![]() |
![]() |
#1641 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben seni sensiz günlerde sevdim
İçimde sonbaharlardan bir yığın yaprak Ben seni sensiz günlerde sevdim Soğuk kış *******inde ağlayarak Uzun uzun, bir destan gibi Kazıdım yüreğime seni Yokluğunda, her satırında Yanımdaymışsın gibi Seni okuyarak sevdim seni Bir kibrit olsa ellerimde Yakarım ucundan yüreğimi Sen gelip söndürmedikçe Kora çeviririm sinemi Kül olmuş savrulurken yüreğim Bir kalbim olmadan severim seni Ben seni sensiz günlerde sevdim Adını sayıklayarak uyandım Güneşsiz şafaklara. Şimdi baş başayım bitişimle Kurbanım bir hastalığın ellerine Seni sevmeyi hiç unutmadım Ölüm beni çağırırken bile.
![]() |
#1642 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim
Tüm herkese kanat geren yüreğinin sesini Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her seyin ustunde tutan sevdini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmalı,benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupdurulugunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni... Denize bakıyorum gözlerini hatırlıyorum, Mesajlarına bakıyorum sözlerini hatırlıyorum, Akşamları bana yaptığın nazlarını hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum. Telefondaki o ilk gülüşünü hatırlıyorum, Yanıma oturduğunda hep beni süzüşünü hatırlıyorum, Her gece düşümdeki o öpüşünü hatırlıyorum, Sen hiç aklımdan çıkmıyorsun ki karadutum...
![]() |
#1643 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zaman düşsem İtalyan çukuru misali girdaba
ellerini arıyorum uzanacak; beni kurtaracak ama hangi iklim hangi neden engelliyor bilmiyorum sen yoksun . İzmir’in güneşiymişsin gibi sevdim seni oysa yoklukların şehrinde içimize umut veren denizi bir de yeşil gözlerini düşledim olmayacak dualara amin derken balıkçı barınaklarında öptüm seni gizlice kimseler görmeden parkların en kuytu köşelerinde saçlarını okşadım ben sevgi nedir diye sorsalar seni söyledim seni anlatım içimdeki kuşkulara seni dinlettim susan kuşlara adını ezberlettim sokaktaki çocuklara yalan demenden korktum içimdeki volkana sensizliğe hazırladım kendimi sen olmadan da sevebileceğime inandırdım kendimi seni yaşadım seni dilendim yaşamı sana adadım ben seni çok sevdim İzmir gözlüm.
![]() |
#1644 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben seni sevdim mi? Sevdim, kime ne
Tuttum, ta içime oturttum seni Aldım, okşadım saçlarını, öptüm İçtim yudum yudum güzelliğini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi özlemlerin en korkuncu Çıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Aşk değil, hiç doymayan bir şeydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim doğrusu Sevdikçe tamamlandım, bütünlendim Biri vardı ağlayan; *******ce Biri vardı sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim, en büyük En solmayan güller açtı içimde Ömrümü değerli kılan bir şeydin Sen benim bozbulanık gençliğimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, öyle ya Bir çizgiye vardım seninle beraber Ve bir gün orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni?
![]() |
#1645 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben seni severdim
Ve canım yanardı Ben seni severdim İçim kan ağlardı Ben sana yanardım Günlerim yanardı Hiç yaşanmazlardı Seni sevdiğim her mevsim acı sonbahardı Ben severdim seni Kanardı gözlerim Yanardı canım Yine de severlerdi Ben 'seni seviyorum' derdim eskiden Şimdi ne demeli bu yorgun beden Şimdi nefretlere mi sürmeliyim sevdamı Beddualar mı yakıştımalı adının yanına Olmadı, olmuyor Ben seni severdim Kıyamam ki.....
