![]() |
![]() |
#171 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2088
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AŞK BENİM HİÇ SENİN OLMAMIŞ***
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Sevda
Kimse senin kadar beni candan sevmedi Kimse senin kadar bana candan bakmadı Ve kimse senin gibi yüreğimi fethetmedi Canıma girdin can oldun,yüreğimde kale. Sevgi penceremden girdin içeri Adını yazdın yüreğime ellerinle Senle çıktık aşk dağının zirvesine Seyrettik sevgi denizinde dalgaları. Vaktin en güzel dakikalarını senle geçirdik Zaman yetmedi renkli fırtınalarımızın dalgalarına Adlarımızı kazdık kalbimizin duvarlarına Yıllar sonra bu sevda anılsın diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZ KALMAK ZOR OLSADA
SANA HASRET GİDECEĞİM KORKUYORUM EN SONUNDA SANA HASRET GİDECEĞİM ADIM ADIM İZLERİMLE AŞKA KÜSKÜN SÖZLERİMLE AÇIK KALAN GÖZLERİMLE SANA HASRET GİDECEĞİM GURURUNU YENEMEDİN DARGINLIĞI SİLEMEDİN NASIL SEVDİM BİLEMEDİN SANA HASRET GİDECEĞİM OLUR DEDİM OLMADI Kİ GÖNÜL HUZUR BULMADI Kİ BAŞKA ÇAREM KALMADI Kİ SANA HASRET GİDECEĞİM HİSSETMEDİN ACIMI SEN DUYMADIN HİÇ AHIMI SEN ANLAMADIN AŞKIMI SEN SANA HASRET GİDECEĞİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEN BENİM BEDELİMSİN*****
SEN BENİM BEDELİMSİN MASUM BULUTLARIN YAĞDIRMAYA BİLE KIYAMADIĞI SERSERİ YAĞMURLARIM OLDUN HAZİN AYIMDA SEN BENİM CESARETİM OLDUN NİCE KORKULARLA YAĞMASINDAN KORKTUĞUM ÜRPERTİCİ OLDUĞUNU SANDIĞIM SELİN COŞKUSU OLDUN ISLATMAKTAN BAŞKA Bİ SEBEBİ OLMADIĞINI SANDIĞIM O KOCA KOCA SU TANELERİNİN ASLINDA BİR AŞKI BAHARIN MUHABBETİ OLDUĞUNU ANLADIM SONBAHARDA HAZANA ERDİREN GÖZ YAŞLARINLA KEDERİM OLDUN NE OLUR DAHA FAZLA YAĞMA DEDİĞİM HALDE İÇİME AKAN BİR SEL OLDUN SEN SEN SEVDİĞİM BENİM HAYALİM OLDUN KURMASINI BİLE BECEREMEDİĞİM BİR AŞKIN BAŞ KAHRAMANI OLDUN SEVDİĞİM OLDUN NE OLUR DAHA FAZLA AKMA İÇİME NE OLUR DAHA FAZLA AŞKA GETİRME FIRTINANDA MAHSUR KALMIŞ YÜREĞİMİ NE OLUR SORMA İSTİYORSAM SENDEN BIKTIĞIMDAN DEĞİL SENDEN AYRI KALMAM KORKUSUNDAN ÇÜNKÜ ALIŞMIŞ YÜREĞİM YAĞIŞINA ALIŞMIŞ VE ISINMIŞ SOĞUK POYRAZINLA GETİRDİĞİN HERŞEYE İNAT MASUMCA DURAN O SERSERİ GÜZ YAĞMURUNA BİLİYORUM KAHROLUYORUM SESSİZ SESSİZ AĞLIYORUM ÇÜNKÜ SENDE GİDECEKSİN BİR BAHAR EDASIYLA KENDİNİ BANA HASRET KOYACAKSIN BEN HERGÜN YAĞMANI DİLERKEN TANRIDAN SEN GENE ASİ BİR POYRAZ BEKLEYECEKSİN YAĞDIRSIN VE AKITSIN SENİ BANA BENİ İSE BİR AŞKI HAZANA İŞTE O ZAMAN ÇILGINA DÖNÜYORUM İSMİMİ BİR TEK SENİN KOYDUĞUN SERSERİ FIRTINAN OLUYORUM NE YAPARSAN YAP SEVDİĞİM SENİN YARATTIĞIN YAĞMURUNA BENİM FIRTINA YÜREĞİM BİLE EZİK KALIYOR ÖKSÜZ BİR ÇOCUK HIÇKIRIĞI SARIYOR BEDENİMİ BEDENİM SENSİZ KALMIŞ BAHARINI ARIYOR BAHARIM SEN OLDUN BİR KERE GELDE YAKTIĞIN ŞU KORU AVUÇLARINDA SÖNDÜR DİYOR.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Arıyorum
Aldım elime kalem, yazıyorum bir şeyler Bakalım bu duygular, bu hâller bana neyler? Kalbe hüzün katıp da, derdim çekilmez eyler Özlediğim sevdâmı, ben seni arıyorum Gazete-mecmuâda, şiir köşelerinde Bir çift gözün okuyup, coşup neş'elerinde Sonra çatık kaşların, tüm endîşelerinde Hasretle bekleyip de, ben seni arıyorum Hüzünlü bestelerde, uzaklara dalıp da Hicrânlı yüreğimi, gâm kedere salıp da Tebessümün ardından, öyle baka kalıp da Büküp boynumu birden, ben seni arıyorum Bir umut benimkisi, belki gelirsin diye Muhtâcım güller gibi, bir damlacık sevgiye Karşıma çıkar isen, al benliğim hediye Göster o dîdarını, ben seni arıyorum Bilirim sen de beni, arıyorsun yıllardır Elbet senin de bir çift, diyecek sözün vardır Sanma benden başkası, sana vefâlı yârdır Bak işte buradayım, ben seni arıyorum Ümidlerin tükenip, bir bir düştüyse suya Sal o zaman kendini, bende ki bu duyguya Gerçekleşir inanki, görüp durduğun rüyâ Yeter gizlenme artık, ben seni arıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Saklayacağım
