![]() |
![]() |
#1671 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Olduğun yerde kal.. Hoşçakal..
Sözlerin artık ikna etmediği bu yaşımda, ağlamak da artık zor geliyor, zoruma gidiyor. Benden sana, söylemesi zor, yazması kolay bir kelime; Hoşçakal. Aldatıldığımı bildiğim bu geceden sana son bir yazı, son bir hatıra. Seni her çağırdığımda, artık yüreğime yumruk atamayacaksın. Ben de bir başkasının yasak bahçesine uğramayacağım. Artık ne gelmeni isteyeceğim, ne de kalmanı.... Bu akşam masamdaki tek bir mumu kendim için yaktım. Senin oturduğun iskemle boş, ev boş... İhanetin resmi boşlukta çizili... Şimdi sen bir başka masada başka gözlerlesin. Yüreğindeki pembe yalanlar büyüdükçe büyüyor. Karaya çalan pembeler... Kim, kimi kandırıyor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada yıkılıyor. Kimseyi yolundan döndürecek gücüm yok artık. Dayanıksızım, dayanaksızım... Olduğun yerde kal... Hoşçakal...
![]() |
#1672 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korkuyorum
Bu öyle bir gariplik ki yüreğim eziliyor Zor geliyor bana söylemek bir çift kelimeyi Biraz utangaç Sanki birazda mahcup gibi Korkuyorum Ya diyorum, ya ... Kaçıyorum Her zamanki gibi Oysa biliyorum ki Kaçış yok yüreğimin sesinden Biliyorum Seher vakti şimdi Gün ağaracak Belki güneş yüreğimde doğacak Seher rüzgarıyla esecek gönlüme Alaca kızıllığıyla seherde Yeni düşlerim yeşerecek Yaşanmamışlar belki Düşlerden kopup geliverecek Peki ya diyorum, ya... Bir anlatabilsem gönlümdeki fırtınayı Bir yazabilsem kalem olup da Duygularımın düşlerini Yabancı değil bana bu hallerim Yine aynı döngünün içinde Yine yalnızlığımla sırdaş Ah bir bilebilsem Bir söyleyebilsem Ya diyorum, ya... Atamıyorum Beynime sıçrayan yüreğimin ateşini Titrek ellerimde asılı kalıyor başım Gözlerimden akan damlalar mahcupça Yüreğimden sızıyor gibi Sevdanın haykırışıyla Anlıyorum yine aynı son benim için Belki son bir şans Dene diyorum tekrar Bir umutla Ya diyorum sonra, ya...
![]() |
#1673 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() İNSAN İSTERİM İNSAN OLMAYA YETEN
İnsan isterim insan olmaya yeten Bir tebessüm isterim gözlerden Kâlplerden dillere dökülen bir sevgi isterim Korkmadan denebilecek iki kelime Sınırsızca denmeli Yırtmalı dün engelleri Aşmalı duvarları Akmalı deniz gibi Taşmalı volkan gibi Akmalı yüreklerden dillere Utanmadan haykırmalı o iki kelimeyi Biraz da utanmalı, kızarmalı yüz O kelimenin ağırlığı altında ezilmeli insan Denişte bile o yük taşınmalı Denmesin ki o iki kelime o gerçek anlamını bulmalı Taşınmalı ki herkese denmesin Bulmalı ki gerçek hak ettiği yürekte sonsuza kadar kalmalı Biraz çocukça, biraz da savunmasız olmalı insan O kelime onlar kadar saf olmalı sade Yavan, biraz da ulaşılmaz olmalı Her an söylenebilecek ama herkese denmeyecek kadar da gururlu Biraz da mağrur olmalı insan Doğru insana dendiğinde o gururu taşımalı insan Kalbinin mağrurluğunu duymalı insan Biraz masalımsı olmalı biraz da düşsü Masal kadar uzak, bir düş kadar yakın olmalı insana İnsan o kelimeyi hissettiğinde sıcacık olmalı kalbi O sıcaklıkta kendini bulmalı, içmeden sarhoş olmalı Ayık ve de sarhoş olmalı Tezatları yaşamalı insan Tezatlarla o kelimeyi her dediğinde yeniden yaşıyor olmalı Yaşadığı insan tek olmalı O kelimeyi her defasında aynı kişiye demeli, onda yaşamalı Tüm tezatları, tüm sınırları O sıcaklıkla o kişiye duyduğu aşkı ilk defa yaşıyor olmalı Her SENİ SEVİYORUM dediğinde o kişiye ilk kez diyor kadar Utanmalı kalbi, bir kelebek kadar titremeli Serçe kadar savunmasız olmalı Her deyişinde sarılmalı o kişiye, bulduğu tek limana O liman doğru olmalı, hissetmeli insan O zaman insan olduğunu
![]() |
#1674 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() EY YABANCI
Ömürden sana bir beyaz sayfa veriyorum ey yabancı Gözlerimde parıltı Yüreğimde bir tutam sevgi Dudaklarımdan seviyorum kelimesi Ses tonumda biraz utangaçlık, biraz da şımarıklık Yüzümde biraz masumiyet Kalbimde bir bahar akşamı gibi garip rüzgâr Biraz üşüyen titrek bir beden Yabancı kalmış asi ruh Ömürden sana bir beyaz sayfa veriyorum ey yabancı Alır mısın onu Alır da o emaneti saklar mısın Yüreğinde kalması için elinden geleni yapar Bu küçük kalmış sevgiyi büyütür müsün Kimse bulup da zarar vermesin diyerek Kutsal görüp gizler misin Sana ömrümden versem katar mısın kendi ömrüne Kendi ömrün gibi görüp de sevgiyle yaklaşır mısın Sevgini masumiyetini, utangaçlık titrekliğini versem Kendi sevgin gibi kanatların altına alır mısın ey yabancı Al o zaman ömrümü, sevgimi ve de açılmamış tüm beyaz sayfaları Al kat kendine Senin olsun sevgim de ömrüm de
![]() |
#1675 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir buz tutmuş kış gecesi
Her taraf kırağı çalsa da İçimi ısıtan bir şey vardı senin sevgindi Tipki rüzgar gibi esiyorsun Iliklerime islercesine Ve sonra kayboluyorsun Bu gece yine seni düsünüyorum Yine oturup agliyorum Su yarali kalbim unutmuyor seni Ve bir hüzün yildizi parliyordu gökyüzünde Gökyüzü yildiz doluydu Gökyüzü sen doluydun... Seni düsünürken Hüzün yildizi koydum adini Gözlerimin icinde binlerde yildiz Delip gecti ilk kez bu kadar Sizliyordu yüregim Derin okyanuslarda Yüzmeyi bilmeyipte bogulmamak Icin direniyordum Ilk kez senin icin Bu kadar agliyor gözlerim Unutulmaz hatiran Bana biraktigin bu gözlerim Sensiz neyi görecekse!!!.
