![]() |
![]() |
#1681 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Amerika ve ırak savaşında amerikalılar çok güzel bir kadın esir almışlar
amerikalılar: -hangi işgenceyi tercih edersin diye sormuşlar ıraklı: -işgenceleri söyleyin demiş amerikalı: -çin işgencesini göstermişler kılıçlı mum çakalıymış ıraklı: -yok demiş amerikalı: -ingiliz işgencesini göstermişler incili boncuklu ıraklı: -yine yok demiş amerikalı: -türk işgencesi demiş yatak ve serin tutacak klima ıraklı: -tamam demiş yatağa yatırmış hep birlikte s**mişler
![]() |
#1682 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar. Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz. Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit. Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi. Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman ***u yedik.
![]() |
#1683 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 3 katlı ev varmış 1 sex evi 2 hoca evi 3 normal ev kadın adamı n ikini kesmiş aşağı atmış hocanın cebine düşmüş hocada kitabı çıkarıcına ikini çıkrmış öpmüş öpmüş öpmüş buna tapın demiş
![]() |
#1684 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün komutanı askerlerine çuval içinde kamuflaj olmalarını söylemiş bir çuvala vurmuş miyav; diğerine vurmuş havhav diye ses çıkmış, diğerine vurmuş ses yok vurmuş vurmuş artık kan çıkmaya başlamış bitkin bir ses patatess.
![]() |
#1685 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askere giden ahmet acemi birligini bitirdikten sonra ilk çarşı izininde yolda yürürken üzerinde generals motor yazan bir tır geçer bunu gören ahmet derhal selama durur ne yapıyorsun diyenlereyse salaklar koskoca general geçiyo görmüyormusunuz demiş
![]() |
#1686 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yeni evlenen adamın birisi evlendikten bir kaç ay sonra askere gitmiş.yarinden ayrılali 5 6 ay olduktan sonra memleketinden mektup gelir,ve gelen mektubu komutanı okur.mektup adamın karısındandır. havadan sodan biraz muhabbet eder nasılsın, iyimisin askerlik nasıl???falan gibi ve altınada bir kıtalık şiir yazar YAYLADA YAYLATTIM ONİ, FINDUK GİBİ PARLATTİM ONİ,ÜÇ GÜNE KADAR GELMEZSEN AMCA OGLİNE ELLETTİM ONİ der kadın. komutan adamı çağırır der.-oğlum memeleketinden mektup geldi eğer bu mektuba güzel bi cevap yazarsan seni göndericem der.adam da emredersin komutanum der.mektubu alır okur ve adamda cvp yazar kadının sorularına cvp verir önce sonra şiiri cvplarEMİR ALTINDA EZİĞİM.DEMİR GİBİ OLDU GAZAĞIM.ÜÇ GÜNE KADAR GELİRSEM NE MIN KALIR NE BÜZÜĞÜN
![]()
![]() |
#1687 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel bir gün hastaneye gitmiş. bir bakmış ki köşede bir adamcağız hüngür hüngür ağlıyor.
Temel sormuş: - Ula uşağum niye ağlayısun? Adam elindeki dört parmağı göstererek - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler demiş. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış adam sormuş - Peki sen niye ağlıyorsun? Temel de - Ula uşağum ben de buraya idrar tahlili yaptırmaya geldum demiş!!!
![]() |
#1688 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlginç bir tesadüf sonucu bulduğu penguenin elinden tutup "Ne yapacağım bunu" diye düşünerek dolaşan Temel, İdris'le karşılaştı.
- Ula Temel nedir bu ? - Bende pilmeyrum daa, ne yapacağum diye düşüneyrum. - İlahi Temel, düşünecek ne var hayvanat bahçesine götürsene. Bu fikri benimseyen Temel İdris'in yanından ayrılmıştı. Aradan bir kaç saat geçmişti ki, yine karşılaştılar ve yine Temel'in yanında penguen vardı. İdris merakla : - Uyy, hayvanat bahçesine götürmedin mi oni ? diye sorunca Temel : - Götürdüm daa, şimdi de sinemaya götüreyrum.