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmiyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın. Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım. Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Avunmuyor Yüreğim
Hangi yüze bakarsam, sensin karşımda sanki; Bütün tebessümlerde seni görür gibiyim... Takıldım peşlerine, gölge oldum inan ki; Her biri bir kılavuz, sana yürür gibiyim... Biliyorum, sen yoksun varacağım yerlerde; Benimkisi aslında, boşa çekilen kürek... Ne var ki; arıyorum, soruyorum her yerde; Avunmuyor be gülüm başka türlü bu yürek... Sen dolmuşsun içime, kıskıvrak çemberleyip; Özüme işlemişsin, kuşatarak sarmışsın Hûri gelse; bağrıma basamam ki, yâr deyip! .. Anladım ki; Dünyâ'da, bana tek sen yârmışsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZ *******
Her gece hasretin çalar kapımı Çıldırtır beni bu sensiz ******* Duvarlar misali çöker üstüme Öldürür beni bu sensiz ******* Bir çicek kokunu bulur getirir Bir kadeh tadını alır getirir Bir gitar sesini taşır getirir Öldürür beni bu sensiz ******* Hatıran duruyor ne yana baksam Hayalin karşında yollara çıksam Üstüme yürüyor gölgen ne yapsam Öldürür beni bu sensiz ******* Bir sahil izini bulur getirir Bir mehtap yüzünü bulur getirir Bir deniz gözünü bulur getirir Öldürür beni bu sensiz ******* |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Beni artık sevmeyin (bir şarkıdan geçerken..masal perisi*) “..elini son defa yanağıma koy../..istemiyorsan giderim..giderim..” inandığım değerleri kaldırdım çeyiz sandığıma sakladım../..kenarlarını tığla ördüğüm umutlarımın arasına parmaklarımda naftalin kokusu alışamadım unutulmaya kaç yaşında sevdim ben bu yalnızlığı.? hangi yürek öncüsü oldu ezinç taşkınlıklarımın..? bana düşen artık susmaktır toplamından taşıyorum iç acılarımın defterimin arasında kurutulmuş anılar yüzlerinde palyaço gülüşleri kimbilir../..hangi sevdadan kalma “..serin bir sonbahar akşamında söz../..ismini unutur silerim..silerim..” isyan perdesini indirdi gece, suya yansıdı öksüzlüğüm şehrin kapılarını tutsun bütün yıldızlar, yoksa firar edip kaçacak hüznüm sevdiğim erkekler geliyor aklıma bir çocuk gibi usulca sokulup, bir nehir gibi akıp giden erkekler ama sen son vurgunum../...en çok vurulduğum veda mektubun hala cüzdanımda biraz yırtıldı ve buruştu ama tek kanıtı biten bir aşkın yoksa../..kimse inanmıyor ayrıldığımıza “..tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri.../..bir defa daha yazsa bebeğim...bebeğim..bebeğim..” ah bu ben grameri bozuk bir hikayenin içinde, yüklemini kaybetmiş bir cümle gibiyim sindire sindire yaşamalı ayrılıkları da belki de bu yüzden../..hala aşık gibiyim hangi kırgınlığın içinde boğuldu gülüşlerim...? iğnesi kırılmış bir plak gibi dönüyorum olduğum yerde ve şarkılarımı kusamıyorum gücenik makamından eserler dinleyemediniz, hepinizden özür diliyorum “..eğer bir masal perisi girerse rüyalarına../..öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti..” çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane yıkılışlar alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm “..uğruna döktüğüm gözyaşları için../..yağmurdan özür dilerim..dilerim..” beni artık sevmeyin tuza yatırdım gönlümü../..düşlerimin yanına gözlerimde esrik bir sızı, alışamadım unutulmaya |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|