![]() |
![]() |
#151 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönlünde Olanlar
Bazen bir zaman geriye dönüp, Ardına bakmadan çekip gidesin gelir. Kendince kendine kalasın yaşayasın istersin. Bazende bir anı anılar gelir aklına. Geçmişe dönmeyi ister, O zaman o günler geri gelmez, Zaman Bitmiştir...... Her zaman sen sen olursun. Ama seni sen kılanda, Seni senin gibi seven sevdiklerindir. İster çek git istersen kendine yaşa. İster seni seveni sevme. İstersen zaman geçsin. Hem vazgeç hem unut. Üstelik Hiç Sevilmediğinide Hisset...... Birgün gelir o günlerde seni bulur. İnsanoğlu neler yaşar. Akmaması için uğraşsanda gözlerin ağlar. Buna Gönlünde Olanlar sebep olur. Duygularına gözyaşların etki yapar. Zaman yine geçer ama, Bu sefer buna üzülemezsin. Çünkü gözyaşında kalanlar, Ömrümde Olanlardır.......
![]() |
#152 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül İsterdi
Büyük sevdalar uzun mücadelelerden geçer, Sabredersen kazanırsın sevgilerde. Yenilirsen küçülürsün, Gönül İsterdi Kaçıp Gitmeseydin.... Derin sevgiler güçlü duygulardan çıkar, Seversen dilediğince sevilirsin. Sevda oyun değil oynarsan kaybedersin, Gönül İsterdi Keşke Sevmeseydim..... Güzel insanlar davranışlarından anlaşılır, Dürüstsen mutluluğu ve yaşamayı hak edersin. Hayat sonsuz değil bir kere gelirsin, Gönül İsterdi Günahkar Ölmeseydin.....
![]() |
#153 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönüllüyüm
Ölürüm sevda uğruna, Senin adına yürürüm. Ölürüm senin yolunda, Bu canı heba etmeye Gönüllüyüm.... Sana kiltlendi gözlerim, Adını söyler sevgi sözcüklerim. Seni sevgide ebedi seçtim, Yemin olsun seni sevmeye Gönüllüyüm.... Duyki senden vazgeçemem, İnanki senden başka sevemem. Sen benim olsanda olmasanda, Seni senden çok yaşamaya Gönüllüyüm.... Duygularım beni eskiden beri tanır, Ölümsüz sevdaların tadıyım. Sevgim yıllara yorgunda olsa, Seninle yaşlanmaya Gönüllüyüm.... Ben tutkulu sevdaların kahramanıyım, Seni hayat yolunda yarım bırakmam. Sevgim sana sonsuz yaşamalısın, Seninle ölmeye Gönüllüyüm....
![]() |
#154 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum
Ne zaman nerede olsam, Seni hayel ediyorum hiç durmadan. Çaresiz olduğum tüm zamanlarda, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum..... Öyle sımsıcakken sen bana, Kelimeler yetmez seni anlatmaya. Seni ve herşeyini unutmak olur mu? Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum..... İçimde durmaz hüznüm yanımda sen yoksun. Gözlerime vurur ağlarım. Canımsın sevdiğimsin benim, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum...... Sensiz olsamda olmasamda, Ben gülsem yada ağlasamda, Sen benden geçsende geçmesende, Gözlerim Kapalı Seni Düşünüyorum......
![]() |
#155 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerime Bak Yüreğime İn
Kalbim heyecandan hızla hızla atıyor, Seni okşuyorum yüreğimde. Titrek ellerim kalbimde, Gönlümden söküp atamam seni. Duygularım var sana, Gözlerime Bak Yüreğime İn....... Bunu benden bekleme duygularım vazgeçmez senden, Gözlerim gördü kalpten sevdim seni. Canım sana ölür sevda için sarıl bana. Gözlerime Bak Yüreğime İn....... Sevgim huzurlu her gün büyüyor sana, Hüzünler yağıyor içime, Her yerime herşeye. Tüm sucaklığımla ağlıyorum sana. Dökülen gözyaşlarım var sana, Gözlerime Bak Yüreğime İn..... Bunu benden isteme düşüncelerim unutamaz seni. Gözlerim aşık oldu candan sevdim seni. Canım sana armağan sevgi için tut ellerimden. Gözlerime Bak Yüreğime İn.....
