![]() |
![]() |
#1611 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdalar Böyle Başlar
Önce dünyama sesin girdi özlemli, kısık Bir mutluluk muştusu gibi ta uzaklardan Çok sonrası öptüğüm o gül dudaklarından Önce sesindi çağıran beni gür ve aydınlık Önce küçük ellerin kondu avuçlarıma Yolunu şaşırmış bir kuş gibi, ürkek Alıştım herşeyine, her yerine giderek Saplandın iğnelerce parmak uçlarıma Önce bir akşamdı gelen seninle dopdolu İnanılmaz, doyulmaz, anlatılmaz, kanılmaz Bir akşamdı sevgiden, apaydınlık, bembeyaz Bir akşamdı, alev alev istekli, duygulu Herşey gerçekti, öylesine güzel, yalansız Ağladım sensiz geçen ve geçecek günlere Sende olumsuzluğun çagrısını duydum önce Sonra tutuşup, yandım ben, sevdalandım apansız
![]() |
#1612 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DUDAK PAYI
Çay bardaginda birakilan dudak payi kadar bile uzak kalamam gözlerine Yakin olsun isterim ellerime ellerin yanindaki beton binaya yaslanmasi gibi köhne bir evin Seni bir çivi gibi çaktim çünkü beynime ve toplayip bütün kerpetenleri attim denize
![]() |
#1613 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ADIMLA NASIL BERABERSEM
hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin bir dakika bile cikmiyorsun aklimdan kosar gibi yuruyusun karanlikta bir isik gibi aydinlik gulusun hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin uzak uzak yildizlarla cevrilmis kainatin karanlik bosluklarinda akip giderken zaman adimla nasil berabersem oylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gonlumuz mutluluga inanmis olmanin gururuyla rahat koltugumuzun altinda birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman her olumuyle ayni sartlar altinda kismet olmiyan gercekleri gormenin aydinligi alinlarimizda hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin sen bana kalbim kadar elim kadar yakinsin.
![]() |
#1614 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() AHH SU GITMELER
Bazen koşa koşa Hatta içindeki heyecan, sevinçle Ayaklar yerden kesilircesine, Kanatlanıp uçar gidersin. Gidilecek yoldaki güzellikleri, Yaşanılacak mutlulukları bilir, gidersin. Ama, maalesef ki bazen de… Hani ayakları geri geri gider ya insanın… Defalarca dönüp arkana bakarsın Bu mutluluk bırakılır mı dersin Dünya dönmese, zaman dursa Böylece kalsam Doymadım, doyamadım… Daha yaşanılacak onca güzellik varken Bu gidiş niye der; isyan edersin Nafile, gidersin… Gidersin ama, Giden sadece bedendir Ruhun kalır oracıkta Geride kalanların, her dara düştüklerinde, Bir umut ışığı yakacaktır Karanlık *******ini aydınlatacaktır zaman zaman Yaşanılacak yarınlara inat savaş başlamıştır İçindeki umutla savaşır dönüş için. Her gidişin bir dönüşü vardır elbet Gidilen yol bir avuç kara toprak olmazsa… Beden de dönecektir ruhuna Doyasıya umutlarını, gülüşlerini yaşamak, Yarım kalan mutluluğu tamamlamak için.
![]() |
#1615 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Sadece Ben Sevmeliyim Seni
Sadece ben uyanmalıyım yaz *******ininin sabahında.. Ben uyuyakalmalıyım tatlı anılarını dinlerken.. Delice vuruldugun gözlerin icin nefes almayım sadece Rüzgarda dagılan saclarını sadece ben düzeltmeliyim.. Ben bilmeliyim dudaklarındaki ıslak öpücükleri atesini Ve sadece ben silmeliyim gözbebeklerindeki gözyaslarını.. Ve sadece ben sevmeliyim seni delicesine.. Senin sevmenin bedeli Cehennemde sunulsa bana.. Ben sadece senin için ölmeliyim..
