![]() |
![]() |
#1641 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamin teki arkadasini aramis, yahu benim papaganin hic sesi solugu cikmiyo bugünlerde acaba ne yapsam demis, arkadasi benim bi fikrim var, benim disi papagini seninkinin yanina koyalim bi güzel benimkini s... ozaman seninkinin sesi nasil cikar demis ama bunun karsiliginda 100lira alirim demis adam kabul etmis disi papagani kafese koymuslar iki papaganda da ses yok arkadasi demis acaba üstlerini kapatsak yaparlarmi demis digeri peki bi deniyelim demis kafesin üstünü bi örtüyle kapatmislar bes dakka sonra kafesten acayip sesler cikmis adam demis bunlar dögüsüyolar galiba örtüyü acmislar erkek papagan seslenmis kapat ulan kapat 100lira miz bosuna gitmesin birakta rahatca bi s..... demis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temelle dursun hergün ise giderken ormandan gecmeleri lazimmis, ama ormanda hergün bunlari s... icin bekleyen bi ayi varmis, dursun herseferinde agica cikar kurtulurmus temel yerde kaldigi icin ayi sürekli temeli s.... birgün bunlar yine ise giderken temel gözaciklik yaparak dursunu iterek agaca tirmanmis dursun yerde kalmis ayi bunlara yaklasmis yahu demis herseferinde yerdekini s.... bugünde agactakini s.... demis..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri çok sapıkmış önüne geleni si.......yormuş.bir gün bir ses duymuş"bir daha si......sen seni cehenneme yollarım " âdam" allahım beni affet şeytana uydum"demiş bu iki kere tekrarlanmış.aradan 6 ay geçmiş.kapıya bir köpek gelmiş. onuda si.....miş.yine ses gelmiş adam allahım seytana uydum demiş.kenardan şeytan görünmüş.ulan .mına koduğum zikip zikip ne üstüme atıyon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamin biri basur olmus doktara gitmis ve krem tedavisine baslamis evdede krem tedavisine devam etmesini soylemis adama evde karisina kremi surdururken `hanim sesin ellerin nerde `demis kadin da `bir elimle suruyorum bir elimde senin belinde ` demis adam da`ee doktorun iki elide belimdeydi kremi neyle suruyordu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri arkadaşları ile geziye çıkmış gezi sırasında konuşan bir papağana rastlamış.Hemen o papağanı satın almış ve ülkesine ailesinin yanına uçakla dönmeye karar vermiş ve uçağa binmiş.Uçakta papağan hostesi çağırmış,hostes gelip bi isteğiniz varmı demiş papağanda yok ****lik olsun diye çağırdım demiş.Ve bu böyle birkaç kere devam etmiş.Yapılan bu hareketler arabın hoşuna gitmiş ve bu sefer arab hostesi çağırmış ve hostes yine gelmiş bir isteğiniz var mı demiş.Arab ta yok ****lik olsun diye çağırdım demiş.Hostes artık dayanamamış ve pilota söylemiş.Pilotta araplardan nefret edermiş ve demişki ikisinide uçaktan atın.Neyse ikisinide atmışlar. Arap hızla aşağı düşerken papağan yavaş yavaş uçarak iniyormuş.Papağan araba sormuş sen uçmayı bilmiyormusun demiş o da bilmiyorum demiş.Papağan:peki uçmayı bilmiyorsun uçakta neden ****lik yapıyorsun demiş..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() köyün birinde kurnaz kızın biri ben ıkı tane s.. olan adamla evlenecem demiş.Gencin biri daha kurnaz çıkmış benımkı ıkı tane demiş.Neyse bunlar evlenmişler gerdege girmişler kız bakmıs bır tane var.sormuş hanı iki taneydı dıye?damat demiş ki birini imama ödünç verdim.neyse damat bır haftalıgına sehre gıtmıs gelının canı s.. istemış aklına gelmıs kı bzım adamınkının tekı imamdaydı.imam bızım kurnaz gelını halletmıs.damat evıne gelmıs gelın çok bılmıs bı sekılde aman herıf sen ne kadarda aptalsın iyisini imama verdın kotusunu sen mı aldın demişş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gün temel ile dursun bir eve hırsızlık yapmaya girerler bunlar eşyaları çalıp tam kaçarken ev sahibi uyanır ve ulan o. çocukları kaçmayın der bunun üzerine temel:ula dursun beni tanıdılar sen kaç demiş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasabanın tekinde bir adam, her gün çalıstığı yerin karşısındaki restoranta gidip çatalla kaşığı koklayıp o günkü menüyü biliyomuş.
Garsonlar bir süre sonra bu duruma gıcık olmuşlar ve sinirlenip bir gün çatalla kaşığı, o kasabada oturan Leyla Hanım%ın vajınasına sokmuşlar(menu%yü bilemesin diye). Ertesi gün adam deli gibi yine koklamış ve garsonu yanına çağırıp sormuş: "Leyla Hanım burda mı çalışıyor?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel birgün otel arıyor ve ensonunda kendisine göre bi otel buluyor herşeyi halledior odasına çıkıyor temel odasına çıkar çıkmasz uyuyor kalktıktan sonra temelin tuvaleti gelior otelde tuvaletler arzalıymış o saattede temel torbaya zıçıyor pencereden atarken tavana yapışıyor sonra otelin hizmetkarı geliyor yukardaki pisligi temizle sana ne kadar para istersen veriiim diyor hizmetkarın cevabı şu oluyor abi sen oraya zıçmayı nasıl başardıgını söyle ben sana nekadar isrtersen veriim dior ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() padısahın bırı bır gun derkı cuma namazına gıtmeyen herkesı asacam oda bıkısı gıtmez bulup getırıler son ıstegını sorarlar oda derkı padısahın kızını bıkere sıkecem yoksa vezirin kızını sıkecem padısah hemen kıvırır yaw bwn senı sankı cuma namazınada gormus gıbıyım ordan vezir atlar gbisinin .mına koyuyum yanında kıldı ya la namazı
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|