![]() |
#1689 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köyün ağasının oğlu Temel komşu köyün ağasının kızına sevdalanır. Temel'in babası, amcaları toparlanıp komşu ağanın kızını istemeye giderler. Karşılama faslından sonra pazarlık başlar. Kızın babası aç gözlü olduğu gibi kızı vermeye de pek niyeti yoktur. İşi yokuşa sürmeye başlar:
"5 inek, 1 boğa isterim." Karşı taraf kızı almaya kararlıdır. "Veririz ağam." "100 baş da koyun isterim." "Veririz ağam." "Dere boyundaki 5 tarlanızdan birini isterim." "Veririz ağam." Kızın babası iyice bastırır: "6 metre altın kordon isterim." Oğlan tarafı birbirine bakar: "Onu da veririz ağam." Kızın babası kendince son darbeyi vurur: "Damatta 30 santimlik alet isterim." deyince oğlanın babası, amcaları yerlerinde şöyle bir kımıldanıp birbirlerine bakıp kaş göz ederler. Temel'in babası derin bir nefes alıp cevabı yapıştırır: "KESTİRİRİZ BE AĞAM !"
![]() |
#1690 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel'in Almanya'daki oğlu Temel'e şöyle bir mektup yazar:
- Babacığım sizleri çok özledim. Bana bolca para yollarsan sevinirim. Temelde bu mektuba karşılık yazar: - Uy sevgili uşağum, Allah'ın selami tabiidur. Mektubumu çok yavaş yazayrum, çünkim bilirum ki, okuman zayuftur, çabuk okuyamazsun... Benden sana sual edersen, Allahuma pin şükür iyiyum, yeni pir iş buldum. Emrimde 1500'e yakın adam var, hepsi de sessuz sedasuz, kendi hallerinde... Ne iş pulduğumu soraysan söyleyeceğum patlama, mezarluk pekçisi oldum... Geçtiğimiz hafta puraya iki defa yağmur yağdu... Piri pazartesinden perşembeye öbüri de perşembeden pazara... Bacın Emine bir uşak doğuracak, daha erkek midir kiz midir pelli değil, haçan o yüzden sağa dayi mi oldin, teyze mi oldin söyleyemeyrum... Kötü havadisler vardur... Pahriyede askerlik yapan 10 uşağu da kaybettuk. Pindikleri denizaltu pozulmus, motoru turmuş, inmiş aşağu, denizaltuyu itekleyup, motorunu çalıştırmak istemuşlar.. Temel emicen de tükkan açtu, o da 30'a alduğuni 25'e verir, sürümden kazanıyormuş öyle dedu... Bizim köye findukçularun Temel'i muhtar seçtuk, akullu uşak da...Geçen gün hepimizu zelzeleye karşi aşi etturdu. Temel hem akillidur, hem de dürüsttür... Geçenlerde bir taksinin şoförü köye varmış, muhtarı arıyor, meğer yolda bir tavuk ezmiş sahibini soraymuş. Muhtar Temel tavuğa pakmiş, ha bu pizden değuldur pizum köyde yassu tavuk yoktir demiş... Senin küçüğün Ergin çok akullu uşak çıktı. Geçen gün tepeye varmış, elinde bir ip sallayıp duriy. Anan uy usağum ne edeysun orada, demiş. O da hava durumuna bakayrum demiş. Çektum oni akşam karşuma, anlat bakayum şu hava durumu işinu dedum. Anlattu, meğer ip sallanınca havanın rüzgarli olduğuni; ip islanunca da yağmur yağduğuni anlaymiş. Çok akillu uşak vesselam. Sen o yaşta böyle akillu değildun. Senin gönderdiğun resmi alduk, pir yaninda bir Alman herif pir yaninda pir Alman karisi var, ortada da sen. İyi ki resmin arkasina ortadaki penum diye yazmişsun yoksam tanımayacaktuk. Yaa işte böyle uşağum. Memleçetten sağa pol pol havadis.. Yeni havadis olursa yine yazarum. Baki hüdaya emanet ol. Baban NOT: Mektupa para koyacaktim, ama salak anan Fadime mektubu kapatmiş.Parayı koyamadim.Suçu benden değil anandan bil.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|