![]() |
![]() |
#1701 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cafer komadadır, yanında ise karısı... Cafer%in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar;
- %%İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın%%... Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi. - %%Şimdi komadayım yine başucumdasın sonunda anladım ama, çok geç oldu yahu sen ne uğursuz karısın%%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tipik bir maço adam, çok hoş bir sarışınla evlenir ve nikahın hemen ardından,kurallarını ortaya koyar :
"Eve ne zaman istersem, saat kacta istersem, ki herseyden once eger istersem, o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartışma istemiyorum. Ben baska bir sey soylemedikce, her aksam yemek masasini kusursuz istiyorum.Istedigim zaman eski kız arkadaşlarımla içmeye ve kağıt oynamaya giderim ve bana bu konuda güçlük çıkarma sakın. Bunlar benim kurallarım.Yorumun var mi?" Kadın: "Hayır, benim için sakıncasi yok.Yalnız şunu bil ki, burada her gece saat 7%de sex yapılacak, sen olsan da, olmasan da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel mi güzel olan genç bir sarışının bir tanesi, telefonda yüksek ateşli olduğunu söyleyerek doktordan randevu alır
Randevu saatinde sarışın doktorun yanına gider ve sırası gelince içeri girer Doktor her hastasına sorduğu gibi bizim genç sarışına da aynı soruyu sorar şikayetiniz nedir hanim efendi? Ah doktor bey bir bilseniz çok ateşim var o zaman derece ile bir ateşinizi ölçelim buyurun dereceyi ağzınızda biraz tutunuz ay doktor bey ben dereceyi ağzıma alamam, ondan tiksinirim o zaman öyle ise koltuk altına koyunuz oradan ateşinizi ölçelim ay doktor bey orası katiyen olmaz, ben çok gıdıklanırım o zaman ateşinizi ölçebileceğimiz, son çare olarak tek bir yer kalıyor Neresi doktor bey? Ancak makatınıza dereceyi koyarak ölçebiliriz bu fikir bizim genç bayanın aklına yatar ve kabul eder Tabii bu arada derecenin makatına yerleştirilmesi için gereken pozisyonu da almıştır Tamam doktor bey ben hazırım ateşimi ölçebilirsiniz Doktor da ateşi ölçmek için atağa kalkar Bizim genç sarısından yine bir itiraz gelir şey doktor bey ne oldu hanim efendi? o dereceyi koyduğunuz yer makatım değil ki ha ha ehm oraya koyduğum şey de, zaten derece değil... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam,lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez,
- "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne ersin? "Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene, seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşları 70 ile 80 arasında degişen üç arkadaş Temel, İdris ve Dursun kahvede otururlarken Dursun%un en küçük torunu koşarak kahveden içeri girer ve bağırır.
-"Koş dede koş ninem 17. çocuğunu doğuruyor" Temel şaşırmış Dursun%a sormuş : -"Hayırdur uşağum, bu nasıl oldii" Dursun cevaplamış; -"Kepek ekmeğindendur da" Temel hemen fırına gitmiş. Tezgahtar kıza; -"Kizum, hemen bana oradan 50 kepek ekmeği ver" demiş. Kızcağız önce şaşırmış, sonrada Temel%e; -"Beyfendi akşama kalmaz taş gibi olur.." Temel%de kendi kendi söylenmeye başlamış. -"ULAN, HERKESİN HABERİ VARMIŞ TA PI BENUM YOKMUS" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam karısı ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasından çıkarak kadının yanına gelir ve
- "Kocanızın ölmemesini istiyorsanız şu kağıda yazdıklarımı uygulayacaksınız" der. - 1 Sabahları güler yüzle güzel bir kahvaltı hazırlayın ve işe mutlu gitmesini sağlayın. - 2 Öğlenleri eve geldiğinde güler yüzle karşılayın ve güzel bir öğleyemeği ile takdir edildiğini hissettirin, böylece günün geri kalan kısmını da iyi geçirmesine yardım edin. - 3 Akşamları eve geldiğinde yemek özellikle güzel olmalı. - 4 Eve gelince dinlenmesini sağlayın, hatta ayaklarına masaj yapın. - 5 Haftada en az üç kere birlikte olun, eğer isterse daha fazla birlikte olun. "Eger bu dediklerimi harfiyen uygularsanız kocanızın sağlık yönünden hiçbir problemi olmayacak" der doktor. Eve geldiklerinde adam karısına sorar, - "Ne dedi doktor sana? Kadın cevaplar : -"Ölecekmissin. " |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() iki sarışın, anahtarları içeride unuttukları için bir arabanın
kapısını telle açmaya çalışırlar. Biri diğerine "çabuk ol, yağmur başladı, ıslanıyorum" der. Diğeri yanıtlar: "Ne farkeder? İçerde de ıslanacaksın, arabanın üstü açık." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Fransiz turist kafilesi Erzurum%a gelir. sehri gezerler. Oradan Aziziye Tabyalari Palandöken Daglari derken dönüs vakti gelir.
Herkez otobüslere biner ancak bir Fransiz kadinin eksik oldugu anlasilir. Ararlar ve sonunda Palandöken daginda kadini bir çobanla birlikte bulurlar. Çoban kadini iyice becermistir. Her ikisinide yakalayip karakola götürürler ve kadina sikayetçi olup olmadigini sorarlar. Kadin da: -"Ne sikayeti ben bugüne kadar böylesini görmedim. Yanliz benimle birlikte Fransa ya gelirse sikayetçi olmam" der. Durumu çobana söylerler çoban da : -"Nasil gelirem kari burda, çoluk çocuk burda, sürü burda" der ve ekler : -"Benim biraderim var askerdedir. Teskeresine az kaldi eger olursa o gitsin" der .Durumu kadina söylerler.Kadin da: -"Eger kardesi de onun kadar iyiyse gelsin" der.K adinin bu sözünü çobana iletirler. Çoban: -"Valla bilemem ama askere evvel önce bizim birader bir ayi ziktiydi serefsizem ayi ona hala bal getirir" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kızın biri bir gün arkadaşına oturmya gitmiş bir kaç kişi toplanmış espiriler yapıolarmış kızda çok yabancı kalmış bende bişey diyim bare demiş aklına bi arkadaşının yaptığı espiri gelmiş oda yapmaya kalkmış "bi adam varmış bi gitmiş giden o gidiş"demiş bi bakmış kimse gülmüo espirisinin beğenilmediğini ve rezil oldunu anlayan kız bi gitmiş gidiş o gidiş
![]() hadiii gülüüünnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dursunun karısı bir gün temeli eve çağırmış evde kimse yok demiş . temel gitmiş kapıyı çalmış çalmış ama kapıyı kimse açmamış . çünkü evde gerçektende evde kimse yokmuş.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|