![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haram Olmuş Aşklar
Haram olmuş bana ******* Düşlere dair umutlarım Ne sevdalar biriktirmişim gönlümde Hepsi yırtarda geçer olmuş bedenimden Haram olmuş aşklar Helal olmuş bana karakışlar Mavi gökyüzüne Tomurcuklanmış çiçeklere Dağ kırlangıcından tosbağalara Geçit vermez dağlardan meltem kokan rüzgarlara Hasret kalmışım Eğilmişim bükmüşüm boynumu Bakamaz olmuşum güneşli sevda günlerine Ne kuş sesi kalmış Ne böğürtlenler kalmış bahçemde Çiçekler bile bana açmaz olmuş Haram olmuş gülümsemeler Gül yüzlü sevda sözleri geçmez olmuş yüreğimden
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatıralar
Hatıralar Hatırlanması güzel olan anlar Sisli ve eski sabahlarda Ağaçlardan sarkan yapraklar Damlara konmuş kumrular Bacalardan tüten acı dumanlar Ve aniden canlanır gözlerimizde Hatırlanması güzel olan anlar Hatıralar Gökyüzünde griye bulanmış yağmurlu bulutlar Kimimiz okulun yolunu tutar Kimimiz işe gider sessizce Bozuk yollarda ilerlerken bu zamanlarda Gözümüzde tüter Ve kalmak isteriz hatıralarda Bahara özlem duyanlar gibi Aşka hasret gönüller gibi Bir başkadır hatıralar Özlemleri yürekten çekilen eski zamanlar Hatırlanması güzel olan anlar Hatıralar
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal Kız
Her günün bir sonu olduğunda Güneş yolunu yıldızlara bıraktığında Sessizlikler sokaklara doluştuğunda Yine yolunu gözlerim senin hayal kız Ellerimi tutan olmamışki senin gibi Gülümserken nasılda parıldar gözlerinin içi Bana öylesine hayal hayal bakarken Her gece beklerim odamın soluk ışığında seni hayal kız Saatler geçmesin isterim Zaman donsunda hep benimle olmanı dilerim Süslerim rüyalarımı hayal hayal seninle Omuzuma yaslanmanı nasılda beklerim hayal kız Benim olmayan sevdiğimsin Aynaya yansımayan güneşimsin Yalnızlığa köle yüreğime düşen ılık kar tanesi misali Hayal hayal bakan o sessiz rüyamsın sen hayal kız
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal Ötesi Düşler Kurarım
Hayal ötesi düşler kurarım İçinde binbir renkte çiçeklerimle Gökkuşağı bir başkadır hayalimde Arşa uzanan dağlarım Yamandır rüzgarlarım Hayal ötesi düşler kurarım Söğüt gölgesinde Bulutlar geçer gökyüzümde Bağlarımda dolanırken Gözlerim gözlerinde Bakışıveririm aşk ile Hayal ötesi düşler kurarım Çözülemez denklemim bu hayat yollarında Dikenler arasında Çimenler üzerinde dolanırım Ve her kuytu köşede Hayal ötesi düşler kurarım
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalin Gözleri
Oturdum gün batarken balkondaki sandalyeme Ve çektim kendimi güneşi gören o en ücra köşeye Baktım, baktım ve baktım sessizce Aklımdan geçen her bir düşle Her bir sözcükle anlattım seni kendime Dakikalar erirken saatimde Akşam geldi hoşgeldin dercesine Oturduğum sandalyem gıcırdarken Sana uzanıp görmek istediğimi anladım Bir derin nefes çektim havamdan Bir yudum aldım çayımdan Elimde kalem hayalimde sen Gökyüzüne baka baka çizdim yıldıza benzeyen simanı Gecede geldi yanıbaşıma hoşbulduk dercesine Yollarda boşluk bende garip bir sarhoşluk Senden sebeptir şu yerimde duramayışlık Her bir sözcükte anlattım seni kendime yine Ne saatin bir önemi nede başka bir zamanın önemi var bende Senin için kurulduğum köşemden kalkamaz olmuşum Bir çiçek koklamış kadar hoş Çayımla senin dudağın kadar sarhoşum Gözlerim gözlerine hasret Öylesine bu balkonda oturmuşta hayal kurmuşum
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalin Gözlerin Dudakların
