![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ezici Azınlık
Çevresinde tankları topları Zırhları çelikleri bombası Düzen gibi siyah, kara copları Tümünü yoksulun elleri üretmiş Yemeğindeki yağ, yoksulun teri Bardaklarında yoksulun kanı Kapısında dik duruşta Hazırolda uyuyan putlar Gözler kapalı, el tetikte Kapısında otlanıyor Yağlanmış ezber dilleri Beş karış aşağıya inmiş. Bilenmiş dişleri Boyanmış kemikleri Burnunun dibine bakar Beyinin ensesine bakar Suratları asık Bir ıslıkla koşuyor Hedefsiz, ileri geri Kamil At
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Haydar Haydar
Yedi yüz senedir söyleniyor haydar Ona söven tüm cahiller yoksun paydar Buna yetişmek ister korkak ayar Yüz yıllar sonra da söylenir haydar. Gerçeği korkmadı söyledi haydar Adı tarihte günceldir böyleydi haydar Darağacını, bilerek söyledi haydar Daha yüz yıllar boylanır haydar. Haydar biliyordu cahil sıkılır sesten Doğruyu sevdi kaçmadı hevesten Onu asanın ismi kayıp herkesten Yolundan dönmedi eylenir haydar. Gerçeğii görmüş ölmedi haydar Sallanırken bile gözü dolmadı haydar Sehpa üstünde iken bile yılmadı haydar Şimdi ki hızırlar huylanır haydar. Kamil At, Pir Sultan gitti kaldı sözü Cahilllerin çağı yok, meçhula saldı sözü Denemesi var korkak, bunaldı sözü Yanlışta doğruyu yaylandı haydar. Kamil At
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayranlık
Hayvanın ulumasında tek başına Başını kaldırana hayran oldum Kurşun delsede aldırmamış döşüne Tarihe dalıp ona seyran oldum. Bedeni gitmiş ölümsüz kendisi Yaşatmak kalmış atide gerisi Zalimler bitmiş olur çağların ilerisi Araştırdım direnene can oldum. Bulanık dünya gidiş böyle sürmez Salyalı baskıcı menzile varmaz Giderken dağılır kendini bildirmez Geçen maziye mihman oldum. Şimdiki insanlar uyuma eşiğinde Eski kılıç tükendi nakışlı kında Atom bağlandı baş kusur ayağında Çağ düzmece, hayali an oldum. Keyfi uğruna başını kaldırmamış Güzelliğe inanmış öldürmemiş Gerçeği bulmuş zalimlere sormamış Bir anlık düştüm insan oldum. Kamil At Pir Sultan yanılmazmı Miras bıraktığı bize kırık sazmı Gelen çağlar insanlığa umut olmazmı Çalamadım ama ondan oldum. Kamil At
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Herşeyi Tanrıdan Bekler!
İnsana akılsızlık veriyor Karanlıklardan irdeliyor Çok akılcı geçiniyor Araştırma bilmez yapmaz İnsanlığı küçük görüyor Zerresine ters inanmış Öfkesi insanlığı kırıyor Hiç okumaz, alay eder Herşeyi tanrıdan bekler Kendinden emindir, şer Süngü ile insan tarıyor Tabu içinde, bilim düşmanı Silahları klasik ilkeldir İnsanlığa huzur istemez Açtığı avuç kanlı bir eldir Kimse hiç görmemiş Gördüğünü kim görmüş Yukardan birşey inmiyor İnanç için insan öldürülürmü Soğukta buzlar ısınmıyor Böyle doğrular görülürmü Kamil At Kamil At
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hırsız Yargısız
Yutar def olur bunca haklar Dolu taşkın tüm sokaklar Aynı mahkeme onu aklar Sen yargısız alçak hırsız. Yoksul inandı alçak diline Planlar çizdin hırsız eline Sürdün insanı bozuk yeline Sen belasız alçak hırsız. Benim senle pazarım yok Sen bulanıksın yalanın çok Devlette hırsızsın karnın tok Vay hayalsiz gezen hırsız. Dünya karanlık açıkta gizli İçinde hırsız etrafı denizli Göz açarsa hepsi boynuzlu Kanunlu çarkı dönen hırsız. İnsan değerini bilemezsin Kafanda kir planı silemezsin Kamil At bozarsa gülemezsin Örümcek beyinli ölen hırsız. Kamil At
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hırsız Yine Hırsızdır