![]() |
#1646 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerin elimde
Ne yeminler etmiştin Ne sözler vermiştin Sanma ki ben senin ardından ağlar Sanma ki unutamaz arkandan koşar Ben seni unuttum Kara Toprağa koydum…
![]() |
#1647 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaktım çocukluğumun
hapishanelerini Gardıyanlar öldü Kendi hapishanemi yarattım İçinde cennetten avlularım vardı Sen gelince yıkıldı duvarlarım Üşüyorum Cennetimde ise yoksun Olmazsın Olmaz Biliyorum Eşkiya vurdu kendini Ömür boyu hapisti Mütemadiyen Başkalarınıda vurdu Cenneti için Ben seni vuramam Kendimi vurmam Cennetimle Cehennemim Düz bir ova sanki Hayat çizgileri oluşturmuyor Sınıyor bazen Sen gelince yıkıldı duvarlarım Üşüyorum Ben seni vuramam.......
![]() |
#1648 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuştuğun başka yaptığın başka
Gündelik yaşarsın saygın yok aşka Ben ekmek peşinde sense matuşka Ben seninle bir olamam efendi Sen camiden kiliseye gidersin Çıkarına ne halt varsa edersin Cepheyi bilmezsin erdende ersin Ben seninle bir olamam efendi Senin çakallarla etrafın dolu Bense yaradanın bir garip kulu Benim tarlam kuru senin ki sulu Ben seninle bir olamam efendi Sen doydukça yine yine istersin Aldıkça dahası yokmudur dersin Sanki mezarına götüreceksin Ben seninle bir olamam efendi Bukalemun gibi her rengin vardır Sana helal olan bana haramdır Sende ki metrestir bende ki yardır Ben seninle bir olamam efendi Sen hortum seversin hilen bir sürü Ödenek denilen sana örtülü Lisanın hindice hep gulu gulu Ben seninle bir olamam efendi Sen selamı allah için vermezsin Bedavadan hiç kimseyi sevmezsin İşini bilirsin işi evmezsin Ben seninle bir olamam efendi İçin volkan gibi taşmaya hazır Sağını solunu yakmaya hazır Senin suç ortağın vekili nazır Ben seninle bir olamam efendi Sen kale gibisin nedir ki duvar Arkanda kocaman bir devletin var Zalimliğin arşta merhametin dar Ben seninle bir olamam efendi Benim onurum var yere tükürmem Kellemi alsalar tükürsem silmem Lügatımda yazmaz riyayı bilmem Ben seninle bir olamam efendi Bana ters düşendir sendeki ahlak Doğru bir işin yok her şeyin ilhak Sende hırsızlık var bende hukuk hak Ben seninle bir olamam efendi Ben düşeni tutan sende vuransın Ben gönül yapanım sense kıransın Sen bu güzellikten anlamayansın Ben seninle bir olamam efendi Gün gelir seninde canın yol alır Bedenin bir taşta kefenle kalır Belki tabutuna bayrak sarılır Ben seninle bir olamam efendi
![]() |
#1649 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben senleyken topraktım mevsımıne gore bıtkı veren
ve sen benım yağmurumdun bıtkılerıme omur veren senın yoklugundayken sımdı ben sensızken toprak yerıne tas oldum ben tasken hapıse duvar oluye mezar vede musalla tası ben sensızken bu simdilerde ne verimim kaldı nede takadım iste yollarına tas olayım yollar deyipte basıp gecme kı yollardır hasretınle gozyasımla bakakaldıgım yollardır senı benden ayıran ve sana kavusturan yollardır anamın bana hasret dolu mektubu ve benım yara olan sızım yollardır agıtlarım,dualarım ve de beddualarım yollardır gurbete goturen ve gurbet denılen sey hasretımdır sana olan sevgilim
![]() |
#1650 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz ben canım
desenleri solup gitmiş bir halıyım Sensiz ben gülüm çiçek açmayan bir ağacın dalıyım Sensiz ben aşkım ordan oraya sürüklenen bir çalıyım Ben sensiz birtânem kesmeyen körelmiş bir bıçağım Ben sensiz nartânem paramparça olmuş bir ağım Ben sensiz nurtânem yerle bir olmuş koca bir dağım Ben sensiz sevgilim bir hiçim İçin için kor gibi hep yanar içim (4 Ekim 2006/ İstanbul)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|