![]() |
![]() |
#171 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uykucu
Uykudan başka birşey bilmezsin Seversin ama söylemezsin Duygulara karşılıkta vermezsin Uykucu sen varya sen bir alemsin... Kalbinin götürdüğü yere gidersin Sevgi nerede hemen orada bitersin Karşılık vermekte istemezsin Uykucu sen varya sen bir alemsin... İnsanları çok seversin değer verirsin En büyük kazığı da onlardan yersin Bir türlü akıllanmaz yine seversin Uykucu sen varya sen bir alemsin... Uyumam artık dersin yine uyursun Sonra da uyanır pişman olursun Her kalpte hemencik bir yer bulursun Uykucu sen varya sen bir alemsin... Nuran Kara
![]() |
#172 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzgünüm
Güneşin doğuşunu seyrettim buralarda Daha gün ağarmadı sanırım oralarda Salı bu saatlerde olacağım yollarda Anılarımı aldım gidiyorum üzgünüm Burası gerçekten de masal gibi bir belde Yabancılık çekmiyor insan bu güzel yerde Yeşilin tüm renkleri çare olur her derde Anılarımı aldım gidiyorum üzgünüm Gerçekten yolu uzak ama pişman olmadım Gezip gördüğüm yerde vefasızlık bulmadım Gece gündüz dolaştım inanın yorulmadım Ona yadigar kaldı hayallerim üzgünüm Buradan gidiyorum hüzün var gözlerimde Güzel günler geçirdim yalan yok sözlerimde Cesurca yaşadığım duygular yüreğimde Gözümdeki yaşlarla gidiyorum üzgünüm Nuran Kara
![]() |
#173 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçilmezimsin
Yüzün güldüğü zaman sanırdım güneş açmış Karanlık dünyamıza birden bir ışık saçmış Tüm kötü düşünceler kuş olmuş sanki kaçmış Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Sabah uyandığımda mutluluktan uçarım Küçük bir fırsat bulsam sana doğru kaçarım Yüzümdeki huzuru ben etrafa saçarım Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Düşünürüm seni ben gece gündüz sürekli Rüyalarıma sordum uyumak artık zevkli Bu dünyada herkese böyle bir yar gerekli Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Gözlerimden bir damla yaşım artık akmıyor Seni gördüm göreli başkasına bakmıyor Saçıma papatyadan başka çiçek takmıyor Canım sen benim için vazgeçilmez birisin Nuran Kara
![]() |
#174 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatan İçin
Kırmızıyı seviyorum bayrağımın rengi Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış Ne acılar var onda ne göz yaşları Sevipte ayrılanların yakarışları Kimisi evli idi kimisi nişanlı Vatan için Hürriyet için verdiler canlarını Onlar birer şehit oldu aileleri yandı Yarınlar güzel olmalıydı bizim olmalıydı Başkalarının himayesi altında değil Halkımız özgür olmalıydı Anneler üzülmemeliydi Ağlamamalıydı Cennet onların ayaklarının altındaydı Belki evlatları olmayacaktı yanlarında İçleri hüzünlü yürekleri hasret dolacaktı ama Vatan artık emin ellerde olacaktı Başımıza ne gelecek korkusu yaşamayacaklardı Gözlerinde yaş yüreklerinde telaş olmayacaktı Rahat uyumalılardı yataklarında analar bacılar Zorluklar içinde yetiştirip evlatlarını vatan için Hürriyet için gönderdiler askere Gelip gelmeyecekleri meçhul bir yoldu gittikleri Vedalaştılar istasyonlarda terminallerde Kıyamazlardı onlara; Gözlerinden sakınırlardı evlatlarını Evlat bu sevilmez mi sevilir Yeri gelir VATAN için canlar feda edilir Nuran Kara
![]() |
#175 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasıza
Güller kıskanırdı güzelliğini Pembeye çalan bir yanağın vardı Kokusu güzeldi ılık teninin Kor gibi görünen dudağın vardı Gözlerin güzeldi boncuk misali Arada onlardan yaşlar akardı Herkes deli olur mecnun misali Bakışınla sanki güneş doğardı Sevgiye hasretti minicik kalbi Sanki hırpalanmış bir hali vardı Özlemiş yüreği gerçek sevgiyi Dünyadan gidecek gibi bir hali vardı Kalbini kaptırmıştı bir vefasıza Onun için canını bile verirdi Aklı uçup gitmiş bir imkansıza Bu dünyada onun için yaşarım derdi Düşünmezdi gerçek sevgi ne demek Ben seviyorum ya bu yeter derdi Yaşıyorsan eğer sevilmek gerek Oda beni gerçekten seviyor derdi Nuran Kara
![]() |
#176 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan
