![]() |
![]() |
#161 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() STİL
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz..." Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() E-MAİL
Meltem hanim e-mail adresiniz ne olsun? - ismim ve soyadim birlikte olsun. MELTEM IŞIK . - Ne yazik ki e-mailde Turkce karakter kullanamiyoruz. - Tamam sorun degil. - Kullanici bilgilerinizi tekrarliyorum : email adresiniz de yyy.... !!! - Yaa uyarmistim degil mi?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() TEMEL
Fadime birgün tarlada çalışırken Temel sokulmuş... Kulağına "Bu akşam bize cel evde kimse olmaycak daa" demiş... Akşam Fadime Temel'e gitmiş... Evde kimse yokmuş.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() POTANSİYEL ve FİİLİ
Adamin küçük oglu sorar: > >>Babacigim "potansiyel" ile "fiili" arasindaki fark nedir? > >>Babasi: Anlatayim... > >>Çocugun babasi karisina döner ve sorar: > >>- 1 milyon dolar verseler Robert Redford'la yatar misin? > >>Karisi: > >>- Tabii, sorulur mu! Hayatta kaçirmam! > >>Bunun üzerine adam kizina 1 milyon dolar karsiliginda Brad Pitt > >> >ile yatip yatmayacagini sorar. > >>Kizi: -Vay be! Tabii ki! Hep hayalini kurdugum sey! > >>Daha sonra adam büyük ogluna dönerek: > >>- 1 milyon dolar için Tom Cruise ile yatar misin, diye sorar. Büyük > >>oglan: > >>- 'Evet! Neden yatmayayim? Düsünsene 1 milyon dolarla neler > >> >yapilmaz! >> > >>Bir saniye beklemem!' der. > >>Bunun üzerine babasi küçük ogluna döner ve: > >>- Anladin mi oglum "potansiyel olarak" 3 milyon dolarin üzerinde > >>oturuyoruz, ama "fiili olarak" > >>2 ****** ve 1 **** ile birlikte yasiyoruz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() ANLATICAM
İyi ki düğünümüzü belçika'da yapalım demişsin goncagül - Güzel oldu, değil mi muhittin? - Evet canım, herkes dışarda evleniyor, bizim neyimiz eksik? - Beni kırmadığın için teşekkür ederim. - Sen istersin de ben yapmam mı bitanem? - Muhittin, sana geçmişimle ilgili bir şey anlatmak istiyorum. - Önce duvağını çözseydik goncagülüm. - Çözeriz, dur bi... çok önemli bu. - Eee, ama sırası mı şimdi? neyse, anlat bari. - Ben küçükken tecavüze uğradım. - Çok üzüldüm bebeğim. ama şu an kendini iyi hissediyorsan önemli değil. - Şimdi iyiyim de bunları bilmen lazım. - Yakınlarından biri tarafından mı?... - Yok, bi bakkal vardı bizim mahallede... - Bakkal mı? - Evet. elma şekeri satıyordu, güzel çikolatalar filan. - Eee? - İşte, bi gün bana, TARIK depoya gelsene dedi. - Tarık kim? - Anlatacağım bi tanem, sakin ol bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Hitler
Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi. - "Size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis. Ingiliz'e sormus: - "Titanik kaç yilinda batti?" Ingiliz hemen cevap vermis - "1912" diye. Hitler göndermis Ilgiliz'i. Fransiz'a sormus bu kez: - "Titanik'te kaç kisi öldü?" Fransiz cevap vermis - "1050". - "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis. Ve Yahudi'ye dönmüs; - "Say lan isimlerini.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Iste Politika Budur
Bir bürokrat yoksul bir adami ziyarete gitmis demis ki: "senin oglana bir es bulalim, zamani geldi artik." Adam: "ben hayatimda oglumun isine karismadim." demis. Bürokrat: " ama demis bu kiz Rahmi Koç'un kizi" deyince Adam: "a aaa ..tamam o zaman" demis ve durumu kabul etmis" Sonra bizim bürokrat Rahmi Koç'un evine gitmis: " kiziniz için harika bir koca adayi buldum" demis.Rahmi Koç sasirarak: " ama benim kizim daha çok küçük" diye itiraz etmis.Bürokrat: " ama bu genç adam DÜNYA BANKASI'nda baskan yardimcisi" deyince kizin babasi: " a aaa... tamam o zaman" diyerek duruma hemen razi oluvermis.Sonunda bizim bürokrat DÜNYA BANKASI baskanini ziyarete gitmis ve demis ki: "baskanim, size harika bir baskan yardimcisi adayi buldum" Baskan: " iyi ama benim zaten ihtiyacimdan fazla yardimcim var" deyince Bürokrat: ama bu Rahmi Koç'un damadi" demis.Baskan da " a aaaa...tamam o zaman" demis.Iste politika budur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Adolf
20. yüzyilin basinda bir evde kucuk bir cocuk babasina sormus: - "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer yapmak günah midir?" Baba ilgisizce; "Günahtir evladim" demis - "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah midir?" - "O da gunahtir evladim" -"Peki baba japonlarin beyinlerinden corba yapmak gunah midir?" - "Ooofff! o da günahtir evladim" - " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun yapmak gunah midir?" Baba en sonunda dayanamaz: -"Degildir ulan. oooff bee Adolf , nerden aklina gelir boyle sorular sormak?!..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Printer
ASKERDE KOMUTAN EMİR ERİNE SESLENMİŞ: ÇABUK BANA BİR LAZER YAZICI GETİRİN ER GİTMİŞ VE BİR ASKERLE GERİ DÖNMÜŞ KOMUTAN :BU NE LAN ASKER:LAZER YAZICI KOMUTANIM KOMUTAN:NASIL OLUYOR ?? ASKER:TEMEL, HEM LAZ HEM DE ER VE DE YAZICILIK YAPAR DEMİŞ. KOMUTAN: ULAN İYİKİ SCANNER İSTEMEDİK DEMİŞ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Şaka Yapiosunuz
Adamin Bİrİsİ YaptiĞi İŞ BaŞvurusuna Olumlu Cevap AlmiŞ, Şİrket GÖrÜŞmeye ÇaĞirmiŞ .konuŞmanin Sonlarina DoĞru YÖnetİcİ Adama SormuŞ; - Pekİ Senİn Şİrketten Beklentİlerİn Neler ? - Öncelİklİ Olarak Bİr Araba İstİyorum , Ayrica Şu Anda BulunduĞum Daİrenİn Kİrasi Bİraz Fazla Onuda Şİrketİn KarŞilamasi İyİ Olur , MaaŞ Olarakta 3000 Dolar Yeterlİ. Şİrket YÖnetİcİsİ Gayet Cİddİ Dİnler Ve ; - Bİz Sana Son Model Bİr Mercedes Ve Tarabyada Bİr Vİlla VereceĞİz Ayrica Bİzİm Bu Pozİsyon İÇİn PlanladiĞimiz MaaŞ 6000 Dolardi DemİŞ. Bİzİm Elemanin GÖzlerİ FirlamiŞ ; - Şaka Yapiyorsunuz . Şİrket YÖnetİcİsİ YapiŞtirmiŞ ; - Sİz BaŞlattiniz. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|