı istedin sana varışımda Beklerim seni yarınlarda sevdiğim Yitmedi bu yürekte sevdaların babası Seni bekledi bir ömür emeleriyle Uzaksın düşlerimde korkularım bu yüzden unutamam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda...
Aksın göz yaşlarım Bırak beni aşkım bana Dokunsan ağlıyacak gibiyim Hatıra bırak bana gitmeden Seni bir ömür seveçegim Gözlerinde kalsada yüregim Şimdi gitmelisin BİTANEM... Seni seviyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda...3
Gidiyorsun uzaklara Şimdi ayaklarım yaya Gözlerim ıslak yollarda Her an seviyorum SENİ Her anı yaşıyorum aşkım Yoklugun ZOR sevdigim Seni cok özlüyorum... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|