![]() |
#1676 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Yürek Çıkmazı
Sensiz ve mutsuz buradayım ben hala Dönülmeyen bir yola sapmışım sanki Sokaklar çıkmazda yaşam sende bitiyor Yüreğim ise sensizliğin çıkmazında Son nefesini verecek sanki bedenim Üstüme geliyor her şey birer birer Kurtulamıyorum çıkmazlardan bir türlü Son demindeyim yalnızlığın dayanamıyorum Hani olur ya.. dokunsalar ağlayacağım... Utanmam biliyorsun ağlamaktan Duygularım isyanda sabrım iflasta ağlayacağım.. Sensizliğin çıkmazında yaşadığım günlere yanacağım.. Hıçkırıklara boğulup kokunu duymadan ağlayacağım Yeter çektiklerim yanında olmak istiyorum Seni doyasıya sevmeliyim ölesiye kucaklamalıyım Yağmurun kesilişini sonra güneşin doğuşunu Tüm güzellikleri birlikte karşılamalıyız artık Tüm arzularıma rağmen gelemiyorum sana Çıkmazlar getirmiyor beni sana seni bana Sen yine her zamanki gibi sabret Sevgilim Buluştuğumuz o kır kahvesine git beni bekle... Eski günlerimizi düşün sevgimiz için Akşam olunca erkenden uzan yatağına Beni düşün, sevgimi düşün, bizi düşün uzun uzun Sonra düşünürken uyuyakal hayalimle... Kim bilir bakarsın uyandığında baş ucunda olurum Her şeye rağmen çıkıp gelebilirim belki Hiç ummadığın bir anda hiç ummadığın bir yerde
![]() |
#1677 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret Zinciri
Bütün umutları bir bir çekseler yüreğimden, seni görebilmek umudu kalsa yeter bana. Sanma ki, insana tek bir umut yetmez inan ki, ayakta durulur bir tek umutla. Duyuyorum içimde; seslenecek bir gün sesin derinden. Görüyorum yüreğimde; koşacaksın bana o yerden. Sevginin sel olup taştığı demden umut yüklü kalple geleceğim sana. Ayrılık hasretine vurulmuyorsa bir zincir; dağları aşıp ta gelsen, gelirsen yine gönüle gir. Özlemim öylesine büyük ki enginden, sana sesleniyorum duyuyor musun derinden? Gel artık uzaklardan kırılsın bu zincir.
![]() |
#1678 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Sor Özlemden Yanıp Tutuşmayı...
Sen özlemeyi bir de bana sor; Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi, Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi Bana sor severken özlemeyi… Bir ses ararken kulaklarım, Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı, Gözlerim seni ararken, Karanlıkta hayalini görmeyi, Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi… Elimi göğsüme sokup, Okşamayı seni özleyen kalbimi, Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini… Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken, Hasretimden süzülen birkaç damlayı, Bana sor sensiz ağlamayı… Sensiz saatler çabuk geçsin diye, Geceye sığınmayı, Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı, Bedenimi sarmanı beklemeyi, Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi Sensizken seninle sevişmeyi, Bana sor… Bana sor sen özlemeyi Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını, Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı…
![]() |
#1679 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Al beni
Al beni de erit ateşinde Gözlerinle erit beni Ruhumu aşkın ile yak Kahrolsun bu karanlıklar Bu mesafeler Bu zaman Ben seni istiyorum Ya seninle yaşamak Yada senle yok olmak
![]() |
#1680 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() ÖZLÛYORUM
Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum Elini tutmayı sesini duymayı Boynuna sarılıp omzunda ağlamayı Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu sımsıcak düşlerimi Özlüyorum... Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmıstım Girmez sanmıştım hayalin beynime *******i düslerimde Gündüz baktığım heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kırmızı kırmızılığını unuttu Mavi maviliğinin farkında değil Beyaz yanlız sen giydiğinde güzelliğini haykırıyormuş Özlüyorum Bu özlem bu bekleyiş hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yaşatacağım Sensiz seninle olmayı başaracağım Sonun yaklaştığını hissettiğim gün Beyaz ,bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yaşamın kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluğa kavuşacağım...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|