![]() |
![]() |
#161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgiliye...
Aşk gülleri açmış yüzünde Tebessümü ayın nurundan Sevda tutkusu onun özünde Sebebi farkı asil soyundan Dalmaya gör gönül evine Yangınlarda yanarsın Hasretin,vuslatın bir arada Her dem onu anarsın. Gören gözün baksın yarine Engel koyma gönül gözüne. Uzaklarda arama sevgiliyi İçinde senin,sana senden Daha yakin....................... Ruhumda hissettigim Sevgiliye 'Kutlu Dogum Haftası' hediyemdir... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sığıntı Yüreğim
Hüzün ayyuka çıktığında Sığıntı yüreğimin tek tesellisi Gönül evine sığınmak. Vuslat ateşi sardığında Avuçlarımda sevda ateşi Sevdiğimin can nefesi Can kafesimin tek neşesi Sığıntı yüreğim... Gönül kapısında sabahladı Ve... Sessiz,sedasız,sensiz Hüzünleriyle çekip gitti... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sır
Gecenin sihrini bozdum bu gece Yildizlar bineğim,Ay ışığım Yönümü belirleyen samanyolu Gecenin bendeki SIR'RI... Yollarin ötesi,sevdanın baslangıcı Ayrılıkların,hasretin bittiği nokta Sende ebediyyet inanci Bende erişilmezliğin SIR'RI... Bağrımda saklı dertlerim Dertlerime eklenen dertlerinin Taşıyıcısı gönül meskenimin Yüceler yücesi Ask SIR'RI... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sızı.....
Ruhun acısı yürek yarasını aştı Ser sefil yalnızlığın bağrında Sonsuzluğa kalkan geminin En kimsesiz kısmında İnsanlık makamına epey uzakta Sevgiymiş,aşkmış hepsi lafta Varlığı bile sahte Yaşantısı büyük safsata Sürüngenlerden aşağı mahluk Sana diyecek bir sözüm kalmadı..... 22./23.09.2006 gecesi.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Gecem
Seninle nefes alıp verdiğim Seninle adım adım gezdiğim Havasını sen diye içime çektiğim Bu gece son gecem bu şehirde Bu gece son seninle uyuduğum Bu gece son.. Son kez gözlerine değdi yüreğim Son kez gözlerine baktı gözlerim... Bu gece son gecem bu şehirde Bu gece son seninle uyuduğum Bu gece son... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuz Sevgim
Sevmedim hiç kimseyı senin gibi Islanmadım sevda yağmurlarında Vazgeçilmez tutkuları tatmadım Yaşamadım sanki sensiz daha önce Düşmedi yüreğim kor ateşli *******e Uykuyu asmadım yaldızlı yalnızlığıma Tek seni sevdim tek seni Başımı koyduğum gibi yastığıma. *******ime doğdu güneşim Uykularım rüyalarıma teslim Kokunu,nefesini hissettiğim Geceyi gündüzüme Gündüzümü geceme Kattığım sonsuz sevgime Seni yaşadığım şu zamana Asla pişmanlık duymadım. Gül yüzlüm, sevdiğim Tek seni sevdim tek seni Mahrum bırakma beni senden Al,götür istediğin gibi ömrümden Mahrum bırakma gül yüzünden......... 30.09./01.10.2005 04.10 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuza Kadar
Bilir misin uzak kalmayi sevdiginden Usul usul sokulan hasreti bilir misin Yakiciligini duyar misin yüreginden Delice sevip de ayrilmayi bilir misin Uzaklari kaldirasin gelir mi icinden Sever misin *******i Ay'i gözlerinden Sorar misin bilinmezlere,haykirir misin Delice sevip de ayrilmayi bilir misin Aglar mi sevdan,sel olup akar mi gözünden Sevgi damlaciklari sizar mi geceye sözünden Kollarini sonsuza dek acip kosar misin Sevgiliyi bir daha birakmamacasina.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle
Bir boşluğa çığ gibi düşen sesim Sensizliğimde bana geri döndü Sevdaya soluyan aşık nefesim Bir mum ışığında eriyip söndü Ruhum çıkmazlarda çırpındı durdu Umut deryası artık kurudu mu Benim için yeşeren çiçeklerin Umutlarınla birlikte soldu mu Yarınsız günlere merhabam yoksa Ve de hiç olmayacaksa sevdiğim Beni hasretin bağrında yakacaksa Söyle,susma geldiğim gibi gideyim. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle Birtanem
Yokluğuna dayanmak mı Hasretinde kaybolmak mı Gözyaşında boğulmak mı Söyle birtanem Hangisi zor seven için? Severken çekip gitmek mi Yanında iken yalnız kalmak mı Gözlerinde başkasını görmek mi Söyle birtanem Hangisi zor seven için? Başkası için çarpan yürek mi Ellerinden giden elleri mi Sevgilinin terk etmesi mi Söyle birtanem Hangisi zor seven için? Gönül bahçesinin solması mı Bir ömrün feda edilmesi mi Sevgilinin önünde erimesi mi Söyle birtanem Hangisi zor seven için? Mutluluğa yelken açan sevgili Sevdiğinin yüreğini bildi mi Acılara gark olmuş sevgiliyi Hiç onun gibi sevdi mi? Bir ömür feda olsun sevgiliye... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sus....
Sus....Rüzgar esme artık deli deli Körükleme kor halindeki yüreğimi Benim yangınım bana yeter Benim derdim bana yeter Sus...Kulaklarıma ulaşan ses Sus...Hissettiğim sıcak nefes Sus...Dalgalanma beynimde Kalbimde yaşadığın yeter. Sus...Gözlerimdeki ışıltı Sus...Yıldızımdaki pırıltı Sus...Yağma üzerime sevdiğim Yüreğimdeki otağın yeter Sus...Geceme dolan aydınlığım Sus...Bedenimi yakan güzelliğin Sus...Sızma gönlümden hayallerime Anılarımda yaşadığın yeter.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|