![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vuslata İnat Sevdam...
Bu rüzgar kimedir eser Alırmı bizi kanatlansak uzaklara Gideriz sonsuz olan bulutlara sevgim seydam Irmak ırmak kanarız aşkı son damlalarına saflıgında Rasgele sevdigim balina Madem gidiyoruz yolculuga inan ama Aşkı isteyerek seviyorsan hadi durma haykır bana Kendine iyi bak belki döneriz bu gün yarın vuslatt dünya İckim beyazlaşmıyor Çiceklerim soluk susuzlugunda Tenim bem beyaz sanki vuslata inat korkuyorum Ellerim titrek dokunamıyorum sana seydamı aşkım Neden? ? ? Limanda son bir limonata İlk içtigim son cigara nefes ver bana Korkuyorum dalgalar vurdukca gelip giden dünya Genede seviyorum Azda olsa korkmaktan korkmuyorum Ziyaretim sondur sana anne baba yakında ordayım İcimde sevdam bırakıyorum seni vuslata inat güzelim dünya...
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalandı söylenenler...!
Dolandı dillere sahipsiz anlarda Kıyılar kıyamet geçirdi duygularda Taşıntı kahırlar dogmamış gönüle Dolaştı durdu gönülden digerine Aşk içindi den di yalandı herşey! Yaralandı ******* aştandı meger Unut bildik bilmedik gülleri dikeni Hatırla seçtikgimiz kaderi ve degeri Kur istersen hayalini aştan olsun! ! Yaşadık biz düşleri deli gibiydi deli! Cahillikti söyledik biz cocukluktan! Diger bir ihtimaldi mutlulugun adı Uzaklaşmaktı bir şehirde digerine Giderken doluydu gözlerim derin Süzüldü ellerim dokunmak istedim Degmedi gönüle bir başka zaman Söyleyemedim özümden sözlerimi Göz yaşlarımdı ne varsa haykıran! ! Diyemedim akan nefretimdi yıllara Tutamadım ayları günleri gönülden Ah sevgilim seçtigimiz aşkmış meger Görmeden göçmüşüz biz aşkım Seviyorsan hala eger...!
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanlızım bu gece...
Islak gözlerim Loş ışıklı gecede Yürüyorum karlı geceye Sürüklüyordu düşlere Şimdi yanlızım yüregimde Yanlızımki kimse yok gecemde Ellerim öylesiye soguk beynimde Durmuyor yüregimin sızısı tütün gibi Şimdi yoksun sevdigim ellerin ellerimde...
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarınıma Gelirsen Aglarım! ! !
Rüya degil masalı mı hikmet sandın dünyama Bana süzülerek bakma ne olur Aglarım emin ol son bahara Dudaklarım kurumus ıslaklıgında Kırık hikayelerini sundun gecen en güzel baharımda Andım seni bu gecenin yıldızların parlagına Şefkati arıyorum yarının duragında Gelip dokunursan Aglarım...
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarınlar Kayıp Düşlerimde...
Yarınlar kayıp,düşlerime, Bu şehirde yanlızlık, Bu şehir aglıyor kimedir? Ay ışıldımaz yanlız *******ime, Son bakışları yanlız rıhtımda Kime varsam,insan yaraları, Kime dokunsam dost tutunmaları, Ağlayamam ben bir başıma, Anlatamam derdimi rıhtıma, Gizli kalmış bir rüya ardımda yarına, Olsaydı sensiz bir dünya, Genede arardım yoklugunu, Belki hiç sevmedin? Ama olsun bir kez olsun birini sevdim, Yarınlarım kayıp sensiz Bu şehir yanlız sessiz, Işıklar başkasına yanıyor, Yüregimde yangın durmuyor sabahlara, Taşıyorum yellere savrultumda, Kayıplar caresiz ve sessiz, Olmasanda seviyorum,yoklugunu...
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarim...
Kendine iyi bak yarim Beni düşünme sakın Gün gecer ömür olur Sevdam kanar bahtıma Bütün bu dünya aşkla Yan yana sevdigim Haktan yana sevda Dualarında bizleri unutma Gördüğüm yüzlerde İşittiğim sözlerde Var oluşumda ki özümde Sevinçlerim oldu senden yana Sen ki özel.......! Sen ki güzel.......! Senki kıymetinde göçmen kuşu Seni sevdim seveçegim Beni seviyorsan uzakta Sende beni unutma...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|