![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gün Biterken
Gün başlarken, Yine seni düşünerek uyanıyorum. Umutlarım hayellerim ve, Aklımda yine sen varsın. Günümün içerisinde, Çok şeyler düşlüyorum seninle ilgili. Bir yaşamsın sen, Su ile hava kadar gerekli. Bir değersin sen, Yaşamak kadar özel. Bir anlamsın sen, Her çiçek gibi. Bir güzelliksin sen, Tarifsiz kelimeler gibi. Sen hep bendesin. Bitmezsin eskimezsin gitmezsin. Gün başlarken, Benimle yaşarsın. Gün Biterken, Benimle kalırsın. Sen hep benimle aynısın. Gün Biterken gün batımı olur ya? Hüzün çöker sensizliğime, Avuçlarıma düşer bir kaç damla yaş....
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günahkar...
Bu dünyayı boş mu? Sandın, Anlamsız kimsesiz mi? Sandın, Amaçı var iyi insan olmak, Herşey gelip geçecek. En son hayatını karahterin belirliyecek, Sen kalbimde ebedii sevgi sürgünüsün, ALDATTIN. Sen gözlerimde gecici yalan dünyasın, AĞLATTIN. Ama kanmam artık şeytanlıklarına, Bekliyorum Beni Gerçek Seveni.... Sen sevgi kanununda yalancı, Sevda sahtekarısın. Suçlusun masum yüreğimde, Temiz duygularımın katilisin. Sen gerçek sevenlerin sevgi yoksulu, Sen iyi insanların düşmanı kötüsün. ALLAH yakar seni cehenneminde. Sen meleklerin utandığı kul. Güzel sevgiler kayıtlarında sevdan sabıkalı, Gerçek sevgiler arasında kara lekenle tanınacaksın, GÜNAHKAR......
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güne Sordum Seni
Bir gül bahçesini dolaşsam, Çiçeklerden bile güzelsin. Bir gökkuşağını izlesem, Ondan bile özelsin. Seni hayatın içinde bir yere koysam, Seni tüm insanlığın yüreğinde, Sevgi kılardım. Bense seni, Kendi hayatımın içinde, Bir umut yaptım. Ve seni günüme soruyorum. Seni oluşturuyor yarınlarım.....
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günü Yaşarken
Sabah her uyandığımda, Bir umutla uyanıyorum. Penceremin tüllerini açıyorum, Sımsıcak güneş ısıtıyor içimi sen gibi. Yediğim ekmek içtiğim çay, Ettiğim bu küçük kahvaltı, Sana daha sağlıklı olabilmek için. Koşuyorum yürüyorum, Nefes alıp veriyorum, Sözler şiirler yazıyorum, Bir melodide seni düşünüyorum. Sana herşeyden daha çok değer verdiğim içim. Gün bitmek üzere, Güneş kızıllaşıyor. Bir yerden gün batımını izliyorum, Haykırışlarımı duymaz akşam üstü. Karanlık örter sevgi umutlarımı. *******i, Sana bir yıldız düşer gözlerimden. Düşündüğümde, Koskoca bütün bir günü, Aslında ben yaşamıyorum. Günü Yaşarken, Seni Yüreğimde Yaşatıyorum....
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haber Ver
Bir selam saldım sana yar, Aldın mı? Mesajımı. Seni davet ediyorum yüreğime ısrarla, Çalmadın hala kapılarımı..... Bekle demekle olmuyor, Bir karar ALLAH aşkına. Nedir bu ciddiyetsizlik, Nedir bu boş verme..... Bambaşka ceza verir boşuna ümitlendirme, Bekliyorum senden bir müjdeli haber. Geleceğin vakit gönül sarayıma, Dökeceğim yollarına kırmızı güller......
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Vur Bana
Hayatımda çok sevdiğim, Bir adam var. Yüreğim deli divane, Sana aşık. Kollarınla beni kucaklaman, Tam bir sarmaşık. Bazen, Öyle masum hareketlerin var'ki, İçindeki ölmeyen çoçuk, Hala yaşıyor. Senin adına seviniyorum. Bazen çok romantik oluyorsun. Aman Allahım, Bu o sevdiğim adamdan, Daha fazlası diyorum. Beni bu halinle çok şaşırtıyorsun. Bazen, Ellerinde çiçeklerle, Bana geliyorsun ya? Hiç ummadığım kadar, Beni mutlu ediyor, Kalbimi çok fena çalıyorsun. Bazen sessiz bir fırtınasın. Çılgınca esip duruyor, Beni çok korkutuyorsun. Bazen, Beni ve duygularımı, Çok kötü yakıyorsun. Yüreğimi parçalıyor, Küllerimi toplayamıyorsun. Gücüm yetene kadar, Sevdiğim adama sarılmaya çalışıyorum. Bazen öfken, Sevginden büyük oluyor. Sana dayanamıyorum. Bir de bana vuruyorsun ya? Bir yerimin acıdığından değil, Çok sevilesi şu narin, Kadın halimden utanıyorum. Bana verdiğin o güzel, Çiçekleri düşün. Çiçekler bile benden daha şanslılar. Çünkü onlar, Kendilerine zarar verildiğinde, Dikenleri acıtır. Oysaki benim, Sana uygulayacak, Hangi savunma mekanizmam var'ki, Bütün güzel mutluluklarımızı unutup, Bana her şiddet uyguladığında, Seni adam gibi sevipte, Senin beni adam gibi sevmediğinde, Gözlerimdeki pişman duygularımdan, Sadece, Gözyaşlarım akıyor sana. Hadi Vur Bana. Benden akan o gözyazlarım bile, Bu sevgi dolu çiçeği, Yaşatmaya yetmeyecek. Hadi Yine Vur Bana.......
