![]() |
![]() |
#1661 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bi gün akıl hastanesinde doktorlar hastaların durumlarını kontrol etmek için duvara bi otobüs resmi çizmişler ve onları bu otobüsle gezmeye götüreceklerini söylemişler delilerin hepsi otobüse atlamış fakat bi tanesi binmemiş. Doktorlar umutlu sormuşlar sen neden binmedin?
deli cevap vermiş: Otobüs doldu ben taksiye gelcem!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() adamın bırı oyrendıyı az bucuk ıngılızceyle sevgılısıne der kı:sevıyorum your eyes,cunku onlar very nıce,ne olur bırkerecık look at me sonra dont for get me ,kalbım tık tak,for you,because ;I LOVE SENI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın göğsünden rahatsızmış ve bir röntgen mütehassısına gitmiş. Doktor __soyunun lütfen....demiş. Kadın : Beyefendi ben utanırım ışıkları kapatabilir misiniz acaba? diye sormuş. Neyse doktor ışıkları kapatmış beş dakika sonra kadın sormuş: Doktor bey elbiselerimi nereye koyayım? Benimkilerin üzerine....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel birgün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye sormuşlar. -Temel: "Kaynanamı gömdük."diye cevap vermiş. - Kahvedekiler: "İyi de bu halin ne?" -Temel: "Biraz direndi de."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelin arkadasi Cevat Amerikaya vize alir ve gemiyle gelir New York%a... yillar gecer artik Cevatta bir Amerikali olur burnu havalarda benden iyisi yok edalarinda takilir... Bu arada Cevat dogru duzgun bir is bulamadigindan garsonluk yapar bir restorantta... Temelde turist vizesi alarak gelir cani arkadasi Cevatin yanina Temel:"Uyyyy Cavat ben celdum taa bizum oralardan senu cormiye da" Cevat: "oOh my god! Temeul cok isim vardurda ne istiyursun.. biseiyler yede go da" Temel: "o zaman ben bir COCA-COLA(turkce okunusu) alayum" demis Cevat (gulerek) "Temeul onun adu coca-cola deguldur KOKA- KOLAdur da burda Cler K okuniyda"...Temel: "Haaa oylemi o zaman senun adunda Cavat degulda KAVAT mi okunuyur da??" =)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hoca bir gün camüde vaaz veririken arkadan k bir bayan sormuş hocam bir mihendisle yatsak cezası kaç senedir hoca cvp vermiş 3senedir ya avukatla yatsak 4 senedir ya doktorla yatsak 5 senedir peki hocam hocayla yatsak kaç senedir hoca (gülerek)seni gidi seni sen cennete gitmek istiyorsun galiba....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hoca bir gün camüde vaaz veririken arkadan k bir bayan sormuş hocam bir mihendisle yatsak cezası kaç senedir hoca cvp vermiş 3senedir ya avukatla yatsak 4 senedir ya doktorla yatsak 5 senedir peki hocam hocayla yatsak kaç senedir hoca (gülerek)seni gidi seni sen cennete gitmek istiyorsun galiba........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir stajyer doğum doktoru bir gün bir doğuma girmiş. daha sonra yanındaki uzman doktorun yardımıyla doğumu yapmış.doğum sonunda uzman doktor stajyer doktorala konuşmuş ve şöyle demiş .doğum çok güzeldi herşey harikaydı fakat çocuk doğunca annenin poposuna değil çocuğunkine wuracaksın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sigortacının biri orduya gider. Askerler iştimadadır.
Başlar anlatmaya; - Ben size siğorta satmaya geldim siğorta olmayanlar savaşa gittiğinde beynine bir kurşun yerse, ailesi hiç para alamaz siğortalı olanların ailesine ise, devlet yüklü bir para öder. Şimdi kimler siğorta yaptırmak istiyor?" Kimseden ses çıkmaz. İki kez daha anlatır ama yine ses çıkmaz. Siğortacı gitmek üzereyken kıdemli bir Başçavuş gelir ve; - Bir de ben anlatayım, ben bunların dilini konuşurum der ve askerlere seslenir; - Beyler, şimdi siğorta olup da beynine kurşun yiyenlere devletin ne kadar para ödeyeceğini duydunuzmu?. - Duyduk der herkes. - Şimdi siz hesap edin. Bundan sonra ilk çıkacak savaşta devlet, savaşa siğorta olanlarımı, siğortasız olanlarımı sürer?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vaktin birinde bir doktorun yolu bir köye düşmüş. Bakmış köylüler dertli bir şekilde oturmuş düşünüyorlar, merak edip sormuş;
- Ne var? Nedir derdiniz?. - Genç bir kadın var çok hasta ölüyor. Doktor; - Birde ben bakayım demiş. Alıp doktoru genç kadının evine götürmüşler. Doktor hastanın odasına girmiş. Herkesi dışarı çıkarmış. Genç kadını muayene etmiş. Kadının hastalığı basit bir soğuk alğınlığı. Ancak ateşi çok yükseldiği için bayğın halde kendinde değil. Doktor hemen bir iğne yapmış. O sırada kadının bacakları açılmış. Güzel de bir kadın. Doktor dayanamayıp kadının koynuna girivermiş. Ama o sırada köylüler, pencereden doktoru seyrediyorlarmış. Bir süre sonra doktor kadının odasından çıkmış. - Yarın sabaha iyileşir diye de köylüleri telkinde bulunmuş. Gerçekten kadın ertesi sabah iyileşmiş. Doktor da birkaç gün sonra köyden ayrılmış. Aradan bir yıl geçmiş doktorun yolu yine aynı köye düşmüş. Bakmış köylüler yine çok dertli. - Ne oldu? Ne var?. - Bizim ağanın karısı çok hasta ölüyor. Doktor; - Bir de ben bakayım demiş. Köylüler umutsuzca başlarını sallamışlar. - Hiç zahmet etme doktor bey, bütün köyün erkeklerine ağa emir verdi. Hepimiz sıra ile senin yöntemlerini uyğuladık, ama nafile iyileşmiyor... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|