![]() |
#1616 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() SANA GEC KALDIM
ben gece yarısıyım sen sabahın ilk saatleri ne zaman uzansam sana hep kaybolurum sen ise; çoktan geçmişsin beni.. GONUL GOK
![]() |
#1617 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() SEN ,BEN.BIZ
Üç beş sayfa koydum masaya Birde kalem aldım elime Bir sayfa benim, bir sayfa senin Son sayfada bizimdi Beni bir satırda anlattım Seni bir sayfada Bizim sayfamız boş kaldı Kalemden kıskandım, kağıttan kıskandım Bizi kendimize sakladım O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım
![]() |
#1618 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle
Caddelerin en kalabalık anlarını yaşadığı bir saat de karşılaşacağız senle yine. Hani o, her zaman geçtiğimiz “Kuş uçmazlar kervan geçmezler” misali olan, o tenha sokağımızda. Delice kıskanıp gözlerden kaçırdığım ve doyamadığım senle yalnızlığın, ayrılmadan yaşanan son perdelerinde. Gözlerine takılıp kalacağım yine eskisi gibi... Biliyorum alev alev yakacaklar yine beni. Kalbim seni ilk tanıdığım günkü gibi çarpacak tüylerim diken diken olacak ürpereceğim. Beynime bir ateş yükselecek, nefesim kesilecek yine ve belki de öleceğim.... Sonra ellerini hatırlayacağım. Bir zamanlar öpmeye doyamadığım kaybetmekten korkup da bırakamadığım ellerini.. Üzüleceğim kahrolacağım seni tekrar gördüğüme belki de. Hele ellerinde gördüğüm o yabancıdan sonra... Ölmek isteyeceğim, seni tanıdığım güne lanetler okuyacağım bilmem kaç kere. Ama hiç bir şey seni bana geri getirmeyecek biliyorum. Ellerini tutamayacağım, gözlerine doyasıya bakamayacağım ve dünyayı unutamayacağım seninle bir daha.... Bir zaman sonra bir haber alacağım senden, evleneceksin o hiç tanımadığın yabancıyla. Seni benim kadar sevmeyecek, uğrunda hayata, ölüme boş veremeyecek bir yabancıyla.. Bir kez daha yıkacaksın hayatımı ve dünyamı. Acımasızca öldüreceksin, son bir hançer daha saplanacak kalbime belki de o güzel ellerinden.
![]() |
#1619 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() gÜzel GÖzlerİnle BuluŞsam GÜneŞİ
Yakami Birakmaz Artik O GÖzlerİn AteŞİ Sen OlmadiĞinda Yanimda Şarkilar Çok BoŞ Çok Anlamsiz Kararsiz Yapilan TÜm Eylemler Fİkİrler Ve Mantik Hep Arka Planda Bİrtanem Senle Bİrlİkteyken AŞkimdir Benİ Var Eden YokluĞunsa Mahveden Bİr HÜzÜndÜr İÇİme Ansizin ÇÖkÜveren Senİ Özlemek Canima Tak Ettİ Bİrtanem Özlemek, İzlemek, Yollarini GÖzlemek Hep SeveceĞİm Senİ ÖmrÜmÜn Sonuna Dek... YaŞamak İstİyorum Hep Senİ Severek DÜŞlerİnle Yetİnmek Bana Yetmİyor GeÇmİyor Zaman O Zaman Kalbİmİzİn Beraber Çarpmasi Atmasi Senİn İÇİn YÜreĞİmİn İÇİndekİ En GÜzel Duygular Senİndİr Hep Bİrtanem Senden BaŞkasini Sevemem Deyemem BaŞka Bİr Ele Senİ Sevİyorum Sende Benİ Öyle Ayrilmayalim Bİrdaha Sevelİm Hayatimizin Sonuna Kadar ÇÜnkÜ Her Ayrilikta Senİ Beklemek Ver YaŞam Bİter ÖmÜr Bİter Ama Sevmek HİÇ Bİtmez Hayatin GerÇeklerİ YaŞamayan Bİlemez Hayatin En GerÇeĞİ Senİ Sevİyorum Sevgİlİm Ve Bu GerÇeĞİ Kalbİmİn Her Yerİnde Hİssederİm. Senİ Özlemek Canima Tak Ettİ Bİrtanem Özlemek, İzlemek, Yollarini GÖzlemek Hep SeveceĞİm Senİ ÖmrÜmÜn Sonuna Dek...
![]() |
#1620 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() YASAK ASK
Bilmezdim böylesine uzun olduğunu *******in Umutsuz günlerin hüznünü duymamıştım hiç Uykumu böleceğini bu mutsuz düşüncelerin Bilmezdim sevda nedir tatmamıştım hiç Kederlerin en insafsızı benimle şimdi Suskunluğum öylesine ölümden zor ki... Çağırsan en uzak iklimlerden koşup geleceğim Bir gülüşün dünyamı aydınlatacak en azından Ve kucak açacağım en güzeline mutlulukların Bir duysam aşkımı gözlerinden, dudaklarından... Oysa sen de ben gibi mahzunsun biliyorum Biliyorum yasak aşkımız bizi böyle susturan Ne olur artık yeter bu idamlık hasretimiz Bin yıl seveceğim bir umut versen inan...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|