Hırsız yakalandıktan Sonra... yırtınsa da Çaldıklarını özür dileyip İade etsede Yine de adi bir hırsızdır Kamil At
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hırsızın Gereksiz Yüreği
Hırsızların kafası sürekli adi ce hırsız Elleri yetişse yıldızları koparacak Milyarları çalsada vaz geçmez karsız Başarsa gündüzü geceye çevirecek. Dünyayı eline alsa da yüreği doymaz Çalmak için şekillenmiş pis yüreği Büyük vurgunu yapsa yinede caymaz Kafası düzelmez alışkanlık gereği. Çok derin gömer saklar çaldıklarını Dünya birlik olsa arayıp ta bulmaz Dilini keser dışa vermez bildiklerini Kafası yarılsa içinde huyu kırılmaz. Küçük toz da zerreye tenezül eder Gelişmemiş bilgisi, acımak yabancı Hırsızlık adına cihanı yakar kül eder Çirkin beynine ********* bir öncü. Dünyada yoksulları yakar hırsızlar Alışık pis elleri çalar, haktan konuşur Gözleri donuk yüzlerinde nursuzlar Yakalansa alışmış, boktan konuşur. Der Kamil At, ölürken bile hırsızlar Zıbarırken bile büyük vurgunu düşler Utanmak bilmez düzenci yararsızlar Suç üstü olsa da çalmam demişler. Kamil At
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hırsızların Vekili
Milletin cambazı hırsızların vekili Adalet olmaz köylü gibi çalışmadıkça Millete söver alkış alır küfürlü dili Eşitlik ovada dağılır gelişmedikçe. Demokrasi egoizmde gizlidir Bencillere silahtır kurşunu hızlıdır Parasıza yok çalanın eli kızlıdır Düzelmez halk gücü oluşmadıkça. Çok yoksul kadın erkek bekar kalır Sevgi yaban bilmeden mezar olur İnsanlık hakkı yumak olur dağılır Kişi uzak kalır saygı buluşmadıkça. Ezilene bin yıllık ninniler çaldırırlar Hoparlör öter günah kaldırırlar Geberen hırsızın yerini doldururlar Eğri ortaya çıkmaz çelişmedikçe. Kamil At, kravatlı itler dolaşırlar Para yok cepte karedi kart taşırlar İblisler çalınmış koltukta koklaşırlar Yıkılmaz, sarayına dalışmadıkça. Kamil At
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hıyar mı Hıyar
Bunlar çevresine saldırmak adına Babasını bile kurban seçerler İstediği ganimete ermek adına Sofrasında insanın kanını içerler Binasını bombalar, yoksulu suçlar Planı hazırdır, taranır yamaçlar Dünden bugüne aynı kapkaçlar Bırakmak için bombayı uçarlar Yalanla yetişir, söylerken kızarmaz Çirkin ihtirası elden indirmez Halkın içine korumasız girmez İnsanlığa sövüp hayvana kaçarlar Güvenip gücüne açık açık soyar Karşı çıkanların canına kıyar Benzerdir tümü, hıyar mı hıyar Yoksulun emeğini kökten biçerler Sürüye kürsüden safsata öter Bilinen yalanı süsleyip satar Eski düzmeceye yeniyi katar Kötülük aşkına candan geçerler Güzellik aşkına Kamil At yandı Savaşında doğası, hayli zorlandı Zalimin zulmünde insan kirlendi İstemediği yerde ölüme uçarlar Kamil At
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hıyar mı Ses mi! ?
Doğar doğmaz bittiniz Kulaklarınıza bir acaip Daha önce tanımadığınız Bir ses gönderildi. * İtaatin en alasını Üretmek için senden Uyuşmanı istediler Yok etmek adına belasını. * Asırlar geçti bin yıl geçti Toz bile kondurmuyorsunuz Kirli mideli misyonerlere, İstedikleri tipleri yarattılar. * Şimdi her tarafta kulağınız Her tarafta ses, gözleriniz Doğadan beri kapalı sapalı Onlara göre tüm sözleriniz. * Onlar Yüzünden Kamil At Size yaban, sevmezsiniz Beni vurmak için bir fırsat Gerçeklerimi istemezsiniz. * Hangi taraftan ses gelirse Dikkatini bile başarmışlar Kim benim şeyim hıyar dese Tuzu alıp koşarsınız, hedefe. Kamil At
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|