Oturdum gün batarken balkondaki sandalyeme Ve çektim kendimi güneşi gören o en ücra köşeye Baktım, baktım ve baktım sessizce Aklımdan geçen her bir düşle Her bir sözcükle anlattım seni kendime Dakikalar erirken saatimde Akşam geldi hoşgeldin dercesine Oturduğum sandalyem gıcırdarken Sana uzanıp görmek istediğimi anladım Bir derin nefes çektim havamdan Bir yudum aldım çayımdan Elimde kalem hayalimde sen Gökyüzüne baka baka çizdim yıldıza benzeyen simanı Gecede geldi yanıbaşıma hoşbulduk dercesine Yollarda boşluk bende garip bir sarhoşluk Senden sebeptir şu yerimde duramayışlık Her bir sözcükte anlattım seni kendime yine Ne saatin bir önemi nede başka bir zamanın önemi var bende Senin için kurulduğum köşemden kalkamaz olmuşum Bir çiçek koklamış kadar hoş Çayımla senin dudağın kadar sarhoşum Gözlerim gözlerine hasret Öylesine bu balkonda oturmuşta hayal kurmuşum
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayaller Mevsiminde Bir Akşam Üstü Sefası
Burası hayaller dünyası Kapayalım gözlerimizi, hemde sımsıkı Kirpiklerimizden sızmasın anılar Dursun loş gözlerimizde aman kaçmasınlar Burası şimdiki değil berisi Düşleyelim hayallerimizi, Unutalım şimdileri, Burada yaşanır hayaller mevsimi Tutalım ellerimizi, bırakmayalım O yaş gözlerimizi aman açmayalım Damlamasın anılarımız, Akmasın yaşlarımız Şimdi yok, artık herşey eski Burası benliğimiz, hayallerimiz Burası orası da değil şurasıda Burası kendimiz, içinde yaşattığımız güzelliğimiz Duyan biziz, gören de Burası hayallerimiz Uzay mavisi kuşlar burada uçuşur Düş kırmızısı atlar burada koşuşur Günaydın diyen güneş te burada İyi ******* dileyen dolunayda Rengi ahenk bir alem burası Burada sevdiklerimizle her daim buluşuruz Burası hayaller mevsiminde yaşanan bir akşam üstü sefası Sende, bende, o da dünyada kaybolur da ancak bu mevsimde kavuşuruz.
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Bir Gökkuşağı
Hayat bir gökkuşağıdır Doğumdan ölene dek sarmalandığımız Yeşilde huzur bulduğumuz Mavi de coştuğumuz Kırmızıda yandığımız Sarı da ağladığımızdır Hayat gökkuşağıdır Kuşak kuşak sarmalandığımızdır Acıyı mutluluğu renge vurduğumuzdur
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Güzel
Şehir karaldı yine Işıklar söndü renklerin üstüne Bende yine sonsuz yakamoz düşleri Yine esti daralmaz soluk dolu hayaller gönlüme Bu ne bir veda nede başka bir eda Sevdam defterimde, kalemimde Ne gözlerine ne sözlerine Ben hala yaşıyorum kadim şehrimde Ve mutluluk var dilimde Sen olmasan neye yarar diye düşünmem kendimce Şehir karaldı yine üstüme Gülümsüyorum Hayat güzel Özlüyorum Ne de güzel Hüzünleniyorum Renkler hala bende Gökmavimde asılı durur oynaya oynaya Özlemekte güzel, sen bilemesende Hala coşkun deli denizler Hoyrat tepeler, rüzgar kırmaz ovalar benle İnsanın doğası geliyor yine inan be Ey kavgalaştığım bakkal Ey unutan sen Siz bilemesenizde hayat benle Renkler yine sabahları açıyor gözümde Ey everestteki kızlar, boya küpüne düşmüş yüzler Siz umursamasanızda dipte hayat benle Elimde anılardan kalma sarı sayfalar Dilim aşınmaz okurum tekrar tekrar Gönlüm yorulmaz doyasıya doğarım yine hasbelkader Hayat renklerde yaşar Yüreğim renklerde yaşar Ben hayatla coşar Şehir karalmış çokmu Adımlarım hala yürüyorsa Hala nefesimi veriyorsam hayata Gönlüm durulmaz doyasıya doğarım hasbelkader hayatın her anında
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her Daim
Her daim, Yanımda kal gitme Gideceğin var ise bahane bul kendine Bahanen ben olayım sen yine kal olduğun yerde Her daim, Yürü benimle yollarda Gece gündüz mevsim mevsim cihanda Adımların ben olayım sen yine ol yanımda Her daim, Uyu benimle Rüyanda kabusunda uyanalım birlikte Sarılanın ben olayım yağmurlu *******de
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|