Geriye dönüyorum Yalan şehrime İnsanları yalan Sevmeleri yalan Nasıl inanacağım Sahte gülüşlerine İnsanları yalan Sevmeler hep yalan Dürüst olanları Mutlaka vardır Ama çoğunluğu Cidden yalandır Sarf edilen sözler Yalandır gözler İnsanları yalan Sevmeler yalan Doğruyu ararsan Belki bulursun Bulduğun da kaçırma Mutlu olursun Kapılırsan sahteye Yalan olursun İnsanları yalan Sevmeler yalan Bir düşerse yolun Yalan şehrime Ne olur dikkat et Sende kendine Kaptırma kendini Yalan sevgiye İnsanları yalan Sevmeler yalan Yalandan ağlayıp Üzülenler var Dünyayı dar ederler İnsana dar Bahar gelmiş kalbe Birden yağar kar Üzülsende artık Söyle ne çıkar İnsanları yalan Sevmeler yalan Yalanı bulursan Vur suratına Yalancı sevenden Olma sen asla Hayatın yalansa Çıkma karşıma Bıkmışım yalandan Dokunma bana Yalan bu şehir Koca bir yalan İnsanları yalan Sevmeler yalan Nuran Kara
![]() |
#177 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yarına Kaldı
Bugün gelecektin bekledim seni Kalbim başka çarptı sabahtan beri Gelmedin ya inan çok üzdü beni Döndüm durdum canım sürekli geri Akşam oldu işte ama yoksun sen Yine ümitlerim yarına kaldı Yüreği teselli edemem ki ben Gözlerim şimdiden hayale daldı Hayaller kurmuştum kavuşacaktım Pes etmeden baktım telefonlara Sensiz günlerimle barışacaktım İsyan ettim durdum inan yollara Aklıma geldi hep gülen gözlerin Senin gülüşlerin yadigâr kaldı Duymak istediğim tatlı sözlerin Yerini de artık bir hüzün aldı Yüreğim acıyor yanımda yoksun Üzüntü ve keder ruhumu sardı Sen benim kalbime saplanan oksun İçime işledi canımı yardı Hayalin benimle gezdi sürekli Sevgimi gönderdim onunla kaldı Bu dünyada bana aşkın gerekli Canım kavuşmamız yarına kaldı Nuran Kara
![]() |
#178 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yemin Ettim
Seninle o gece tutmuştuk dilek Beyazlık okşadı sanki bir melek Gülünden geçer mi bu deli yürek Seni beklemeye yemin etmişim Sabır taşı olsa durmaz çatlardı Yüreğim sıkışır ruhum patlardı Sevdalar uçuşur hasret atlardı Seni beklemeye yemin etmişim Sabret biraz sabret aşkım gelecek Benim kıymetimi o can bilecek Ağlayan gözlerim artık gülecek Onu beklemeye yemin etmişim Engeller çok zordu sabredip aştım Yavaş yavaş sessiz şükür ulaştım Sevdayı kokladım köpürüp taştım Seni beklemeye yemin etmişim Nuran Kara
![]() |
#179 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeter Ki Gel Bana
Duydum ki çok kızmışsın benden nefret etmişsin Anladım ki sen beni birazcık sevmemişsin Bu kadar zaman geçmiş bir haber vermemişsin Birde geçmiş karşıdan bana sitem etmişsin Yalan mı söylemişim bir telefon açmadın Seni özledim durdum arayıp da sormadın Haber aldım gelmişsin yanıma uğramadın Sonunda anladım ki sen hiç benim olmadın Aşkım sen tutmuş bana haksızlık ediyorsun Seni sevmediğimi düşünüp kızıyorsun Bir dön de bak aynaya çok ayıp ediyorsun Seni seven bu kalbi görmek istemiyorsun Haksızlık etmiyorum sadece söylüyorum Bilmez misin ki canım ben seni seviyorum Seni kendimden fazla düşünüp özlüyorum Senden karşılık bulmak çok zormuş görüyorum Hatalıyım sevdiğim bunu ben biliyorum Yanında bulunmayı senden çok istiyorum Kabul et ne olursun senden af diliyorum Bir şans daha verirsen bu akşam geliyorum Sen yeter ki gel bana sana kapım açıktır Gelirsen göreceksin kalbim hala aşıktır Nefes aldığın süre bu can var olacaktır Kalbim attıkça benim hep senin olacaktır Nuran Kara
![]() |
#180 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Bitti Gece
Bir ses bekledim senden Telefonu hiç düşürmedim elimden Belki ararsın diye bekledim İnat etti çalmadı işte Bilseydi özlemimi Çalarmıydı acaba Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden *******i hep açıktı Yüreğimin camları Gelirsen duyayım Sesini diye Kapatmaya kıyamadım Onları Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Rüyalarıma gel diye Kov yanımdan korkularımı Sensizlik acıtıyor artık Canımı Kollarım öksüz yine Sar beni al yanlızlığımı Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Uzaktayım ama Hep yanındayım deyişini Sessiz adımlarla Bana gelişini Saçlarımda Ellerinin gezinişini Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Yeter üzülme Geliyorum sözüne İhtiyacım var İçten gülüşüne Hasret bu can Olmadı işte Yine bitti gece Bir ses bekledim senden Gelmeyeceğini bile bile Beklemek bilsen Ne kadar zor İçimde büyüdü Yarattığın kor Beni ararsan eğer Sevenlere sor İçimdeki kor Ateş oldu Yanıyor Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|