![]() |
![]() |
#161 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() temel bir gün pazarlamacı olarak işe başlar tabi uzun bir süre çalışır artık işin kurdu olmuştur bir gün bir otele kalmaya gider bide ne görsün camlarda perde yok hemen resepsiyondan görevliyi çağırmış ve sormuş ha uşağum bu odanın perdeleri yok da... demiş görevli:beyfendi camlar dışardan görünmüyor demiş bunun üzerine bizim temel hemen atlamış ha uşağum söle bana o zaman peki perde yoksa ben sabah ayakkabularumu neyle sileceğum da...demiş
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bir gün bir adam bir barda içiyormuş ben 14.kattan atlarım sonrada ayağa kalkar yürürüm demiş adamın teki atlamış nah atlarsın olum sen sarhoşsun manyak geberir gidersin demiş oda deniyelimmi demiş bunlar 14 katlı bir binaya çıkmışlar adam atlamış kalkıp yürümüş ve yukardakine demişki ne oldu al atladım bir şey olmadı adam hayretler içinde kalmış ulan demiş adam atladı birşey olmadı dur bende atlıyayım demiş aşşağı atlamasıyla ölmesi bir olmuş sonra ayağa kalkan adam yeniden bara gelmiş barmen bana bir içki demiş barmende yanındaki adam ne oldu demiş oda yav bu salak kendini 14.kattan attı geberdi demiş barmende yav süpermen sende içince çok şerefsiz oluyorsun demiş...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri, bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş. Ağaçta bulunan başka biri de onu izliyormuş. Namazını bitiren adam daha sonra namazının kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış. - "Allahım sen namazımı kabul et." Ağaçtaki adam: - "Etmem", diye cevap vermiş. Adam şaşırmış. Tekrarlamış: - "Allahım sen kıldığım namazı kabul et." - "Etmem." Adamın şaşkınlığı iyice artmış. Yine: - "Allahım sen namazımı kabul et", demiş. Ağaçtaki adam tekrar: - "Etmem", deyince adam sinirlenmiş. - "Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar. Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"; fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"; jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"; matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"; antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş". Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - "Boru yetmedi."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, bir gün arkadaşına telefon etmiş.Karşısına sekreter çıkmış. Temel :
'' Pen teleseçretere nok pirakacaktum. "Notunuzu bana bırakabilirsiniz" demiş sekreter kız. Temel uzunca bir süre beklemiş.Ses çıkmamış. Hala bir şey söylemediniz diye sekreter sorunca Temel'in cevabı: -Sinyal vermedinuz da! |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Komiser sorar:
- Temel, köpekleri atlatıp, kümesten tavuğu nasıl çaldın? - Komiserüm, onu söylemem, meslek sirridir! - Ama ben söyletmesini bilirim! - O da sizin meslek sirrunuzdur! |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuğun elindeki karneyi alan babanın rengi kıpkırmızı oldu.
-"Böyle bir karne getirmeye utanmıyormusun" diye söylendi.Çocuk kendinden emin ve gülümseyerek cevap verdi : -Babacığım bu karne senin, annem sandıktan çıkarmış |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Renkli kişiliği ve düşük not vermesi ile öğrencileri arasında özel bir üne
sahip olan felsefe öğretmeni, sınav yapacağı gün öğrencilere, önce kâğıt ve kalemlerini hazırlamalarını söyledi, sonra da sandalyesini kaldırıp masanın üzerine koydu. Sonra: "Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayınız." Sıfırcı felsefe öğretmeni, sınav kâğıtlarını okuduktan sonra, bu konudaki ününe gölge düşüreceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez bir öğrencisine yüz üzerinden yüz vermek zorunda kaldı. Öğrencinin sınav kâğıdında yalnızca şu iki sözcük yer alıyordu: "Hangi sandalyenin?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ögrencinin biri sürekli yaramazlik yapiyormus. Ögretmen dayanamamis kulagindan yakalamis. "Bana bak! Uslu durmazsan dayak yersin." deyince, ögrenci;
"Ben oruçluyum!" der. Ögretmen; "Eee oruçluysan ne yapalim?" deyince, ögrenci; "Annem bana sakin bir sey yeme dedi evden çikarken. Eger bir sey yersem orucum bozulurmus." |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Rota hesaplarını Temel'in yaptığı askeri gemi, denizin ortasında bir yerlerdedir. Kaptan Temel'i yanına çağırır: -"Çıkart ulan şapkanı, selam dur yüce Ata'nın huzurunda!" Temel şapkayı çıkartır ama anlamaz: -"Hayirdir komitanum?" -"Senin yaptığın hesaplara göre biz şu anda Anıtkabir'deyiz!"
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|