![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1892
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gülsene Gül
Yaprakların neden soluk gül Kalbin niye konuşmaz cevap vermez gül Kırdılar mı seni niye gözünden yaş akmaz İçinde yoğun aşk var rengi yüzüne vurmuş gülsene gül Dalların bugün incelmiş Sevgiden yoksun mu kaldın Bir bardak su versem sana benim için yeşerirmisin Boynun eğik durmasın Kalbin üzülmesin Toprakta dimdik dur ki Aşıklar sana bakınca ağlamasın Gülçin Şahin
|
|
|
|
#2 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gülüm
Lavın içine düştüm yanıyorum İçim kırmızı dışım koruyan beden Işık saçıyorum kırmızı Yakıyorum etrafı çevremi be gülüm Kırmızı çağrıştırıyor yangını Çevresine kıvılcımlarını saçıyor Duman duman tütüyor içim Söndürmeli bu seli bu ateş Yaktı beni kırmızı ateş Bağrımda duruyor Çevremde kül gibi korlanıyor Sulayın beni söndürün içimdeki bülbülleri Aşka bıraksın bu lav beni Yaksın kavursun kül etsin gözlerin Lavın içine düşelim be gülüm Kemiklerimiz erisin gözlerimiz görmesin Birbirimizi böyle severken be gülüm. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#3 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Gülün Gizemi
Heyecanlıyım kalbim atıyor Mavi gözlere takıldım titriyorum Gözlerinin mavisinde uçuyorum gökyüzüne El çırpıyor kanatlarım duramıyorum yerimde Uçuyorum uçuyorum Atıma bindim hayal görüyorum Okyanusların üzerinden geçerken,mavi gözlere gül takıyorum Sarı,kırmızı,pembe hepsi başka güzel Seviyorum gülleri hepsi içimde Kimisi ağlıyor,kimisi gülüyor,kimisi yaslı duruyor Neden bu kadar etkiliyor beni gül Çünkü ismim onunla başlıyor Sanki beni anlatıyor içimdeki gizemi Almak isterdim gerçekten sevenden İçime girmesini benim olmasını,kıskanmasını Gözlerimin içine bakıp,ağlayıp, dizlerimde uyumasını. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#4 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Güneş
Sanki bugün ruhumda ışık var Saçıyor etrafa ışınlarını Dolduruyor hepsi etrafa Aydınlatıyor beni..... Aydınlıktayım bugün Güneş gibi parlıyorum Neşeme neşe katın bugün Mutluluk benimle bugün Açılsın camlar yaz geldi Açılsın gönüller aşk geldi Açılsın mevsimler Gülçin geldi Açılsın kapılar dünyaya Adı mutluluk soyadı kalp geldi. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#5 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Güzel
Sarı saçlarını boynuma dola güzel Aşk şarabından bu akşam iç güzel Dudakların gül olsun öpücükler ver bir tutam güzel Saçlarını boynuna dola güzel Maniler yaz benim için vefasız güzel Kara gözlerinin içine düştüm bu okyanustan kurtar güzel Gidiyorum gurbete Gözümden yaş akıyor güzel Memleketimin kirazlarını özledim için için yanıyorum güzel Buluşalım seninle cennetde Yeşereyim gönül köşkünde Elime yüzüme nur ver Bende mutluluğu bulayım güzel Gülçin Şahin
|
|
|
|
#6 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Güzel Hayat
Sabahları gökyüzü neden bu kadar temiz olur Neden bu kadar toprak güzel kokar Neden içim sevinç,ürpertiyle dolar Sensin yüce allahım tabiatı,insanı yaratan Sensin toprağa kokuyu veren,hayatımızı bağışlayan Bugün içindeyiz yaşamın Mutluluk yaratmak,sıkıntıya düşmek elimizde Neden bu kadar karamsar insanoğlu Neden mutluluğu aramaz elleri Neden hep bir çukurdadır çıkmaz derinden Neden hep bir sorun yaratır kendini aşamaz Hayatımız güzel değerini bilmeliyiz Açılmalıyız okyanuslara yaşamayı öğrenmeliyiz Hep ileri kulaç atıp geriye dönmemeliyiz Hayatımız ışık dolu onu bilip ona göre yaşamalıyız. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#7 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Halka
Gözyaşlarım akıyor çeşmelerden Yüce allahım biraz sabır,ümit ver Gözlerim yandı ateşten bir alev olup,yüreğimi yardı Ellerim sevgisiz,gözyaşlarım ırmakları doldurdu Kalbimi açtım ışıltılı aşklara Doluyor kalbim bir başka Dudaklarımda hasret şarkısı Elimde gitarımla meşk ediyorum bir başka Elimde kaldı yazık son mektup Açtım okudum okudum sonunu bulamadım Ağlarken içime sanki bir ışık düştü Gözlerim daha derin,alev alev baktı Yüzüm daha aydınlık,dünyam renklendi Elimdeki yüzüğe öyle bir baktım ki Acaba gerçek sevgi,aşk içindemi diye düşündüm Ama aşk halkada değil İçde ruhda,içdeki bahçede,filizlenen tomurcukta Gözyaşlarının gizeminde,içine vurulan halkada. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#8 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Hasret
Bekliyorum seni her an Arzu duyuyorum o sıcak bakışlarına Tat vermiyor hiçbir şey bana Seni beklerken bu yollarda Kalbimin derinliğindesin Beklenen bir ışıksın Gel doğ içime her an Gel gözyaşı seli ol Akan çeşme ol Doldur beni sıcaklığınla Rüya alemine götür Ne kadar çok sevdiğini söyle. Gülçin Şahin
|
|
|
|
#9 |
|
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
Hastane Koridorları
Kalabalık ortamdayım Girdim bir kapıdan hastaneye Nefes alamadım yıprandım Kalabalıktan başım döndü İnsanlar yığın yığın Üst üste birbirini ezmekte Kimisi kavga eder kimisi güler Oturur balkonlarda çay içerler Hayatın gerçek yüzünü gösterir bize koridorlar Yan komşumuz Hatçe Teyzeyi aldım Yürüyemez yazık ayakları titrek Elinde bastonu Cemali yok dolaşacak Bana dayanmış uçacak O koridorlardan girip çıkıyoruz O cama bakıyor o filmi çektiriyor sıra veren bile yok Nedir bu insanların çilesi Yaşlıların gençlerin çocukların çekisi Herkes oluşturmuş bir sıra kuyrukta Bilgisayara giriyor herkes Hükümet ısrarda Para olan var olmayan var Fakir ortada Hastalar dolaşıyor meydanda Sırılsıklam olmuş çamaşırları yatakda Bir gün bizde yaşlanacağız Kim tutacak elimizi kim tutacak getirecek bu koridorlara Kim bakacak bize kim çamaşırlarımızı değiştirecek Kim güleryüz gösterecek bu devirde Saygı sevgi yok olmuş her yerde Bakacak mı bizden olanlar Yoksa bırakıp kaçacaklar mı bu pencereden. Gülçin Şahin
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|