![]() |
![]() |
#1701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() * Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim.
* Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun. * Senin gözlerin varsa, benim sözlerim var. * Bu dünyada 2 kör tanıdım: Biri beni görmeyen sen, ikincisi ise senden başkasını görmeyen ben. * Bu dünyada sakın sevme, seversen ihanet etme, ihanet edenleri ise asla affetme! * Bana unut beni diyorsun. Mademki unutmak o kadar kolay, sen onu unut ve bana dön. * ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı dünya bir daha güneş yüzü görmezdi. * Aşka hürmet et fakat eğilme. * En asil intikam affetmektir. * Seni seviyorum diyen dillere değil, senin için ağlayan gözlere inan. * Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın. Fazla derine inme, çünkü orda sen varsın. * Seviyorum, sanma ki aşkım yetimdir. Yalvarmam asla, aşkım asaletimdir. * Şeker tatlı olabilir, senin kadar değil. Herkes seni sevebilir, benim kadar değil. * Unutmak zor, anlatmak ise imkansız. Çünkü sen unutuldukça hatırlanan, anlattıkça bitmeyensin. * Güzelin nazına, Ford un ara gazına hastayım. * Gönlünde yer yoksa bana güzelim; Fark etmez, ben ayakta da giderim.
![]() |
#1702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Brejnev, Küba''ya gelecekmiş. Kübalılar toplanmış, bir hoşluk yapacaklar. Ülkenin en iyi ressamına başvurmuşlar. Bir tablo yap. Adı "Brejnev Küba da" olsun diye.
Ressam: " - Hadi oradan" demiş. " - Ben adamı görmedim bile. Adam hayatında Küba''ya gelmedi. Şimdi ben nasıl "Brejnev Küba da" diye atmasyondan resim yaparım?" Tesadüf bu ya. Bizim Temel, puro almaya Havana''ya gelmiş o sırada. Sıkıntıyı duymuş. " - Ben size istediğiniz tabloyu yaparım. Bana bir sandık puro verirseniz" diye. Vermişler. Temel bir hafta sonra, Kübalılar''ı çağırmış. " - İşte tablonuz" demiş. Tuvalin üzerini örten bezi hızla aşağı çekivermiş. Kübalılar da donuvermişler. Tabloda, yatakta iki kişi, al takke ver külah. " - Bu ne?" diye gürlemiş Turizm Bakanı. " - Bu ne?.. Bu kadın kim?.." " - Brejnev''in karısı!" demiş, Temel. " - Peki bu üstündeki adam kim?" " - Brejnev''in uşağı!.." " - Peki Brejnev nerde ulan!.." " - Brejnev Küba''da" demiş Temel!
![]() |
#1703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanın en büyük Mafya babası Çok ağır bir suçtan yargılanmaktadır ve idamı istenmektedir. Jüri üyelerinin içinde Temel de vardır. Mafyanın adamları mahkemeden önce Temeli bir kenara çekerler ve şöyle derler:
-"Temel ne yap et Babanın idam kararını müebbet'e çevir yoksa bu senin sonun olur" derler!!! Temel'in içine korku düşmüştür: -"Acep ne yapsam da bu adamı kurtarsam" diye düşünür. Dava başlar günlerce devam eder ve nihayet Jüri üyeleri karar vermek üzere odalarına geçerler. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra jüri geri gelir ve kararını okur: -"Müebbet hapis" derler. Bunu duyan Babanın adamları ne yapacaklarını şaşırırlar doğru Temel'e gidip: -"Afferim sana Temel şimdi gözümüze girdin" derler. -"Ehh be Temel iyi güzel de bu işi nasıl başardın?" diye sorarlar. Temel: -"Sormayın bre uşaklar" der. -"Millet Beraat Beraat diye tutturdu Müebbete çevirene kadar aklan karayı seçtim" der.
![]() |
#1704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakim Temel`e sormuş:
- Davacıya olan borcunu niye bir türlü ödemiyorsun? Temel sinirli sinirli cevap vermiş: - Vereceğum vermesine ama bana üç ay mühlet ver diyrum, vermiy, üç yıldır beni oyaliy!.....
![]() |
#1705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zamanın mafya babalarından birisi idam cezasıyla yargılanıyormuş. mafya babasının adamları jüri üyelerinden olan temeli sıkıştırır;
- ne yap et,babanın cezasını muebbet hapise çevirt. temel bu olaydan çok korkar ve mahkeme günü gelir çatar sanıklar dinlenir. jüri karar vemek için bir odaya girer.daha sonra karar açıklanır - müeebet hapis, babanın adamları sevinçten havaya uçarlar ve temelin yanına gelerek - bunu nasıl becerdin.aferin sana aferin derler. temel babanın adamlarına döner ve şöyle der - valla uşaklar millet beraat beraat diye tutturdu,müebbet hapise çevirene kadar akla karayı seçtim
![]() |
#1706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Temel ile Dursun uçak ta gidiyorlarmış. Birden uçak arızalanmış ve denize düşmüs. Bunlar yüzerek bi adaya çıkmışlar.
