![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Ant İçtim*.-*.-*.-*.-*.-
Vatanıma kem gözle bakana Calışmadan para kazanıp yatana Askere polise kurşun sıkana Karşı ayakta duracağım Ant ictim! Zenginin parasına para ekleyene Garibana gelince bir bir verip, tekleyene Fakirin parasını bitirip yiyene Hesap soracağım Ant ictim! Getirdiler başımıza P.K.K'yı Vatanımızı bölecekmiş dağdaki ayı Bu işler zor be dayı Böldürmem vatanımı ant ictim! Hepsi TÜRKLERE düşman kesilmişler Sanki hepside özel olarak secilmişler Ayılar fakir parası yiyip şişmişler Şeresizleri atacağım yurdumdan ant ictim! Ben bu ölümlü dünyada, Hak yol İSLAM'ı sectim! Onur Şevik
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Apo Ölünce*.-*.-*.-*.-*.-
Akan kanlar elbette duracak Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak Kimse bir daha askerime kurşun sıkamayacak Otuzbin kişinin katili apo ölünce! Anaların babaların gözyaşları dinecek Cekilen dert cile artık bitecek Tüm herkezin yüzü mutlak gülecek Otuzbin kişinin katili apo ölünce! Tüm halk huzur icinde yaşayacak Polise kalkan eller kırılacak Türkiyemde adalet yeniden kurulacak Otuzbin kişinin katili apo ölünce! Dağlarda ki aponun picleri yakalanacak Yunana ve italyana hesapları sorulacak AY YILDIZLI BAYRAK gökyüzünde dalgalanacak Otuzbin kişinin katili apo ölünce! Onur Şevik
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Arkadaş*.-*.-*.-*.-*.-
Ayrılıksa bu yolun sonu Bu yol aşka cıkmaz arkadaş! Aşk dediğin bir yudum su Cok susamışsan bir yudumda biter arkadaş! Yağmursa ıslanmanın tek yolu Yağmur o zaman yağmaz arkadaş! Her arzunun vardır bir sonu Cok yaşamak seni ölümden kurtarmaz arkadaş! Zenginlikse eğer mutluluğun yolu Herkez zengin olamaz arkadaş! Razı gelmek zenginliktir fakire Cok şükredenlerden olursan kazanırsın arkadaş! Onur Şevik
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşığa Aşk*.-*.-*.-*.-*.-
Burada aşk böyledir, Bazen canda bazen eldedir, Yaşayana kalpte, bilmeyene dildedir Aşığa aşk,namluda bir mermi çekirdeğidir..! Vurulan düşmez ayağa kalkar, Nerden geldiğini birtek aşık anlar, Hey anlamaz bilmezler hey karalar Aşığa aşk,şişede enerji içeceğidir....! Onur Şevik
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Anlayışım*.-*.-*.-*.-*.-
Beni sevmediğini nerden anladım, Bunu merak ediyorsun dimi? Söyleyim sana o zaman! Hanı gecen gün ayağım taşa takılmıştı ya Hani bende yere düşüp Öyle dağ gibi yığılmıştım ya! Hani sende bana bakıp gülmüştün ve Ayağa kalkmama çok şaşırmıştın ya! Heh işte oradan anladım. Çünkü aşık olan Yaşatma umudunu hiç bir zaman kaybetmez Aşık olan Düşene bakıpta gülmez Aşık olan Düşenle düşer,kalkanla kalkar! Ama sen aşığım diyorsun gülüyorsun Aşığım diyorsun,ayağa kalkıyor olmama şaşırıyorsun! Anladım şimdiye dek anlayamadığımı Sen galiba kendine aşıksın bana değil! Benim aşk anlayışım Aşkın olmadığı yerlere kadar götürmektir aşkı, Benim aşk anlayışım Önce düşmek ve kalkabilmektir Benim aşk anlayışım Öfkemi yenmektir, yenilmemektir Vazgeçmemektir..........! Onur Şevik
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Çiçeği*.-*.-*.-*.-*.-