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Yine Üz Beni
Vücudumda çok sevdiğim bir yer var, Kalbim sadece o herşeyden daha önemli. Her nefeste senin için yaşar ve ölür, Bu yaşıma kadar, Yaşamaya geç kaldım diye düşünürken, Yaşamaktan vazgeçtim. Taki kader seni karşıma çıkarana kadar. Çünkü şimdi seni çok sevmek için yaşıyorum. Ben çok duygu doluyum. Çok sevmek,vazgeçmemek,unutmamak benim işim. Acılarım ekmeğim,gözyaşlarım suyum,umudlarım duamdır. Sevgimi hak edene canımı veririm. Hadi Üz Beni..... Sevgim en ufak incildiğinde çok üzülüyorum. Benim sevdiğim gibi, İnsanların aynı şekilde beni sevmesini bekliyorum. Değer verilmediğimi hissetdiğimde ölüyorum. Farkındaysan hep ben affediyorum. Kırmıyorum kırılıyorum paramparçayım. Yaşayan sen ölen benim. Hayatında asla kalp kırma. Hiç bir zaman o anın öncesine dönemezsin, Çünkü o kalp kırılmıştır. Senin herşeyime verdiğin acıya rağmen, Seni seveceğim ama, Tertemiz sevildiğini gördükçe kendinden utanacaksın. Affetmeyeceğim seni. Hadi Yine Üz Beni....
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hala Bakirim
Yıllar yılı, Doğduğum gibiyim. Evlenmeden olmaz, Hala Bakir' im. Bu kendi bedenimin sahibiyim. Arzu dolu duygularımda, Ben günaha tövbeliyim. Bir kalp büyütüyorum sevgi kolu, Bir beyin taşıyorum içi akıl dolu, Bir ömür yaşatıyorum sonu cennet yolu. Bir gün kendimi taşıyamazsam, Bir kere bile zinaya alışırsam, Olduğum yere yığılırsam, Hemen orda canıma al Allahım. Beni günahlar içinde, Nur-suz siyahlar içinde, Şeytanla beraber ateşler içinde, Beni utandığın kullarınla Azaril'e verme Allahım. İşlemediğim günahlar için bile, Tövbe. Unutmayın Ey Kullar: Günahtan kaç şeytana düşman ol, İradene hakim vicdanına esir ol. İnananlarla inanmayanlar arasında, Boşuna yaşanmadı savaşlar. Kaybedenlerden değil kazananlardan ol. Seven sevdiğine, Ruhen ve bedenen ait olmalıdır, Hala Bakirim........
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Halime Üzülüp Ağlardım
Ah Yaradanım, Siz beni çamurdan yarattınız. İki göz iki kulak ve bir kalp verdiniz. Ne mutlu bana Elhamdülüllah Müslümanım...... Ah Efendimiz. Siz bana sevgi sundunuz. ALLAH'ı KUR-ANI ve İnsanları sevin dediniz. Ne çok gözyaşı bana Salavatı Şerif yolunuzdayım....... İki gözüm iki kulağım ve kalbim taş olsa. Sevgiden sürgün kötülüğe mahküm cehenneme mühürlü, Ve ben insanca yaşamayıp ölseydim, Halime Üzülüp Ağlardım......
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hanımefendi
Gel desem benimle sevda yolunda, Gelmezsin. Yürü desem benimle hayat yolunda, Yürümezsin. Dön desem yüreğime sevgi yolunda, Sevmezsin. Gör desem halimi acılar yolunda, Paylaşmazsın. Duy desem sesimi feryat yolunda, Anlamazsın. Ortak ol desem canıma ömür yolunda, Bedenimde yaşamazsın. Gözlerimde yaş oldun yağmura karıştın, Dilimde söz oldun yalana karıştın, Yüzümde açan gül oldun kuruyan yaprağa karıştın, Sen bende bir başkaydın sıradan insanlara karıştın, Bilirim Hanımefendi Kefene Sarıldın...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|