![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unuttum Seni
Hayaline hergün sarılıp yattığım Gözlerini bal niyetine tattığım Saçlarını belik, belik yaptığım Çiğer parem, can kuşum Unuttum seni! .... Sabah güneşim, senin ile doğardı Gözlerim gökyüzüne, senin için bakardı Gözlerin dünyama, ışık saçardı Göz nurum, gönül kuşum Unuttum seni! .... Kalemim defterime hep seni yazardı Ayaklarım kopsada yine sana koşardı Dağ başında gül senin için açardı Çöl çiçeğim, uçan kuşum Unuttum seni! .... Unutmak neki, sildim tüm hayatımı Bu genç yaşımda, diktim mezar taşımı Cihanı aleme yazdım, sana olan aşkımı Yaşam kaynağım, ölüm kuşum Unuttum seni! .... Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzağımdasın -1-
Bir ateş var yüreğimde Benliğimi kavuran Alıp o bal gözlerine Beni rüyalara daldıran Hiç bırakmıyor beni Ne hayalimde, ne özümde Yazımda, elimde ve dahi sözümde Canımdan bir parçasın Koparmaya kıyamıyorum seni Seni yaşıyorum sensizlik içinde Canımdasın, kalbimdesin İnan her an aklımdasın Bir türlü ulaşamıyorum sana Canımın içinde can iken Bal gözlerine bakarken İpek saçlarını okşarken Ama sen yoksun Hayalin mutluluğum oldu Bal gözlerin huzurum Unutma bir tanem, sen canımsın Ama ama şu an uzağımdasın Ben çölde açan çiçek Suyum sensin Eğer gelmessen,,,, Hayatım bitecek Kuruyacağım yok olacağım Seni yaşarken sensizlik içinde Kurumuş, parçalanmış benliğim Sana muhtaç ve sevgine Unutma bal gözlüm Sen benim hayat suyum Yaşam kaynağımsın Morpheusum seni yaşıyorum Bütün benliğimle Ama yine şu an uzağımdasın Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Uzağımdasın
Dalından koparamadığım gonca gülüm Sen benliğimin içinde yalnızlığımdasın Bana sevda şarkısı söyleyen eşsiz bülbülüm Umudumu kıramıyorum, varlığımdasın Kah gülüyor hayalin gün batımında Ceylanını arayan avcının son atımında Gözlerinde okuduğum şiirin her satırında Hüzün dolu günlerimde, susadığımsın Ellerine uzanıp hiç tutamasamda Saçlarını koklayıp okşamasamda Gözlerine ömür boyu bakamasamda Hayalini kurduğum dünyanın ortasındasın Belki hiç gelmeyecek beklediğim gün Ruhumu saracak ömür boyu hüzün Sana yinede budur ilk ve son sözüm Yaşamımın kaynağısın, canımdaki cansın Hiç geçmesede sensiz bu kısa günler Morpheus ömrünün her anında seni özler Belki bir gün ansızın gelir diye bekler Senin için kurduğum hayalde, uzağımdasın Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Varmış
Takdiri ilahi ile geldim dünyaya Meğerse gelişimde bir sebep varmış Büyük bir şevkle içtim aşk şarabını Meğerse içişimde bir sebep varmış Aşık oldum bir kıza tevafuken Gece gündüz onu düşünüyorum mecburen Uyuyamaz oldum sevdasından Meğer sevdalanmamın bir sebebi varmış Bu dünyanın zevkini aldım Gönlümce yaşadım istediğimi yaptım Gönlümce güldüm, coştum, eğlendim Dünyada eğlenmemin bir sebebi varmış Sebebi şudur, dünya fani Bir insanoğlu olurmu kani Sende öleceksin her insan gibi Bu dünyanında bir sonu varmış Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasız
Gündüz hayalimde gece düşümde Beni bu sevdaya attın vefasız Cennet gibi diye cehennem ateşinde Kurumuş odun gibi, yaktın vefasız Kalbin başka söyler dilin bir başka O yalanların beni düşürdü aşka Öyle güzelsinki doyamıyorum sana İçmeden sarhoş, ettin vefasız Sözlerinle beni bağladın kendine Söyle nasıl dayanayım hasretine İsyan eder oldum artık kaderime Beni bir serseri, yaptın vefasız Hasretinle beni sürdün aknaraya Sevilmek nasıl bir duygu anlatsana Morpheus seni kalpten sevdi ama Sen beni hiç, sevemedin vefasız Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasız1
Sevgilin aklına geldiği zaman Dumanlı dağlara bakarak ağlama Bir selam dahi göndermiyorsa Boşver de gitsin, sen üzülme Seviyorum diye sakın utanma Aşk karşılıklıdır bunu unutma Seni eğer başkasıyla aldatıyorsa Bir zalime gönül vermişim dersin Sana sorarlarsa bu aşk nasıldı diye İyiydi de acın bilinmesin Ne kadar büyük derdin olsada İyi görün düşmanların anlamasın Morpheusum unutma sende seversin Bir ömür boyu yolunu beklersin Seni değil başkasını severse Soranlara ne yapalım vefasızmış dersin Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlık
Sana bu satırları Gecenin ıssız karanlığında yazıyorum Gökyüzünde yıldızlar Etrafa ışık saçmaz oldu Kalbimi aydınlatan güneş Sen yoksun diye doğmaz oldu Dışarda rüzgar esiyor Seni, kokunu ve sevgini Alıp götürüyor benden Ulaşamıyorum, Tutmak istiyorum, tutamıyorum Ellerimden bir kuş misali Uçup gidiyorsun göklere Kayboluyorsun Gecenin ıssız karanlığında Gözlerimde toplanan Ve bu kahrolası gecenin Ayazında, Toprağa düşen gözyaşlarımı Göremiyorsun. Göremiyorsun, Arkanda nasıl bir kalp bıraktığını Parçalanmış, Yıkılmış, Mahvolmuş. Ay bile küsmüş artık Aydınlatmıyor *******imi Sen yoksun ya herkes bana dargın Her şey bana kırgın Üşüyorum. Kollarım sarıyor sensiz *******i Avunamıyorum, ısınamıyorum Beni ısıtabilecek Bir yarimde yok artık Bilinmez yerlere gitti Gecenin ıssız karanlığında Beni karanlıklarda bırakıp gitti Yasak sevdalar denizinde Teknesiz, sandalsız Bırakıp gitti Gecenin ıssız karanlığında Karanlıklarda bırakıp Yeni umutlara, Yeni aşklara, kanat açarak gitti. Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Yavaş Yavaş
Selvi boyuna kurban olduğum Bekletme yolları gel yavaş yavaş Yalnız şunu bilki sana vurgunum Akan gözyaşlarımı sil yavaş yavaş Senden uzaklarda hep böyleyim Yeterki iste hemen öleyim Kız senin için canım vereyim Sende artık beni sev yavaş yavaş Senden haber alamadım bak yine Bir kabus gibi çöktün gönlüme Senin yokluğunu anlatamıyorum kalbime Aartık şu aklbime gir yavaş yavaş Bir haber göndersen dağları düz ederim Ferhat misali kayaları delerim Sen sevmesende ben yine seni severim Sende artık morpheusu sev yavaş yavaş Mustafa Yiğit (Morpheus) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|