![]() |
#156 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarımda Üşümek
Seni düşünüyorum, Bir melodi sesinde. Seni hayel ediyorum, En güzel şarkının sözlerinde. Dalıp dalıp gitti gözlerim, İç içe giren bulutların arasına. Dalıp gittiğim yerleri göremeye biliyorum. Gözlerimin nemlendiğini hissede biliyorum. Artık gözbebeklerimde sular birikti. Ağlıyorum senin için..... Atamıyorum içimdeki hüznü, Vurur gözlerime sensizliğimin resmi. Hiç yaşadın mı? Çok severken yalnızlığı. Ne kadar zordur. Beni yaşatan duygularda varken sen, Severken sensizliğin gözyaşlarında üşüyen ben. Bedenim, Bir çöl kadar sıcak olsada, Sensizliği her yaşadığımda, Kalbim bir kutup kadar soğuk. Her sensizliğimde sana ağlarken, Gözyaşlarımda üşüyorum......
![]() |
#157 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güce Sahibim
Ah canım, Sana bağlanıyorum. Git gide. Gözlerim doluyor, Gözyaşlarım akmaya hazır, Ve ağlıyorum, İç çeke çeke. Titriyor dudaklarım. Susuyor dilim konuşamıyorum. Bilmiyorum? Nedense, Acıyor yüreğim, Sızlıyor kalbim. Bu sana sevgim olabilir mi? Yeniden mi? Açılıyor yoksa, Sevda yaralarım. Severken yarım kalmak, Beni çok korkutsada, Korkmak ve yarım kalmak uğruna, Sevmeye evet diyenlerdenim. Sevgim tertemiz günahsız sana. Karşılığı yoksada söyle bana. Sevipte sevilmemezlik, Ayıp değil'ki. Ama bilmeye hakkın varki, Ben seni, Allah'tan sonra çok sevecek, Güce Sahibim......
![]() |
#158 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Beyaz
Ben senin olmalıyım, Mevsim ilk bahar. Seni Seviyorum, Sevdamda kırmızı var...... Sen benim olmalısın, Mevsim yaz. Yüreğim sabır biraz, Bekle kaderinde yazı var..... Gözlerimden hüzün akıyor, Mevsim sonbahar. Yeniden yaşanıyor ah bu anılar, Dayan gözlerimde yaşım var..... Saçlarıma doluyor aklar, Mevsim kış. Üstüme yağıyor karlar, Geliyorum ellerimde gül beyaz var..... Seni bir gün unutmadım, Senden asla vazgeçmedim. Canım sevdiğim seni bekledim, Benimle Evlenirmisin?
![]() |
#159 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Çiçegim
Hasretinden yana yana yandı gönlüm, Seni özleye özleye kül oldu kalbim, Sensizlikten Gül Çiçegim eridim bittim, Yok oldum öldüm gittim yaşamıyorum. Gül Çiçegim döküldü yapraklarım soldu yüzüm, Hüzün sarmaşığı sardı beni yoksun, Yokluğunda küstüm sevinçlere gülemiyorum, Gözlerim bulut gözyaşlarım yağmur oldu, Sana ağlaya ağlaya kurudu gözyaşlarım, Sensiz çaresiz çöldeyim....
![]() |
#160 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güle Güle
Her gün yine seni yaşayacağım. Ama sen gittiğin yürekte çok mutlu ol. Her gece sana hüzünleneceğim. Ama sen akan bir gözyaşında yeniden gül. Ardından çok şeyler değişmeyecek bende. Ben yine aynı ben, Sen bende yine aynı sen olacaksın. Seni çıkarmayacağım bedenimden. Dudaklarım çok özleyecek dudaklarını. Gözlerim deli arayacak gözlerini. Duygularım bir selam bekleyecek senden. Beni hiç unutma bu bana yeter. Seninle yaşanan herşey bana en güzel hatıra. Söz dinlemez gözyaşlarım ağlamak yok deme. Sana süzülüyor yaşlarım,. Yep yeni sevdalarda yeniden aşık ol. Benden uzaklarda, Yep yeni sevdalarda yeniden hoşkal. Bir dilek tutuyorum sana, O masum yüzün ve dudaklar hep gülsün, Beni kendinde bul. Güle Güle Güle Güle......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|