![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Adres Senmişsin
Yağışlı gözlerim her an ağlarken Her nefes zulümdür aşkın dağlarken Hep seni düşünüp seni çağlarken Ayrılık ölümdür can bu tendeyken Barışsan bir daha küstürür müyüm Eli konuşturur üzdürür müyüm Dilbazlık ettirir azdırır mıyım Gönlümün dizgini her an sendeyken Bu aşkın harcını beraber kardık Çok zorluklar aşıp hedefe vardık Ne çileler çektik ne günler gördük Dönemem geriye mutlu gündeyken Yıllarca aşk için çok kapı çaldım Çoklarına kapıldım hep aldandım Son adres senmişsin ben sende kaldım Vazgeçmek olur mu sen bu candayken |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söz Veriyorum
Sadakat sembolüm, sevdan mabedim olsun Sözünden dönen Allah'ından bulsun Söz veriyorum demiştim ya sevda çiçeğim İnan olsun ömrüm yettikçe dönmeyeceğim Yaşanmadan yazılmıyor bunca şeyler Sevmiyorsa yürek sezilmiyor ince şeyler Sevdalar, sözler ve candan özge canlar Bu halden ancak sevdalılar anlar Söz veriyorum sana can meleğim söz Düne kadar benim derdimdi bugünse senin Belki de bizi bize bağlayacak en tatlı haz Sevdamızın meyvesi rahme düşecek cenin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Su At Merih
Merih gibi çağladın Yunus gibi ağladın Ciğergahı dağladın Su at serinlet bizi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şairler Babası (Şair Halil SOYUER'e İthafen)
Sakî ' de işittim ilk kez sesini Sımsıcak hissettim ılık nefesini SÂFÎ ' den dinledim can sohbetini Şairler babası Halil SOYUER Nursel 'ine kalan hatıraların Adınla yaşayan zeytinyağların Duyunca sesini ben ağlarım Şairler babası Halil SOYUER Adına münhasır butik açılmış Sana ait güzel eserler seçilmiş Resimlerin duvarlara asılmış Şairler babası Halil SOYUER |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|