Onur dememelisin bana, benim gerçek adım aşk çiçeği Ne zaman açarsın ve ne zaman solarsın deme bana Ben aşk yağmuru toprağa düştüğü zaman açarım ancak Mevsimim yoktur benim Yaz yağmurunda da açarım kar altında da Fırtınada da açarım Ama ayrılığa dayanmaz bu alımlı yapraklarım Benim soyadım ayrılık meleği Bana aşkı bu şekilde anlattı hayat Benimle son buldu taa evvelden Mecnun'un aşkı Yağmur bile kucaklayamadı toprağını Ama inan bana ayrılığın her hali ağlattı bu meleği, Şuan ki temennim nedir bilirmisin? Geleceğinin yüreğin kadar ve Yüreğim kadar güzel olmasıdır, Ben dert meleği Ben sana çok gelirim, En iyisi sen hoşcakal Ben yine aynıyım.......! Onur Şevik
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Değilmiş Demek*.-*.-*.-*.-*.-
Aşkımız daha başlamadan bitti Bütün sevinçler mutluluklar gitti Çektiğimiz acılar dertler bize yetti Seninki aşk değilde sanki hevesti Eğer aşkı tanısaydın böyle olmazdı Doğan güneşimiz sen sevseydin batmazdı Benim aşkım zaten hiç son bulmazdı Seni sevmemiş olsaydım gözlerimden yaşlar akmazdı! Ayrıldık işte sen bir yana ben bir yana Ne gerek kaldı üzülüp ağlamaya Sanki mahkum olmuşuz biz ağlamaya Ağlayarak geldik ya gidiyoruz işte ağlayarak Veda ediyoruz çırılçıplak yalın ayak Hoşcakal aşkım Hoşcakal.... Onur Şevik
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Düştü*.-*.-*.-*.-*.-
Hırsız bey oldu caldı yürüdü, Katil, ağa oldu yattı büyüdü, Yüzsüzler vekil oldu,dokunan süründü, Bana aşktan bir mermi cekirdeği düştü! Sevene silah cekilirmi, Silah, aşığı geri cevirirmi, Ben böyleyim,benden gecilirmi, Bana aşktan kalp yarası düştü! Calıp bey olmadım diyemi? Vurup ağa olmadım diyemi? Dokunulmazlığım yok diyemi? Bana zalimin zulümü düştü! Dalları kırılsada ağac ölürmü, Kıyamet kopunca dünya dönermi, Kapkaccı aşklar devam edermi, Bana aşktan caldırdığım arzular düştü! Kan akmış yere, damara girermi, Mühür vurulmuş kalbe aşk girermi, Reis seni almadan gidermi, Bana aşktan yolunu beklemek düştü. Bana aşktan seni karşılıksız sevmek düştü! Onur Şevik
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Gurbettir*.-*.-*.-*.-*.-
Yaşamaktır aşkın diğer adı. Yaşamayı seviyorsan aşıksındır, Aşıksan yaşıyorsundur.. Ama aşk nedir? Aşk. Kaybetmeyi göze alarak sevmek ve Severken kaybetmemeyi öğrenmektir... Peki nasıl? İstanbul'dan dağların ötesine aşık olmak ve Dağları aşmaktan çok Dağları ufalama imkansızlığıdır.. Yani kısaca Aşk Ardına bakmadan Hep ileriyi görmeyi dilemektir.. Çünkü İleride bir Leyla Geride bir azrail pusuda beklemektedir seni Çünkü Giden aşk bir daha gelmemektedir Çünkü Aşk Hep zor olanı seçer ve Aşık olan aşık bu köprüyü geçmeyi, Zaten çok iyi bilmektedir.........! Onur Şevik
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-*.-*.-*.-Aşk Kalesi*.-*.-*.-*.-*.-
Dünyaya meydan okuyan bir yürek Silah'sız savaşsız bir meydan okuma Tanklar üzerine götürecek bir cesarettir aşk! Ve savunmasız değildir bu bendeki, Aşk kalesi! Aç kalan aç bırakmayan bir gönül tokluğu Parasız olsada zengin duruş erkekliği Zayıf ve çelimsiz ama elinde dayı tesbihi Korkak değildir bu aşk, bendeki Aşk kalesi! Umurda değil kuşatılmışsa dünya Kale içinde bir aslan var biliyorum İmkansız görülsede bu savaş İmkansızlığa uzanan bir el, bendeki Aşk kalesi! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|