![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rahat bıraksak ölümü
Seslere kalkıyorum konuşulmaz sabahlarında ihanetlerin seslere bakıyorum gece uğultularında yatağımın ölünmez günler dinletiyor bana ve acınmaz insan hayatları seslere uyanıyorum minarelerinde şerefelerin ve cırtlak sesleri ölümün. Sessiz ölü kımıldar: -uyumak değil mi der! rahat bırakın ölümümü. '90/bodrum... Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rengarenk bi sabah
Bu sabah gri uyandım sızamadığım maviliğin içinde. Ne yeşildi baktığım ne de siyah gördüğüm. Kızılım toprak pembem kanat beyazım kar sabahında gördüğüm. Denizdeki fenerim ne zaman söneceksin sarı şey..? 13/07/93/t.reis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rengarenk Yüreğim
Hep mavi düşünüyorum karanlıkta otururken. Sarı geliyor aklıma pembeden önce. Yeşil sen bir başkasın gri olduğunda yüreğim. Senin yalnızlığın başka bir alem kırmızı. Benim kırmızılığım bir yalnızlık. Mor bir sevgi hazırlıyorum turuncu yüreğime derin bir beyaz saflığında ağır mavi hayatıma. Rengimi dağıtma rüzgar boz bir alaşımdan çıktım henüz belkide çıkamadım. Bir ak öpsün dudağımı mavi,turuncu,kırmızı,siyah,sarı,mor ben rengarenk sevmeye mecburum. 27/07/89/t.reis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rengi Olmayan Anlar
Yazamadım kış güllerini beklemekten. Tıkırtısı bile yok seslerin. Dumansız bakışların kalkık burunlu aymazlığı gül rengi ten rengi rüzgar rengi koşturmacalar yakalamalar öpüşmeler ve neler neler. Çizgileri yok yaşam portresinin resmi soluk filmi kopuk nerelerde o gamsız yaşam kayıntıları. '92 Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüyamda Çöle Düştüm
Yağış var susuz kuru gözyaşsız anlara çöle düştük ses yok,nefes yok bir mavi durur önünde cansız bir deniz sana bakar durur canın sıkılır aklına gelir taş atmak denize kıpırdarsın taş yok! taş! Kendini atsan benzemez taşa sesin. Geriye dönersin bakarsın,görürsün bir çift göz bir omuz bir el bir bacak ve bir tek yürek uzanırsın uçar gider mavilikte. 27/10/8t.reis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüyamda Karşılaştığım Nervin
...bu bir rüyaydı Sinmişti gözüme gözlerin dağladı yüreğin yüreğimi vurdu başıma kaybolup gidişin köşeden sen ölüm müsün bana yapma lütfen. Dalıverdi yüreğim yastığa düşünce sen çıktın köşeden şaştım ne güzel çıktın.! Meydan tamam can gibiydin siyah penye iri göğüsler ela sarı karışık gözler. Yanlızca merhaba dedik gerisi sımsıkı sarmaş dolaş. Geri verilmez kokular sardın ruhuma derince çektim bir daha çektim yetmedi nefesim. Boğuluyorum mutluluktan. Aynıydın beklediğim gibi. Hazırdım ağırlığına yüreğime düşen yüreğinin meğer ne coşkuluymuş gönlüm konuşmadık bir süre. Kimsesizdik insanların arasında masumduk suçsuzluğun içinde bakakaldık üzüm gözlerimize siyah ve ela. Dayanamadım sordum adın ne..? -Nervin dedin..bir salkım gözlerin kısarak anlıyamadım bir daha dedin: -Nervin..! bir daha sarıldım Nervin'e suların sıkarcasına. Terlemişim dolmuşum coşkundan sabahın ışığı yandı gözüme Nervin'in gözleri yerine uyanmışım. Nervin yok gözleri yok durdum yalnızlığım kalk dedi. 26/10/89/turgutreis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahın Onyedisinde Ağustos'un...
Nereden geldi bilinmez oysa kapalıydı her yanım, bir ara sabahın kokusunu duydum ürperdim... yüreğim açılmış meğer...! Ruhuma baktım ellerimle kırıklıklarım sızlıyor, gözlerime dokundum yüreğimin avuç içleriyle; sokağın köşesinden dönerken savrulmuş saçlar arasından yanan bakışları söndürmeye çalışıyor saat sabahın onyedisinde ağustosun... ötüşmüyor böcekler yüreğimin nağmelerinden kımıltısız herşey. Öyle bulsunlar beni düşündükleri neyse...! Umurumdaydı sanki güllerin arasında dikenleri yüreğime batırmak süzülen kanlı gül denizinde...! Karıştı herşey... mavi ve kırmızı... oraya gitmeyelim mor salkım girecek içimize durduk yerde... ...Düşmüşüm sırtımda mayıs böcekleri adımlarında dokunuşlarında duruşlarında...! ... damlaları vuruşları yakışları o bilmediğimiz birşeylerin...! Kalkmışım, bakıyorum ellerim nerede nereye bırakayım...! yüreğime batanlar...! ucu hayatımdan mı çıktı..! diken içindeyim mor salkım her yanım... 17/ağsts/05/bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakınarak geçen birgün
...sakındıklarıma ithaf Yüreğim kıpırtısız bugün yosun bağlamaya hazırmış gibi gideceğim kapıdan döndüm bildiğim yoldan şaştım içeceğim suyu yutacağım lokmayı tersledim. Biliyorum yarınımı yastığıma dokunmadan. Kıpırlığımı uyuttum şimdi. Sessizim kendimle. Tutuyorum ellerimi gözlerimi silmesin Tutuyorum nefesimi duymasın kalbimi yuvarladım kendimi ellerimin arasına. İyi ki dokunmadın bamın tellerine. Gözümü kapamıştım ne olur ne olmaz diye.! 23/24/eyl/03/salı/bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saldım Aşkımı Bastığımız Havalara
Bir camın dışı değil artık bu bakılanlar tren yolu değil bitimsiz. güzellikler yok efkarlı. Beni bir kenarda bekleten gül kokuları, duvarlara yaslayıp durduran ağaç sıraları size yaşıyorum bu dizginlenen yaşantıma karşın. Beni ayakta vuran sende tutan sarı saçların meğer sevdaymış üstüne bastığım yüreğim saçlarında kendim uçurumda saldım aşkımı bastığımız boşluklara. '91-gümbet Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salıverilişi beklemek
Belirsiz susuz ve bakışsız görüntüsü havasız sesi renksiz sonuçta yaşamsız bir gündüz yaşamına koyun olmak. Duramıyorum gecenin yollarında gece uzak gece kalabalık gece amaç ben araçsız utanıyorum geceden bu gecede gidemedim ona. Yalnızlık gündüzden kalma ellerim hadım dillerim türküsüz iki kokmuş ayakla sürüyorum kendimi dünden kalan odaya geceden korkarak. Sövmedim, vurmadım bir suç yok ki ortada düşüverdim bu odaya düşündüm sızladım burkuldum ağladım. Yıkılmalı önümden bu duvarlar yeterince yattım yalınızlıktan. '90/turgutreis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|