Oradaki kabile reisi - Sizi öldürmem gerek, bizim adetlerimiz böyle demiş. - Ama sizi affedicem fakat bi şartla demiş. - Şafaktan gün batımına kadar bana adadan 1000 çeşit meyve toplayıp geleceksiniz ancak öyle affederim sizi demiş. Bunlar sabah çıkmışlar akşama doğru Temel gelmiş. Reis - Olum ben sana 1000 çeşit meyve dedim sen bana 1000 tane erik getirmişsin ama seni affedebilirim bu 1000 tane eriği teker teker *ötüne sokacaksın. Temel başlamış sokmaya 1,10,100,999 derken birden gülmeye başlamış Reis - Ne oldu 1 tane kalmıştı demiş. Temel - Ne yapıyım karşıdan Dursunu gördüm 1000 tane karpuzla geliyor demiş...
![]() |
#1707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel İstanbul boğazında tekneyle turist gezdiriyormuş. Bir gün bir Amerikalıyı almış, başlamışlar tura. Adam bir saray görüp sormus:
- Bu ne kadar zamanda yapıldı? Temel: - 10 yılda demiş. Adam: - Yazık, bizde olsa 5 yılda biterdi. Derken bir cami görüp sormus: - Bu ne kadar zamanda yapıldı? Temel: - 5 yılda demiş. Adam tekrar: - Yazık, bizde olsa 2 yılda biterdi demiş. Temel sinirlenmeye başlamış. Bir tarihi yapı daha görmüşler, turist tekrar sormus, Temel: - 2 yılda demiş. Adam: - Vah vah! bizde olsa 1 yılda biterdi demiş. Derken tam o sırada Boğaz Köprüsü`nün altına gelmişler. Amerikalı köprüyü göstererek tekrar sormus: - Peki bu ne kadar zamanda yapıldı?. İyice sinirlenen Temel cevabı yapıştırmış: - Hangisi? Bu mu? Bilmem, vallaha dün burada yoktu!!!...
![]() |
#1708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel derede yıkanırken, köyün çocukları hınzırlık yapıp dere
kenarında bıraktığı elbiselerini alıp kaçmışlar. Dereden çıkan Temel elbiselerini bulamayınca utancından elleriyle önünü kapayarak eve doğru koşmaya başlamış. Uzaktan çırılçıplak, koşarak geldiğini gören babası seslenmiş: "Ula Temel, ula benim salak uşağım, yüzünü kapasana, oni kim tanıyacak!!!"
![]() |
#1709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel savaşta yanında 10 arkadaşlarıyla esir düşmüş. İlk gün işkence sonunda ekipten 5'i bülbül gibi şakımışlar.İkinci gün 3 kişi daha dayanamamış itiraf etmiş^.Üçüncü gün sonunda bir tek Temel kalmış.Dördüncü gün işkencenin dozu artmış Temel'den çıt yok.Beşinci gün iyice işkence ağırlaşmış Temel yine aynı.
İki hafta sonra Temel'i kaldığı hücrede izlemeye karar vermişler. Bizim Temel hem kafayı duvara vurmakta hem de söylenmekteymiş: -Hatırla...hatırla...hatırla..
![]() |
#1710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gün trende yolculuk yaparken kabine yahudi bir yolcu binmiş. Gerek Temel'in hal ve hareketlerinden gerekse giyim tarzından saf biri olduğunu anlamış ve onu aşağılamak istemiş. Hemen Temele yönelerek
- Beyefendi size bir soru sorabilirmiyim demiş. Bunun üzerine Temel - Sor uşağum demiş. Bunun üzerine yahudi yolcu akıllılık yaparak demişki - Sen bana bir soru sor bilemezsem 20$ veririm sen benim sorumu bilemezsen bana 10$ verirsin olur mu? demiş ve Temel kabul etmiş. Yahudi yolcu - Sen sor demiş ve Temel sormuş - 3 ayaklı canlı nedur? Yahudi biraz düşünmüş 20$ ı uzatarak - Bilemedim demiş. Temel 20 $' ı almış. Yahudi yolcu sormuş - Sen söyle. Temel - Bende bilmeyrum diyerek 10$'ı geri vermiş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|